Gebelik en erken ne zaman belli olur? Gebelik ne zaman başlar, aslında sormak istediğim asıl soru bu? Benim adetime daha 17-18 gün var. Tam bu sıralar benim için "umut günleri". Şimdi bebeğimizin olması için gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Gebelik olursa eğer bunu bir şekilde anlayabiliyor muyuz? Ben şimdi spora da gidiyorum. Bu hafta dikkat etmem gerekir mi? Adetim gelmeden gebelik gerçekleşirse bunun fark edilmeden düşme olasılığı yani tutunamama olasılığı var mı? Bu haftalarda ben neye dikkat etmeliyim? Adetimi bekleyene kadar tamam gün aşırı ilişki, yataktan 1 saat kalkmama, belinin altına yastık koyma vs. bunları biliyorum. Ama dikkat etmem gereken başka neler var? Lütfen tecrübelerinizi paylaşın. Sevgiler.
bir yıllık ewliyim hiç koruunmadım fakat gebe kalamadım bu aay menogon 10 gün göbeekten enjektör ile aldım ardından ovitralla çaatlatma iğnesi vuruldum iğneden sonra ilişkiye girddik iki damla temiz kan geldi ve kasıklarımda 10 gündür şiddetli ağrılaar oluyor ve ara ara koyu lekelenmeler oluyyor bilgisi olan ne olur cvp yaazsın bu arada ayın 22 sinde adet olaacaam acaabaa gebe kaalmış olabilir miyim
merhaba ben 35 yaşındayım 2.5 ylılk evliyim evliliğimin ilk yıllarında boş gebelik yaşadım kürtajla sonlandırıldı... şuan hamile kalmaya çalışıyorum ve 2.5 senedir dostinex içiyorum kan pıhtılaşması ve enzim yüksekliği oldu... aslında umudumu yitirmiyorum ama her ay hayal kırıklığına uğruyorum... şu anda bile ilacıma devam ediyorum... umarım bu ilaç hamile kalmamı sağlar değerlerimi düzenler..... bu ilaçla ve benim gibi prolaktin yüksekliği ve kan pıhtılaşması olanlarınız varmı hamile kalanlar özellikle... bana yazarsanız biraz olsun rahatlamış olurum....
arkadaşlar kan testi günlükken bile belli yanıt veriyo demişsiniz fakat dr öle olmadığını söyledi 3 günlükken kan verdim çıkmadı bu konuda adetimde gelmedi kafam karma karışık
bnm adetimden 6 gün önce idrarda silik çıktı kan verdim pozitifti kişiden kişiye değişebiliyo kızlar
peki 8 haftalık gebelik çıkarmı idrar testinde acaba, ikinci çizgi belli olur degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?