- 26 Aralık 2018
- 387
- 96
- 48
- 36
- Konu Sahibi cennet_ayvaz
Tabiki yap canım inşallah çift çizgiyi göreceksinbiliyorum çok soru soruyorum ama erken gebelik testini yapım adetime 4 gün kalmış oluyor yarınn yaparsam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki yap canım inşallah çift çizgiyi göreceksinbiliyorum çok soru soruyorum ama erken gebelik testini yapım adetime 4 gün kalmış oluyor yarınn yaparsam
Canim sen erdinmi naptın ya Allah'ım koştur kostur test yaptım sonradan çıkan silik çizgi gördüm yaTabiki yap canım inşallah çift çizgiyi göreceksinhaberdar et olur mu?güzel haberini bekliyor olacam inşallah
Günaydın canım hayırlı uğurlu olsun bu Cuma sabahı böyle güzel bir haberi duymak beni mutlu etti.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBak bu durumda
Günaydın canım hayırlı cumalar rabbim.sana da bir an önce nasip etsin inşallahGünaydın canım hayırlı uğurlu olsun bu Cuma sabahı böyle güzel bir haberi duymak beni mutlu etti.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Şaka yapıyosun ciddimisin nasıl olur buADET OLDUM![]()
Şaka yapıyosun ciddimisin nasıl olur bu
kızlar bana akıl verin nolur benim adetime daha bugun dahil 4 gün var doktorun önerdiği ilişkiler üzerinden 12. gündeyim ayrıca ve adet gibi kanamam var ama çok kırmızı değil saat 9,51 den beridir var pedde az birşey var yani doktorun sekreterini aradım bence gel dedi belki ilaç verir doktor bey dedi sizca napmam lazım kasık ağrımda var
ve dün çok silik testim vardı bugun yaptım yok
Bakalım.doktor sirasindayim inşallah bakalım ne diyecek artık tedaviden vazgececem doktor baktıktan sonra akışına bırakmak.lazim.Canım üzgünüm ama tutunamamıştır bebeğin hiç üzülme![]()