Mrb kızlar bir şey paylaşmak vede ögrenmek istiyorum sizden hamile kaldıgınızı nsl anladınız?
Ben şu durumu yaşadım sizede sorayım dedim.
Geçen ay regl olmadım diye doktora gitmiştim bana hap verdi tarlusal içtim bitti bittikten 5 gün sonra regl oldum ve şu anda reglm biteli 5.gün ve ben reglden sonra hergünümü dolu dolu geçirdim reglden öncede lakin ilk defa böyle bişey başıma geldi sol kasıgımda agrı var başımda ağrıyor biraz gögüslerimde ara ara çok az agrı oluşuyor ve dün gece bu saatlerde yada yarım saat daha fazla da ola bilir wc ye gittigimde akıntı gelmiş nsl anlatsam berrak hafifte pembemsi bir renk var dı acaba diyorum yerleşme olabilir mi
bilmiyorum nedense çok sevindim görünce
hayırlısı inşllh rabbim isteyen herkese versin banada.
Yazımı kopyaladım başka bir konuda bu konuyu yeni gördüm ve yazmalıyım dedim şu anda 6 gün kaldı adet olmama kasıklarım ara ara hafif ağrıyor ayakta kalınca belli bi süre sonra belimde agrıyor gögüslerim de normalde büyük yaşıtlarıma göre şimdi sanki daha da büyükler yada beynim bana oyun oynuyor hepsi oyun bunların bilemiyorum lakin şunu diye bilirim her günümüzü degerlendiririz biz ama ben bu ay hiç umursamadım olursa olur diye rabbim hayırlısını versin inşllh hamileyimdir.