• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşünüyorum ama sizce batil inanç mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pollyanna41

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2020
91
45
18
30
Arkadaşlar merhaba . Gebelik düşünüyorum bu ay ama az önce bi akrabamizla konuşurken çok eskilerden kurban bayramına yakın hamile kalanın çocuğu sakat olur dikkat edin falan derlermiş . Sizce böyle bişey var mi ? Kurban bayramına yakın hamile kalan var mi ? Çok inanmak istemedim ama ya öyle olursa diye içim içimi yer 🙄

Vücut nerden biliyormuş kurban bayramının yakın olduğunu 🤔
Ya da spermler Şu gün sağlıklı olayım şu günler sağlıksız, zigotken güzel bölüneyim, yumurtayım şu gün döllenirsem bad boy olayım falan mı diyormuş 🤔
-Bir şey olmazz hurafe adı üstünde. Olacağı varsa her şekilde olur bayram seyran diye olmaz en azından..

Diğer günler çocugun sağlam olacqgi kesinmiymis ya bı düşünün byle bişey olsa o ay herkesin sakat olması lazım canımsiniz ya. Dua edin gerisini Allah a. Birakin

Arkadaşlar saçma gelebilir sizlere çocuk sahibi olmaya niyet edip çalışmalara başlayınca ister istemez acaba dedim , ayrıca zaten anksiyete rahatsızlığım var ve şu an bu konu ile değil herhangi bişey için saçma bişey söyleseniz de ben hep ihtimal veriyorum elimde değil

Buraya da kendimi rahatlatmak için sordum zaten yardımınız için teşekkür ederim ama yargılamadan cevap verebilirseniz sevinirim . Çünkü elimde olmadan en gereksiz şeyleri bile düşünüp uyuyamadigim günleri biliyorum

Kurban oldugum Rabbe’l alemin kurban bayrami oncesi Rahme dusecek bebek icin boyle bir algoritma kurmamistir da; anksiyeteniz varsa once tedavisini olun, gebelik basli basina stresli bir surec. Hormonlar tavan. Anksiyeteliye kim bilir ne zor olur.

Size komik gelebilir ama ufak bir ihtimal bile can sıkıcı olabilir.
Çocuk sahibi olurken her şey göze alınmalı.
Hayat lay lay lom değil maalesef.
Bir çocuğun tüüüm yaşantısı ve olabilecek her türlü komplikasyon (engel durumu dahil) bir acaba veya çekince varsa beklenmeli. Ruhsal olarak ayrıca hazırlanmalı.
Bebek işi çünkü emzirdin yatırdın değil her türlü bir bireyin gelişimini her ama heer koşulda kabul edip ondan yükümlü oluyorsunuz.
Ayrıca anksiyete durumu varsa onu çözmeye çalışın naçizane tavsiyem.

Israrla üstüne düşmüşsünüz konunun ama ilk defa böyle bir şey duyuyorum bayram olması dışında ne gibi bir özelliği var ki şu günlerin bunu size söyleyen kişiyi de anlayamadım sene 2020 :olamaz:

Öncelikle şöyle soylıyım anksiyete için belli bir süre tedavi gördüm tabi ki tavsiyeler için teşekkür ederim. Sadece öyle bir yazı gördüm diye buraya sordum zaten saçma oldugunuda fazlasıyla anladim teşekkür ederiim:oops::olamaz:

Eklentiler

• Screenshot_20200708-143140_Chrome.webp
    Screenshot_20200708-143140_Chrome.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 26
Back