gebelik cizgisimi kuruma cizgisimi yardımm kızlarrr

hediye akar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
5
1
1
26
kızlar eşimle korunmasız beraberliğimiz oldu ardından 1 günlük kanamam geldi önce kahverengi sonra pembemsi oldu adetime 10 gün var daha ardından test yaptım 1 saat sonra testte ikinci cizgi silik cıktı bu kuruma cizgisimi yardımcı olun lütfen bitane kızım var 1 yasında

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    133,5 KB · Görüntüleme: 42
  • image.jpg
    image.jpg
    424,8 KB · Görüntüleme: 40
  • image.jpg
    image.jpg
    308,3 KB · Görüntüleme: 40
Ben çizgi göremedim. Hem belli olmaz ki daha adetine 10 gun varmış. Bebek istiyormusunuz

kızlar eşimle korunmasız beraberliğimiz oldu ardından 1 günlük kanamam geldi önce kahverengi sonra pembemsi oldu adetime 10 gün var daha ardından test yaptım 1 saat sonra testte ikinci cizgi silik cıktı bu kuruma cizgisimi yardımcı olun lütfen bitane kızım var 1 yasında
ilk 10 dk içinde çıkan sonuç doğru diyorlar. 1 saat sonra çıktıysa kurumadır büyük ihtimal

Eğer düzenli adet görüyorsanız 10 gün kala testte çıkmaz. Bir de zaten ilk 5 dk içinde çıkmayan çizgi sonra çıktıysa geçersiz sayılır test.

pembe 1 günlük kanamam gelince şaşırdım biraz ondan test yaptım hiç öle bişey başıma gelmemişti yerleşme kanaması süphelendim

Ben çizgi göremedim. Hem belli olmaz ki daha adetine 10 gun varmış. Bebek istiyormusunuz
şuan ben istemiyorum eşim istiyor ama sürekli dile getiriyor benm bebeğim yeni 12 aylık oldu biraz cocuklugunu yasamasını istiyorum onu ilgisiz bırakmak istemiyorum yani şuan cok erken

şuan ben istemiyorum eşim istiyor ama sürekli dile getiriyor benm bebeğim yeni 12 aylık oldu biraz cocuklugunu yasamasını istiyorum onu ilgisiz bırakmak istemiyorum yani şuan cok erken
Anladım hayırlısı olsun

Doğum sonrası zaten düzensizlik olur hele de emziriyorsanız. O zaman şüpheli ilişki üzerinden toplam 12-14 gün geçmişse testte çıkar diyeyim.

Back