- 15 Kasım 2022
- 21
- 13
- 3
- 25
- Konu Sahibi turkann999
-
Evet canım hamilesin gözün aydın yarın kan ver netleştir inşallah hayırlısıylaArkadaşlar merhaba. Ben bu gun ilk idrarımla test yapdım boyle koyu cizgi cıktı. Benim ilk gebeliğim olduğu için bir az endişeliyim. Burada bazı arkadaşlarda kimyasal gebelik olmuş. Aslında bu gun yarın regl olmam gerekirdi. Hala bişey yok. Dun sabah karınıma ve belimi bicak batması hiss oldu 1 dakka falan surdu şimdide canımı yakmıyacak ağrılar oluyor. Kimyasal gebelik oluncada boyle cizgi cıkıyormu? Şimdi ben hamilemiyim?Çok şaşkınım kızlarEki Görüntüle 3177554
yaEvet canım hamilesin gözün aydın yarın kan ver netleştir inşallah hayırlısıyla
Bence bekleme çünkü bariz pozitif yani senin yerinde olsam bekleyemezdim herhalde direk kan verirdim sonuca göre eşime sürpriz yapardımyaCok teşekkür ederim canım. Pazartesini bekliyicem kan vermekcin ona kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
Evet hamilesin canim hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar merhaba. Ben bu gun ilk idrarımla test yapdım boyle koyu cizgi cıktı. Benim ilk gebeliğim olduğu için bir az endişeliyim. Burada bazı arkadaşlarda kimyasal gebelik olmuş. Aslında bu gun yarın regl olmam gerekirdi. Hala bişey yok. Dun sabah karınıma ve belimi bicak batması hiss oldu 1 dakka falan surdu şimdide canımı yakmıyacak ağrılar oluyor. Kimyasal gebelik oluncada boyle cizgi cıkıyormu? Şimdi ben hamilemiyim?Çok şaşkınım kızlarEki Görüntüle 3177554
Hamilesiniz tebriklerArkadaşlar merhaba. Ben bu gun ilk idrarımla test yapdım boyle koyu cizgi cıktı. Benim ilk gebeliğim olduğu için bir az endişeliyim. Burada bazı arkadaşlarda kimyasal gebelik olmuş. Aslında bu gun yarın regl olmam gerekirdi. Hala bişey yok. Dun sabah karınıma ve belimi bicak batması hiss oldu 1 dakka falan surdu şimdide canımı yakmıyacak ağrılar oluyor. Kimyasal gebelik oluncada boyle cizgi cıkıyormu? Şimdi ben hamilemiyim?Çok şaşkınım kızlarEki Görüntüle 3177554
Böyle birşey söz konusu daha olamaz. Yani C çizgisi, T çizgisi size bu gerçek gebelik bu kimyasal demez. Bal gibi de bebek bekliyorsunuz. ABD de early test, Avrupada'da Predictor en kalitelisi Predictor alın ilk idrarınızla testinizi yapın. Hayırlı olsun. bebeğinize iyi bakın.Arkadaşlar merhaba. Ben bu gun ilk idrarımla test yapdım boyle koyu cizgi cıktı. Benim ilk gebeliğim olduğu için bir az endişeliyim. Burada bazı arkadaşlarda kimyasal gebelik olmuş. Aslında bu gun yarın regl olmam gerekirdi. Hala bişey yok. Dun sabah karınıma ve belimi bicak batması hiss oldu 1 dakka falan surdu şimdide canımı yakmıyacak ağrılar oluyor. Kimyasal gebelik oluncada boyle cizgi cıkıyormu? Şimdi ben hamilemiyim?Çok şaşkınım kızlarEki Görüntüle 3177554
yaaa cok teşekkürler. İçimi rahatlatdınızBöyle birşey söz konusu daha olamaz. Yani C çizgisi, T çizgisi size bu gerçek gebelik bu kimyasal demez. Bal gibi de bebek bekliyorsunuz. ABD de early test, Avrupada'da Predictor en kalitelisi Predictor alın ilk idrarınızla testinizi yapın. Hayırlı olsun. bebeğinize iyi bakın.
Ben çizgi görüyorum. Sizin embryonuz da bir kaç gün sonra idrarınıza daha çok beta HCG verir çizgi silik olmaktan kurtulur. bekleyin bir 5 gün daha tekrar yapın. Bebeğinize de dikkat edin. Çok neşeli sonuçlar keyfini çıkartın. Testler kimyasal filan demez. Kandaki matematiksel değerler önemli Başvurun doktorlarınıza artık.kizlar bende ayni durumu yasiyprum az once test yaptim 1 dakika icinde 2. Hayalet cizgi cikti foto cektim ama telefonda cok net gorunmuyo adetimde gecikti varmi sizce Eki Görüntüle 3177580
Ben bu bebekleri labda geliştiriyorum ahaha epey tecrübeli bilim kadınıyım. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin.yaaa cok teşekkürler. İçimi rahatlatdınızİlk gebeliğim. Zaten 2 aydı evliyim. Pozitiv gordukden sonra araşdırdım. Bildiğiniz tecrubesizim kızlar Çoook teşekkur ederimm.
Ben gordum var bişeyler hayırlı olsunkizlar bende ayni durumu yasiyprum az once test yaptim 1 dakika icinde 2. Hayalet cizgi cikti foto cektim ama telefonda cok net gorunmuyo adetimde gecikti varmi sizce Eki Görüntüle 3177580
AminnBen bu bebekleri labda geliştiriyorum ahaha epey tecrübeli bilim kadınıyım. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin.
Ben gördüm. Bütün kızlar toplansak ben aranızda bu konudaki uzmanım. Daha minnak anneye alışmaya çalışıyor ve idrarınıza beta hcg yi çok az veriyor. 5 gün sonra yapın. Hatta hiç beklemeyin yarın doktorunuza başvurun. bebek bekliyorsunuz işte.Gören varmi kizlar kafam cok karisik adetim 10 gun geciikti ve kasıklarim agriyo asiri istahim artti 10 gun gecikmeye niye bu kadar silik cikti anlamadim varsa
Yaa gercektenmi 2. Hamileligim insallah vardir ya cok tesekkur ederim varsa haberdar ederimBen çizgi görüyorum. Sizin embryonuz da bir kaç gün sonra idrarınıza daha çok beta HCG verir çizgi silik olmaktan kurtulur. bekleyin bir 5 gün daha tekrar yapın. Bebeğinize de dikkat edin. Çok neşeli sonuçlar keyfini çıkartın. Testler kimyasal filan demez. Kandaki matematiksel değerler önemli Başvurun doktorlarınıza artık.
Ayy insallah vardir cok heyecanliyim 2. Gebeligim cok tesekkurler ama tek tereddutum adetim 11 gun gecti niye bu kadar silik o zaman ilk kizimi surpriz ogrenmistim kan testiyle 4 hafta 3 gunluktu hcg degerim 500 küsürdu bu cok silikBen gördüm. Bütün kızlar toplansak ben aranızda bu konudaki uzmanım. Daha minnak anneye alışmaya çalışıyor ve idrarınıza beta hcg yi çok az veriyor. 5 gün sonra yapın. Hatta hiç beklemeyin yarın doktorunuza başvurun. bebek bekliyorsunuz işte.
Birde soylemeyi unuttum ben bundan 1 hafta once falan seffaf uzayan icinde kılcal damar olan bir akınti geldi ondanda suphr ettim hamilryken pluyprmu oyle birsey onceki hamileligimde yasamadimBen çizgi görüyorum. Sizin embryonuz da bir kaç gün sonra idrarınıza daha çok beta HCG verir çizgi silik olmaktan kurtulur. bekleyin bir 5 gün daha tekrar yapın. Bebeğinize de dikkat edin. Çok neşeli sonuçlar keyfini çıkartın. Testler kimyasal filan demez. Kandaki matematiksel değerler önemli Başvurun doktorlarınıza artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?