Merhaba arkadaşlar başımdan geçen süreci aktarim size ben tüp bebek tedavisi gördüm istanbulda çok sevdiğim ve begendiğim bir doktora doktorum bir tane transfer yapalım demesine rağmen ben iki tanede ısrar ettim sonrasında dinlendim ağır işlerden kaçındım transferden sonra 7. Gün pembe lekelenmelerim oldu hafifde kramplar tutmadıgını düşündüm tabi psikolojim berbattı 8. Gun devam etti ve kanama kırmızıya dönmeye başladı bu arada doktorumu aradım hemen açtı sağolsun durumu anlattım bana kesinlikle ilaçları bırakmamamı istersem 9. Gün kan testi verebileceğimi söyledi kan testini verdim sonuç 475di iki gün sonra tekrar vermemi soyledi tabi benim o ara kanamalarım oldugu için çok korkuyodum değer düşecek diye ama 971 çıktı ikincisi daha sonrasında doktorumu arayıp durumu anlattım oda bana progestana ek olarak proluton kullanmamamı eğer hala kesilmezse üç gün sonra ikinci iğnemi yaptırmamı söyledi öylede yaptım kesildi çok şükür ama malesef sadece bir hafta kesildi sonra yeniden başladı o korkuyla kadın doguma gittim kadın dogum bana bebeğimi ve keseyi gösterdi ama kalp atışı için çok erken dedi haftaya gel bidaha bakalım o arada kanama şikayetlerim hep devam etti sürekli pembe yada kırmızı az miktarda kanamam oluyodu 5 gün sonra acile gitmek zorunda kaldım sonuçta 5 hafta 5 günlük demişti doktor acildeki doktor 2. Keseyide gördü ikiz gebeliğin var dedi büyük olanın kalp atışlarını belli belirsiz duyabiliyoruz dedi küçük olan ise çok geriden geliyordu o daha çok küçük dedi bunun sebebini bilmiyorum ama bazen olabiliyomuş bu arada birçok doktora gittim tabi doktorların hepsi farklı bişey soyluyor ve kafa karıştırıyor insanın morali iyice bozuluyor 6. Ve 8. Haftada yogun aktif kanamam oldu 6. Hafta doktora gittim çok bilgisizce ve acımasız konuştu bu kese çok küçük yaşamaz bu düşer sen naparsn yap senin elinde değil ama üzülme diğeri sağlıklı o düşsede bitane sağlıklı bebeğin var falan sağlıksız bu üzülme boşver falan uslupda bu şekilde sonra tabi iğne serum falan toparladık fakat hiç kanamam kesilmedi hep kahverengi akıntı şeklinde yada açık pembe devam etti artık alıştıgım için bu duruma çalışmaya başladım perşembe günüm biraz yoğundu ve mide bulantılarından ötürü boş mideyle biraz fazla öğürdüm cuma günü yani 8. Hafta tekrar kanamam oldu ama anlatamam adetin ilk gününde olurya yogun kırmızı ve parça parça günlük ped kullanıyorum normalde progestan aktıgı için ondan pantolonuma heryerime taştı çok korkutucuydu doktora gittim keseler yerinde korkma dedi ama kesenin biri hala çok küçük bebek büyüyor ne olucak bilmiyorum elimden geleni yapıyorum taktir Allahın bundan sonra şuan 9. Haftadayım yarın doktor randevum var sanırım hamileliğim boyunca sorun yaşıcam şuan haftada bir proluton iğne kullanıyorum ve günde 4 tane progestanı fitil şeklinde kullanıyorum hala kanama şikayetim var malesef bilmiyorum bundan sonraki süreç nasıl olucak umarım geriden gelen bebeğin kese alanı genişler ve büyük olanın da süreci sağlıklı ilerler.