Gebelik duyurusu: Yeni gelenler

Benimde sağ kasığımda ağrı batmadan saha farklı olarak acı hissi var adetten öncede vardı adetim bittim hala var neden bilmiyorum adetten sonra göğüslerim inmedi hala sis göğüsteki damarlarım hala belirgin adete 16 gün var bi halsizlik süt beyazı bi akıntı psikolojik olarak mı bende anlayamadım

Korkma ben de bir arkadaş dan duydum telve gibi koyu renk demişti benim de ilk gebeliğim çok da tecrübeli sayılmam ben de kaman olmadı 6 haftalık benim ki. Ama çok akntım var kana ma da olsa hemen telaş etmek doğru değil içinizdeki minik kalpleri düşünelim canım onlarda etkilenir üzülür
Canım ben yazını yeni gördüm, geçen cuma günü yazmışsın, malesef bana doktorlar kimyasal gebelik yaşıyorsun diyorlar. Hcg degerkerim şu şekilde:
20 Ocak 9,
22 Ocak 17,
27 Ocakta kanama başladı sabah saat 11 buçukta 50,
Yine 27 Ocak akşam 20:00de 53 çıktı. Doktorlar hcgler düşük seyrettiginden ve kanama olduğundan kimyasal gebelik diyorlar ama eczane testlerinde her geçen gün biraz daha koyu çizgi çıkıyor. Yarın sabah tekrar test için gitmeyi düşünüyorum nasipse.

Mrb kızlar bir şey paylaşmak vede ögrenmek istiyorum sizden hamile kaldıgınızı nsl anladınız?

Ben şu durumu yaşadım sizede sorayım dedim.
Geçen ay regl olmadım diye doktora gitmiştim bana hap verdi tarlusal içtim bitti bittikten 5 gün sonra regl oldum ve şu anda reglm biteli 5.gün ve ben reglden sonra hergünümü dolu dolu geçirdim reglden öncede lakin ilk defa böyle bişey başıma geldi sol kasıgımda agrı var başımda ağrıyor biraz gögüslerimde ara ara çok az agrı oluşuyor ve dün gece bu saatlerde yada yarım saat daha fazla da ola bilir wc ye gittigimde akıntı gelmiş nsl anlatsam berrak hafifte pembemsi bir renk var dı acaba diyorum yerleşme olabilir mi :dua: bilmiyorum nedense çok sevindim görünce :KK71::KK36:hayırlısı inşllh rabbim isteyen herkese versin banada.

Yazımı kopyaladım başka bir konuda bu konuyu yeni gördüm ve yazmalıyım dedim şu anda 6 gün kaldı adet olmama kasıklarım ara ara hafif ağrıyor ayakta kalınca belli bi süre sonra belimde agrıyor gögüslerim de normalde büyük yaşıtlarıma göre şimdi sanki daha da büyükler yada beynim bana oyun oynuyor hepsi oyun bunların bilemiyorum lakin şunu diye bilirim her günümüzü degerlendiririz biz ama ben bu ay hiç umursamadım olursa olur diye rabbim hayırlısını versin inşllh hamileyimdir.

Mrb kızlar bir şey paylaşmak vede ögrenmek istiyorum sizden hamile kaldıgınızı nsl anladınız?

Geçen ay regl olmadım diye doktora gitmiştim bana hap verdi tarlusal içtim bitti bittikten 5 gün sonra regl oldum ve şu anda reglm biteli 5.gün ve ben reglden sonra hergünümü dolu dolu geçirdim reglden öncede lakin ilk defa böyle bişey başıma geldi sol kasıgımda agrı var başımda ağrıyor biraz gögüslerimde ara ara çok az agrı oluşuyor ve dün gece bu saatlerde yada yarım saat daha fazla da ola bilir wc ye gittigimde akıntı gelmiş nsl anlatsam berrak hafifte pembemsi bir renk var dı acaba diyorum yerleşme olabilir mi :dua: bilmiyorum nedense çok sevindim görünce :KK71::KK36:hayırlısı inşllh rabbim isteyen herkese versin banada.

Yazımı kopyaladım başka bir konuda bu konuyu yeni gördüm ve yazmalıyım dedim şu anda 6 gün kaldı adet olmama kasıklarım ara ara hafif ağrıyor ayakta kalınca belli bi süre sonra belimde agrıyor gögüslerim de normalde büyük yaşıtlarıma göre şimdi sanki daha da büyükler yada beynim bana oyun oynuyor hepsi oyun bunların bilemiyorum lakin şunu diye bilirim her günümüzü degerlendiririz biz ama ben bu ay hiç umursamadım olursa olur diye rabbim hayırlısını versin inşllh hamileyimdir.
Belirtiler hep yanıltıyor canım, en iyisi test yapmak

kızlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım:anneadayı:.Dün hastnede kan değerim 290,22 çıktı .Doktor 4,5 haftalık olduğunu söyledi.ama sata göre hesapladığımda 6+2 çıkıyor.Hangisini baz almalıyım :110:

kızlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım:anneadayı:.Dün hastnede kan değerim 290,22 çıktı .Doktor 4,5 haftalık olduğunu söyledi.ama sata göre hesapladığımda 6+2 çıkıyor.Hangisini baz almalıyım :110:
Doktorun dediğini cnm geç döllenme olmuştur dr. Hesapladığı tarihten devam eder

Haklısın cnm 6 gün sonra regl olmazsam hemen test yapacam ama günlerde geçmek bilmiyor gerçektende :KK12: inşllah hissettiklerim boşa çıkmaz hamişim dir inşllh :anneadayı::dua:
İnşallah canım, test varsa elinde şimdi de bi bak istersen canım, madem ki var gibi hissediyorsun önceden ogrenip yemene icmene dikkat edersin.

İnşallah hamiş sin dır. Ama adet gecikmenin ben bence bir anlamı yok

İlk hamileliğim ondan çok panik yapıyorum sanırım .Aklımda hep acaba değerim yükseliyormu acaba keseyi görebilcekmiyiz.Çalıştığım için hastaneye gün aşırı gidip değerlerimede baktıramıyorum :KK43:
cok baktirmakta iyi degil canim dua et Rabbime emanet et insallah hersey yolunda gidecek. olumsuzluk dusunup ne kendini nede bebegini uzme sikintiya sokma cocugu icerde.

X