hiçbir markaya boşuna tonlarca para vermeyin arkadaşlar çünkü birçok doktorunda dediği gibi çatlak genetiktir. yani annenize,teyzenize,halanıza,ablanıza bakın onlarda varmı olmuşmu? 2 bebeğim var benim ve hamileliğimde mustela aldım hiçde kullanmadım zeytin yağı ve badem yağı sürdüm sadece banyodan sonra falan o kadar... göğüslerimdeki bir kaç az miktardaki çizikler haricinde çatlağımda olmadı çok şükür ama fazla kiloda almadım. kızımda 11 kilo oğlumda 14 kilo aldım. aşırı değildi yani. ablamdada göğüslerinde olmuştu benimde göğüslerimde az oldu. sık hamilelik yaşamasaydım belkide onlar bile olmazdı 14 ay var bebişlerimin arasında.
size birde şunu önerebilirim hamile kalmadna önce mankenler, ünlüler c vitamini takviyesi yapıyorlarmış sanırım hap şeklinde ilaç takviyesi. bol c vitamini önlüyormuş çatlağı. ben hamileyken öğrenmiştim erken başlanması ne kadar daha iyi olsa bile sonradan başlamanında bir faydası olabilir bence hala geç değil. içten takviye yapın vücudunuza teninizide bol bol nemlendirin vazelin olur, zeytin yağı, badem yağı olur bunlar yeterli olur yani geninizde varsa olucak tonlarca para versenizde siz sadece nemlendirin cildinizi kuru bırakmayın bu önemli.
nacizane tavsiyemdir...