Evet genelde regl öncesi gelir. Regl çok ağrılı geçer normalde ama hiç ağrım yok çok hafif bir Ağrı sadece gebelik testinde bazen çıkmıyor olabilir mi ?Kahverengi leke genelde regl öncesi gelir yarın olmazsanız bir daha test yapın
Yada geç döllenme olabilir mi ?Evet genelde regl öncesi gelir. Regl çok ağrılı geçer normalde ama hiç ağrım yok çok hafif bir Ağrı sadece gebelik testinde bazen çıkmıyor olabilir mi ?
Tabi olabilir o da bir ihtimal yine de bir test daha yapmanızda fayda varYada geç döllenme olabilir mi ?
Allahım inşallah hamileyimdir lütfen dua edinTabi olabilir o da bir ihtimal yine de bir test daha yapmanızda fayda var
Tabi ki inşallah siz de dileyen herkes de bir an önce bebişine kavuşurAllahım inşallah hamileyimdir lütfen dua edin
Regl sökülüyor gibi geldi bana ama umarım hamilesindirKızlar bugün adet günüm olmam gerekiyor ama olmadım daha regl biraz kahverengi leke geldi dün erken gebelik testi yaptım hiçbişey çıkmadı sizce hamilemiyimdir yoksa regl olacağım için mi böyle bir leke geldi
Merhaba az önce sabah erkenden uyandım ve ilk idrar ile test yapmak istedim bata 3 gün var dostor days erken gebelik testi sizce gebelik var mıdırRegl sökülüyor gibi geldi bana ama umarım hamilesindir
Merhaba ben ikinci çizgiyi görüyorum umarım hayırlısı olur :)Merhaba az önce sabah erkenden uyandım ve ilk idrar ile test yapmak istedim bata 3 gün var dostor days erken gebelik testi sizce gebelik var mıdır
Merhaba ben ikinci çizgiyi görüyorum umarım hayırlısı olur :)
Genellikle sabah ilk idrar ile yapmayı öneriyorlar, adet gününüz geçince tekrarlarsınızBen simdi tekrardan erken gebelik testi yaptım fakat idrarım çok yoktu daha açık çizgi var şu anda ama belli oluyor az cok idrardan dolayı mı o şekilde oldu sizce
Genellikle sabah ilk idrar ile yapmayı öneriyorlar, adet gününüz geçince tekrarlarsınız
Başka marka varsa onuda deneyin days doctor yalancı pozitif çıkarabiliyormuş.Tamam teşekkür ederim
Predictor bulursanız onu alın bu markada yalancı pozitif çıkabiliyorMerhaba az önce sabah erkenden uyandım ve ilk idrar ile test yapmak istedim bata 3 gün var dostor days erken gebelik testi sizce gebelik var mıdır
Insallah hamilesinAllahım inşallah hamileyimdir lütfen dua edin
Regl sökülüyor gibi geldi bana ama umarım hamilesindir
Maalesef Regl oldumRegl sökülüyor gibi geldi bana ama umarım hamilesindir