Gebelik cizgisi

Merhaba arkadaşlar , ben regel geçikmem var 6 gün oldu, ve 15.11.22 evde test yaptim silik çikti sora hastaneye gittim kaan verdim sonuç negatif <5,00 böyle bir rakam çikti raporda. Doktor muyane etti ne kist var ne Birşey regel olmasin gel regel sokuturucu verecem dedi.. ama ben gitmedim .. ve o günden beri evde hala test yapyourum hala 2 çizgi çikyour anlamdim gitti.. ve her yerim ağrıyour sizce neler oluyor?

Kızlar bakar mısınız çok silik ama görmek istediğim için gördüm ve direk gözlerim doldu sizce

Eklentiler

• 1A5C46A9-0B4E-4256-86A4-025EB260074C.jpeg
    29,5 KB · Görüntüleme: 48
Herkesin belirtileri Farklı olmuş ben 4 aylık evliyim yaşım biraz var ondan hemen istedim hiç korunmadık ondan böyle regl olmayınca umutlandım

Kac aydır deniyorsunuz? Hormonlarınıza falan bakılmıstır değil mi?
Evlendiğinizden bu yana korunmadık 4 ay troid ve düşük şekerim var kuzum fsh falan bakılmadı yaşım 40 benim sperm testi iyi çoktı bende tüplere baktırmak istiyorum doktor artık bakılsın dedi bulunduğum. Yer sağlık anlamında çok yetersiz en yakın Erzurum orda bir yerden alcam randevu önceden Antalya’da yaşıyordum her imkan vardı burda böyle çok sinir bozucu

Bence tüplerden önce hormonlara baktır kan ver.Zaten önce hormınlara bakılır sonra hsg cekilir.Belki prolaktin yüksekliği gibi basit bir sey vardır,bir ilacla cözülür.Benim Fsh yüksekti hayıt tohumu kullandım 2.ay hamile kaldım.Yaşa cok takılmayın benim arkadasım 43 yasında doğal yolla hamile kaldı 3 ayda

Prolaktin için ilk evlendiğim zamanlar ilaç kullanmıştım ama sonra bakmadılar yarın gidip kan vercem bakalım nr çokta kuzum

Bugün hastaneye kan verdim canım anlattım aile hekimi girdi tahlilleri hormon ve kan değerlerine bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…