- 31 Ekim 2010
- 718
- 0
-
- Konu Sahibi aysegulbilal
lierac kullanan arkadaşlar ben bu kremi sürdüm elimle masaj yaparken elimin altında sanki kese yapıyormuşum gibi toplanıyo sizdede böle oldumu
Ben de Lierac kullanıyorum, dediğin gibi bir şey olmadı, jel gibi bir kıvamı var, bal renginde, sendeki geçmiş tarihli filan olmasın
Bu arada karnımda ve göğsümde şimdilik hiç çatlak yok, kalçamda bi iki tane var ama asıl çatlaklar doğumdan sonra biraz kilo verince çıkar diyor annem, şimdi yok desek de acaba aslında olacak mı bilmem. :18:
bendede öyle oldu 2 haftada 1 kutu bitti malesef her yerime kullanmaya çalıştım belki ondan ama bendede öyle kese gibi çıkıyordu özellikle göğüs bölgeme sürünce..lierac kullanan arkadaşlar ben bu kremi sürdüm elimle masaj yaparken elimin altında sanki kese yapıyormuşum gibi toplanıyo sizdede böle oldumu
galenic elancyl kullanıorum 3. aydan beri,şu an hiç çatlağım yok,35e giricem. yanlız popoyu unutmuşum,geçenlerde bi bktm bi kaç küçük çatlak var,kalçalarınıza kiilo alıosanız,orayı da ihmal etmeyin derim ben
ben yanlızca karnıma kullanıyorum bi kutu bir ay kadar gidio,kaşınan yerleri tırnağınla kaşırsan çatlar,tırnaklama cnm dikkat et.bendede öyle oldu 2 haftada 1 kutu bitti malesef her yerime kullanmaya çalıştım belki ondan ama bendede öyle kese gibi çıkıyordu özellikle göğüs bölgeme sürünce..
ben de 2 hafta liarac kullandım sonra bi arkadaşın tavsiyesi üzerine elancyl kullanmaya başladım....
daha başındayım hamileliğin ama aşırı bi yatkınlık var çatlaklara karşı çabuk tükenmesin diye böbeğime göğülerime süreyim dedim ilk sonraki zamanlarda alt bölgeyede kullanırım dedim ama malesef 2 gündür kalçamın alt tarafı geceleri çok kaşınıyo sanırsam çatlıyor...
sana 1 kutu ne kadar süre gidiyo...ben az miktarda kullanmama rağmen çok çabuk tükeniyo...
Ben henüz 8 haftalık hamileyim.Şuan sadece bol su içmeye çalışıyorum.Bu kremler ne zaman başlamak gerekir acaba? şimdiden galiba?
Ben de Lierac kullanıyorum, dediğin gibi bir şey olmadı, jel gibi bir kıvamı var, bal renginde, sendeki geçmiş tarihli filan olmasın
Bu arada karnımda ve göğsümde şimdilik hiç çatlak yok, kalçamda bi iki tane var ama asıl çatlaklar doğumdan sonra biraz kilo verince çıkar diyor annem, şimdi yok desek de acaba aslında olacak mı bilmem. :18:
kizlar zaten lieracin ozelligi o, olu deriyi atiyor, iyice iceri islesin die badem yagini da iyice masaj yaparsaniz onda da oluyor. yani bozuk degildir krem. sen iyice yedirmedigin icin sende olmuyordur tatlim.
çatlaklar için önleyici olarak ne kullanıyorsunuz kaçıncı ayda başladınız. 18 haftalık hamileyim eczaneye danıştık badem yağı için çok etkili olmuyo dendi krem önerdi sizler ne düşünüyosunuz bu konuda