• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisimi

Bak bu durumda

Eklentiler

• IMG_20201022_181437_3.webp
    IMG_20201022_181437_3.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 43
kızlar bana akıl verin nolur benim adetime daha bugun dahil 4 gün var doktorun önerdiği ilişkiler üzerinden 12. gündeyim ayrıca ve adet gibi kanamam var ama çok kırmızı değil saat 9,51 den beridir var pedde az birşey var yani doktorun sekreterini aradım bence gel dedi belki ilaç verir doktor bey dedi sizca napmam lazım kasık ağrımda var

ve dün çok silik testim vardı bugun yaptım yok

Şaka yapıyosun ciddimisin nasıl olur bu

Sıkma canını allah Kerim doğru zamanda verecektir rabbim yinede şükür.bende beklemedeyim günler geçmiyor sanki.sabah mesajını okuduğumda dua ettim sana İnan ama önümüzdeki günlere bakalım iyi beslen😘💜💜

kızlar bana akıl verin nolur benim adetime daha bugun dahil 4 gün var doktorun önerdiği ilişkiler üzerinden 12. gündeyim ayrıca ve adet gibi kanamam var ama çok kırmızı değil saat 9,51 den beridir var pedde az birşey var yani doktorun sekreterini aradım bence gel dedi belki ilaç verir doktor bey dedi sizca napmam lazım kasık ağrımda var

ve dün çok silik testim vardı bugun yaptım yok

Canım üzgünüm ama tutunamamıştır bebeğin hiç üzülme 💜💜💜

Back
X