arkadaşlar gebelik diyabetine yakalanıpta bebeğinde sorun cıkan var mı? çok endişeleniyorum.lütfen yardım edin
sizde de aşırı terleme gibi bi durum var mı? ben hem kilo alamıyorum hemde müthiş terliyorum. şekere bağlı olabilir mi acaba? Yüce rabbim bebeklerimizi korusun.
bende de şeker yüksek çıktı. doktor tekrar açlık ve tokluk şekeri istedi. şeker ölçüm cihazı ile yaptırdım bugün sağlık ocağında. sonuçlar iyiydi ama bu cihazların yanlış olma ihtimali var mı bilmiyorum. yarın dr'a söyleyeceğim sonucu. inşallah bir daha istemez.
Valla komşum çocuğunu kaybetti o yüzden iyi bir doktora git istersen.Önemli olduğunu biliyorum.
slm ali_ye! 50gr ve 100 gr ikisinide yaptırdım ben. 50grlık çok yüksek çıktı. 100 grda iki değer yüksekti. dr. şimdilik diyetle devam et ara sıra şekeri ölçtür.cihazda vermediler bir kaç hafta sonra hemoglobin a1c testi tekrar yapalım dedi. ağzıma tatlı hiçbir şey koymuyorum o kadar canım çekiyor ki birisi yerken ağzım sulanıyor resmen. ben de çok kilo aldım. 29 haftalığım ve 8-9 kilo aldım şimdi 63 kiloyum.
.dikkat edelim moralimizi yüksek tutmaya çalışalım. inşallah herşey düzelir.
çok dikkat edin dr ne diyorsa yapın sıkın dişinizi bendede şeker vardı bilinemedi artı normal doğum yaptım ve bebeğim düşük şekerdn beyin hasarı oldu ve epilepsi hastası oldu 6.5 oğlum acı çekti ve vefat etti lütfen şeker diyip geçmeyin çok dikkat edin diyabetli annelerin bebekleri çok tatlı tombiş oluyorlar şimdiden onlar düşünün allah yardımcınız olsun