Gebelik testi yap canim. Negatif ise erken yumurtlama zatenMerhaba kızlar 9. Ve 10. Gün ovulasyon testlerim görseldekiler ikisi de yumurtlama ❤Ama şöyle bir durum var 4 yıllık evliyim bu sürede birçok ovulasyon testi ile yada doktor kontrolünde yumurtlamam sağlandı ve en erken 12. Gün yumurtlamam oldu bu nasıl olabilir diye düşünüyorum hani duyduklarım ve okuduklarima dayanarak ovulasyon gebelik te de pik olabiliyor o da aklıma geliyor neden derseniz benim önceki adetim 6 gün kahverengi akıntı şeklinde oldu sadece ve bende dedim pkoluyum normaldir adet oldum sayıp ovulasyon testlerine basldim ve durum bu sizce ne olabilir
Cnm gebelik testi yap emin olmak için... İnşallah gebesindir ve artık hç birşeye gerek kalmaz...Merhaba kızlar 9. Ve 10. Gün ovulasyon testlerim görseldekiler ikisi de yumurtlama ❤Ama şöyle bir durum var 4 yıllık evliyim bu sürede birçok ovulasyon testi ile yada doktor kontrolünde yumurtlamam sağlandı ve en erken 12. Gün yumurtlamam oldu bu nasıl olabilir diye düşünüyorum hani duyduklarım ve okuduklarima dayanarak ovulasyon gebelik te de pik olabiliyor o da aklıma geliyor neden derseniz benim önceki adetim 6 gün kahverengi akıntı şeklinde oldu sadece ve bende dedim pkoluyum normaldir adet oldum sayıp ovulasyon testlerine basldim ve durum bu sizce ne olabilir
Düşünüyorum düşünüyorum bende sonra diyorum her 2 durum da da kâr liyimGebelik testi yap canim. Negatif ise erken yumurtlama zaten
Amin canım inşallah tüp bebek serüvenine başlayacaktır ve surec o kadar yoğun geliyordu ki Rabbim herşeyin hayırlısini versin yarın sabah yapayım diyorum test dayanabilir sem yarın sabahaCnm gebelik testi yap emin olmak için... İnşallah gebesindir ve artık hç birşeye gerek kalmaz...
Ama bazen erken bazende geç yumurtluyor olabiliriz.. Bu ay bende 5 gün geç yumurtlama oldu ve 2 gün sürdü, 3. Günde T çizgisi silik oldu
O ne güzel bir Vekil dir ki kulunu zor durumda birakmaz.. insallah hayırlı bir gebelik vermistir Rabbim sana.. her zaman dualarimda gebelik isteyen herkes. Öyle cok istiyorum isteyen herkesi ugrastirmadan bekletmeden kucagini doldursun rabbim.Düşünüyorum düşünüyorum bende sonra diyorum her 2 durum da da kâr liyimtabi gönlüm gebelikten yarın sabah yapacağım test valla çıkarsa mucize tüp bebeğe gidecektim hafta içi
Rabbim büyük tür neler kadir dirO ne güzel bir Vekil dir ki kulunu zor durumda birakmaz.. insallah hayırlı bir gebelik vermistir Rabbim sana.. her zaman dualarimda gebelik isteyen herkes. Öyle cok istiyorum isteyen herkesi ugrastirmadan bekletmeden kucagini doldursun rabbim.
Gebelik varsa bu kadar koyu cikiyorsa simdi bile test yapsan çıkar zatenBunu da az önce yaptım sabah gebelik testi yapacağım galiba yoksa rahat etmeyeceğim
Valla aklımda geçmiyor değil ama sabahı bekle diyor içimden bir sesGebelik varsa bu kadar koyu cikiyorsa simdi bile test yapsan çıkar zaten
Canım ilk idrar değil zaten ovulasyonu 10-10:30 gibi sıvı alımini kesip yapıyorum genelde akşama da yine aynı şekilde sıvı alımını kesip 20:00-20:30 arası yapıyorum çok kullandığım için biliyorum gebelik testini ilk idrar la yapmak gerekiyor onu da dayanamayıp akşam yaptım olsaydı silik de olsa çıkardı yumurtluyorum galibaBana tanidığım bir eczacı sabah veya aksam farketmez o ilk idrarla yapılmaz demişti..güzel haberini bekliyorum tatlım ay ben de heyecanlandim bana nlluyorsa :))
Yumurtlama demek ki canım değerlendiriyorsun değil miGece yaptım böyle çıktı kızlar gebelik testi yumurtluyorum galiba
Evet canım ama eşimin ileri hızında sorun var ben pko onda da bu sorun çok zorluyor bizi üst üste değerlendirme olmuyor mesela cuma Perşembe gece olmuştu cumartesi öğlen belki bugün gece yada yarın gece birazdan ovulasyon yapacağım ona göre hareket ederiz inşallah tutar yaYumurtlama demek ki canım değerlendiriyorsun değil mihadi insAllah rastgelsin
anladım canım gün aşırı daha sağlıklı snrm cnm sorun varsa spermdeEvet canım ama eşimin ileri hızında sorun var ben pko onda da bu sorun çok zorluyor bizi üst üste değerlendirme olmuyor mesela cuma Perşembe gece olmuştu cumartesi öğlen belki bugün gece yada yarın gece birazdan ovulasyon yapacağım ona göre hareket ederiz inşallah tutar ya
InsAllah denk gelir canım dualarım hep isteyen kim varsa nasip etsinBu da bugünkü ovulasyon testim catladi herhalde artık bugünü de değerlendiririz zaten hafta içi eşim işte akşam görevde oluyor inşallah tutar baya degerlendirdik❤
Amin canım cümlemize inşallahanladım canım gün aşırı daha sağlıklı snrm cnm sorun varsa spermde
InsAllah denk gelir canım dualarım hep isteyen kim varsa nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?