Gebeliğe Hazırlık Gebelik değilse nasil bu kadar erken yumurtlama?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Merhaba kızlar 9. Ve 10. Gün ovulasyon testlerim görseldekiler ikisi de yumurtlama Ama şöyle bir durum var 4 yıllık evliyim bu sürede birçok ovulasyon testi ile yada doktor kontrolünde yumurtlamam sağlandı ve en erken 12. Gün yumurtlamam oldu bu nasıl olabilir diye düşünüyorum hani duyduklarım ve okuduklarima dayanarak ovulasyon gebelik te de pik olabiliyor o da aklıma geliyor neden derseniz benim önceki adetim 6 gün kahverengi akıntı şeklinde oldu sadece ve bende dedim pkoluyum normaldir adet oldum sayıp ovulasyon testlerine basldim ve durum bu sizce ne olabilir

Eklentiler

• IMG_20190831_134616.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20190831_134648.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 78
Gebelik testi yap canim. Negatif ise erken yumurtlama zaten

Cnm gebelik testi yap emin olmak için... İnşallah gebesindir ve artık hç birşeye gerek kalmaz...
Ama bazen erken bazende geç yumurtluyor olabiliriz.. Bu ay bende 5 gün geç yumurtlama oldu ve 2 gün sürdü, 3. Günde T çizgisi silik oldu

Gebelik testi yap canim. Negatif ise erken yumurtlama zaten
Düşünüyorum düşünüyorum bende sonra diyorum her 2 durum da da kâr liyim tabi gönlüm gebelikten yarın sabah yapacağım test valla çıkarsa mucize tüp bebeğe gidecektim hafta içi

Amin canım inşallah tüp bebek serüvenine başlayacaktır ve surec o kadar yoğun geliyordu ki Rabbim herşeyin hayırlısini versin yarın sabah yapayım diyorum test dayanabilir sem yarın sabaha

Düşünüyorum düşünüyorum bende sonra diyorum her 2 durum da da kâr liyim tabi gönlüm gebelikten yarın sabah yapacağım test valla çıkarsa mucize tüp bebeğe gidecektim hafta içi
O ne güzel bir Vekil dir ki kulunu zor durumda birakmaz.. insallah hayırlı bir gebelik vermistir Rabbim sana.. her zaman dualarimda gebelik isteyen herkes. Öyle cok istiyorum isteyen herkesi ugrastirmadan bekletmeden kucagini doldursun rabbim.

Rabbim büyük tür neler kadir dir Allah razı olsun canım inan gecmisime baksan yazar herşey neler yasadim herşeyde bir hayır vardır Allah razı olsun canım duaların için Rabbim sana da sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin

Bunu da az önce yaptım sabah gebelik testi yapacağım galiba yoksa rahat etmeyeceğim

Eklentiler

• IMG_20190831_200603.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 57
Bana tanidığım bir eczacı sabah veya aksam farketmez o ilk idrarla yapılmaz demişti..güzel haberini bekliyorum tatlım ay ben de heyecanlandim bana nlluyorsa :))
Canım ilk idrar değil zaten ovulasyonu 10-10:30 gibi sıvı alımini kesip yapıyorum genelde akşama da yine aynı şekilde sıvı alımını kesip 20:00-20:30 arası yapıyorum çok kullandığım için biliyorum gebelik testini ilk idrar la yapmak gerekiyor onu da dayanamayıp akşam yaptım olsaydı silik de olsa çıkardı yumurtluyorum galiba

Gece yaptım böyle çıktı kızlar gebelik testi yumurtluyorum galiba

Eklentiler

• IMG_20190831_232501.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 69
Yumurtlama demek ki canım değerlendiriyorsun değil mi hadi insAllah rastgelsin
Evet canım ama eşimin ileri hızında sorun var ben pko onda da bu sorun çok zorluyor bizi üst üste değerlendirme olmuyor mesela cuma Perşembe gece olmuştu cumartesi öğlen belki bugün gece yada yarın gece birazdan ovulasyon yapacağım ona göre hareket ederiz inşallah tutar ya

Yarın da tüp bebek merkezini arayacak ve ertesi gün gidecektim öbür haftaya mı ertelesen diyorum kafam karıştı

Bu da bugünkü ovulasyon testim catladi herhalde artık bugünü de değerlendiririz zaten hafta içi eşim işte akşam görevde oluyor inşallah tutar baya degerlendirdik

Eklentiler

• IMG_20190901_124927.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 48
anladım canım gün aşırı daha sağlıklı snrm cnm sorun varsa spermde
Bu da bugünkü ovulasyon testim catladi herhalde artık bugünü de değerlendiririz zaten hafta içi eşim işte akşam görevde oluyor inşallah tutar baya degerlendirdik
InsAllah denk gelir canım dualarım hep isteyen kim varsa nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…