gebelik çatlakları için

lierac kullanan arkadaşlar ben bu kremi sürdüm elimle masaj yaparken elimin altında sanki kese yapıyormuşum gibi toplanıyo sizdede böle oldumu

Ben de Lierac kullanıyorum, dediğin gibi bir şey olmadı, jel gibi bir kıvamı var, bal renginde, sendeki geçmiş tarihli filan olmasın
Bu arada karnımda ve göğsümde şimdilik hiç çatlak yok, kalçamda bi iki tane var ama asıl çatlaklar doğumdan sonra biraz kilo verince çıkar diyor annem, şimdi yok desek de acaba aslında olacak mı bilmem. :18:

pek kilo almadım ama 26. haftada çatlamaya başladım. ilk üç ay sadece sabahları bebe yağı bazen de badem yağı kullandım. sonrasında günde iki kez lierac ve aklıma estikçe vaseline kakao nemlendiricisini kullandım. bazen elime geçtikçe bepantende kullanıyorum. günde en az 5 kere yağlanıyorum ama faydasız çatlaklar artıyor. kremler yarasaydı bana yarardı. çatlamaya çok müsait bir vücudum var. 2 kilo verdim mi çatlarım. şimdi üst bacağımın iç kısımlarında da çatlak oluştu yuhhh diyorum artık kendime. gebeliğimi 20 kilo felan ile bitirirsem ne olurum bilemiyorum. neyse eşimde de ergenlikte birden boy atmadan kaynaklanan çatlaklar var. tek tesellim bu

ben 1ayı geçti doğum yapalı ilk ayımdan itibaren badem yağı ve beyaz vazelin kullandım çatlağım olmadıı

evet jel kıvamında bal rengi tarihide geçmemeiş neyse ben pirpiriklendim belki ondandır çok okşadım karnımı kermi geri çıkarttım anlaşılan

Ben henüz 8 haftalık hamileyim.Şuan sadece bol su içmeye çalışıyorum.Bu kremler ne zaman başlamak gerekir acaba? şimdiden galiba?

lierac kullanan arkadaşlar ben bu kremi sürdüm elimle masaj yaparken elimin altında sanki kese yapıyormuşum gibi toplanıyo sizdede böle oldumu
bendede öyle oldu 2 haftada 1 kutu bitti malesef her yerime kullanmaya çalıştım belki ondan ama bendede öyle kese gibi çıkıyordu özellikle göğüs bölgeme sürünce..

ben de 2 hafta liarac kullandım sonra bi arkadaşın tavsiyesi üzerine elancyl kullanmaya başladım....
daha başındayım hamileliğin ama aşırı bi yatkınlık var çatlaklara karşı çabuk tükenmesin diye böbeğime göğülerime süreyim dedim ilk sonraki zamanlarda alt bölgeyede kullanırım dedim ama malesef 2 gündür kalçamın alt tarafı geceleri çok kaşınıyo sanırsam çatlıyor...
sana 1 kutu ne kadar süre gidiyo...ben az miktarda kullanmama rağmen çok çabuk tükeniyo...

33 haftalık hamileyim,3.ayımdan 7.ayıma kadar badem kreminin içine evigen ampul kırdığım karışımı sürdüm.Her banyoda bebe yağı kullandım halen de kullanıyorum .2 aydırda zeytinyağlı bir krem sürüyorum hiç çatlağım yok umarım önümüzdeki 3-4 hafta içindede çatlamadan doğum yapabilirim.

kızlar ben ilk hamileliğimde pudra sürmüştüm. Normal bildiğimiz bebek pudralarından. Çatlağım olmadı. Şu an ikinci hamileliğim ve bunda da aynı yöntemi uygulayacağım.

ben yanlızca karnıma kullanıyorum bi kutu bir ay kadar gidio,kaşınan yerleri tırnağınla kaşırsan çatlar,tırnaklama cnm dikkat et.

bir de 3 ayı doldurmadan bence bu kremlere fln başlamaya gerek yo zaten daha doğru dürüst bişi çıkmıo,bünyeyle de alakalı tabi..

Ben henüz 8 haftalık hamileyim.Şuan sadece bol su içmeye çalışıyorum.Bu kremler ne zaman başlamak gerekir acaba? şimdiden galiba?

3 aylıkken kakao ve susam yağıyla göbeğime masaj yapıyordum 5 aylıkken kakao yağlı bir kremin içine evigen ampul kırdım 5 tane yani bir kutuyu boşalttım azcık da kakao yağı attım çok güzel bir karışım oldu hemde çok hesaplı şimdi 6 aylık bebeğim günlük sürüyorum hiç kaşıntım olmuyo allaha şükür çatlakta yok lieracta var evde ama henüz ona gerek duymuyorum ilerleyen zamanlarda çok gerilirsem .bence bu karışımı mutlaka deneyin kızlar çok araştırdım ben en mantıklısı bu geldi

kizlar zaten lieracin ozelligi o, olu deriyi atiyor, iyice iceri islesin die badem yagini da iyice masaj yaparsaniz onda da oluyor. yani bozuk degildir krem. sen iyice yedirmedigin icin sende olmuyordur tatlim.

kizlar zaten lieracin ozelligi o, olu deriyi atiyor, iyice iceri islesin die badem yagini da iyice masaj yaparsaniz onda da oluyor. yani bozuk degildir krem. sen iyice yedirmedigin icin sende olmuyordur tatlim.

ben susam yağı ve kakao yagı kullandım, hamileliğimin 4. ayından sonra hergün düzenli olarak sürdüm.hamileliğim boyunca 18 kilo almama ragmen hemen hemen hic catlagım olmadı.tavsiye ederim

Kızlar bu vazelin dediğiniz normal vazelin mi hani şu yuvarlak minik kutularda olan.
Kiminiz kakaolu vazelin yazmış o marketlerde bulunuyor mu hiç dikkat etmemişim ya.Cidden işe yarıyormu.

valla yaşayarak öğrenicez herkesin bünyesi farklı ben 4.ayımda başladm kreme.şimdi lıerac kullanıyorum 6.ay bicek çatlamadık

ben 45 kiloyla hamile kaldım 15 kilo aldım
6. aydan sonra arada bir bebe yağı sürdüm
sonuç
8.aya yaklaşınca göbeğimde çatlaklar başladı
ama erken başlayıp düzenli sürsem böyle olmazdı neyse ki çok değil:86:
doktor da bebe yağı iyi istersen krem de yazarım ama en fazla yenileri önler olana bişey yapamazsın dedi
cilt tipiyle alaklıymış
ben de krem fln istemedim hala arada bir sürüyorum

mrb 5 aylıkken bebe yağı ve çatlak kremi kullanmaya başladım günde 1 kere kremin adı pregnecare doktorumun tavsiyesiyle aldım 1 gün bebe yağı birgün krem sürdüm39. haftamı dolduruyorum karnımda çatlak olmadı. son haftada da olmaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…