- 18 Aralık 2022
- 11
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi turkann999
-
Merhaba bende yaptım çok silik çıktı durdukça onuda zor gördüm ama zaten ilk 3 dk önemli değil mikizlar bende ayni durumu yasiyprum az once test yaptim 1 dakika icinde 2. Hayalet cizgi cikti foto cektim ama telefonda cok net gorunmuyo adetimde gecikti varmi sizce Eki Görüntüle 3177580
Ben de gördüm cok dikkatli bakınca silik cizgiyi.Erken test mi bu birde regliniz gecikti mi?Kızlar bakar mısınız çok silik ama görmek istediğim için gördüm ve direk gözlerim doldu sizce
Canım normalde 26/27 günde olurdum bugün tam 1 ay oldu 1 haftadır regl olacakmışım gibi ağrım var bilemedimBen de gördüm cok dikkatli bakınca silik cizgiyi.Erken test mi bu birde regliniz gecikti mi?
Yarın veya bir iki gün sonra tekrar yapınca koyulasır belki.Cünkü silik bir cizgi varCanım normalde 26/27 günde olurdum bugün tam 1 ay oldu 1 haftadır regl olacakmışım gibi ağrım var bilemedim
Nasıl moral verdin Allah razı olsun senden senin varmı bebeğinYarın veya bir iki gün sonra tekrar yapınca koyulasır belki.Cünkü silik bir cizgi var
İnsallah koyulasır bizi de haberdar et mutlaka:)Nasıl moral verdin Allah razı olsun senden senin varmı bebeğin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sende dua et bana tabi haber ederim inş hayırlı haberlerİnsallah koyulasır bizi de haberdar et mutlaka:)
Ben 3 aylık hamileyim
Test yaptinizmiAdetim 11 gun gecti bundan bir hafta once seffaf uzayan icinde kilcal damar olan bir akintim geldi yasayan varmi hamilelik belirtisi olabilirmi seffaf akinti yumurtlama diyorlar ama kilcal damar vardi icinde minnacik
Hasta oldumİnsallah koyulasır bizi de haberdar et mutlaka:)
Ben 3 aylık hamileyim
Olsun bir dahaki aya artık.O cizgi kuruma cizgidiydi demek kiHasta oldum
BilmiyorumOlsun bir dahaki aya artık.O cizgi kuruma cizgidiydi demek ki
Kac aydır deniyorsunuz? Hormonlarınıza falan bakılmıstır değil mi?Bilmiyorumki kuzum inşallah hsg çekincem adet bitimi bakalım
Evlendiğinizden bu yana korunmadık 4 ay troid ve düşük şekerim var kuzum fsh falan bakılmadı yaşım 40 benim sperm testi iyi çoktı bende tüplere baktırmak istiyorum doktor artık bakılsın dedi bulunduğum. Yer sağlık anlamında çok yetersiz en yakın Erzurum orda bir yerden alcam randevu önceden Antalya’da yaşıyordum her imkan vardı burda böyle çok sinir bozucuKac aydır deniyorsunuz? Hormonlarınıza falan bakılmıstır değil mi?
Bence tüplerden önce hormonlara baktır kan ver.Zaten önce hormınlara bakılır sonra hsg cekilir.Belki prolaktin yüksekliği gibi basit bir sey vardır,bir ilacla cözülür.Benim Fsh yüksekti hayıt tohumu kullandım 2.ay hamile kaldım.Yaşa cok takılmayın benim arkadasım 43 yasında doğal yolla hamile kaldı 3 aydaEvlendiğinizden bu yana korunmadık 4 ay troid ve düşük şekerim var kuzum fsh falan bakılmadı yaşım 40 benim sperm testi iyi çoktı bende tüplere baktırmak istiyorum doktor artık bakılsın dedi bulunduğum. Yer sağlık anlamında çok yetersiz en yakın Erzurum orda bir yerden alcam randevu önceden Antalya’da yaşıyordum her imkan vardı burda böyle çok sinir bozucu
Bugün hastaneye kan verdim canım anlattım aile hekimi girdi tahlilleri hormon ve kan değerlerine bakalım ne çıkacakBence tüplerden önce hormonlara baktır kan ver.Zaten önce hormınlara bakılır sonra hsg cekilir.Belki prolaktin yüksekliği gibi basit bir sey vardır,bir ilacla cözülür.Benim Fsh yüksekti hayıt tohumu kullandım 2.ay hamile kaldım.Yaşa cok takılmayın benim arkadasım 43 yasında doğal yolla hamile kaldı 3 ayda
Hadi bakalım en kısa zamanda iyi haberlerini alırız insallahBugün hastaneye kan verdim canım anlattım aile hekimi girdi tahlilleri hormon ve kan değerlerine bakalım ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?