• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi

merryHi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2024
43
6
1
3 ay önce ilişki yaşayıp her ay adet olmuş biriyim bu ay bir hafta gecikti şehir değişeli bir ay oldu bir hafta sonra regl oldum ama bu 3-4 gündür bulantım var kusma yok adetimin geciktiği bir hafta sonra idrar testi yaptım negatif çıktı 3 ay öncede yaptım negatifti gebelik ihtimali var mıdır öncesinde mide bulantım yoktu.Bu aralarda evdekilerde mide bulantısı yaşıyodu ama onlarınki geçti onlardan da bulaşmıi olabilir mi bilemedim 3 aydır belirti yoktu umarım değilimdir

3 aydır her ay adet olmuşsunuz gebe olduğunuzu neden düşünüyorsunuz? En son ne zaman test yaptınız

Bu konu bana tanıdık. Yine mi sensin yoksa? 😊

Böyle düşünmemin sebebi hamileyken adet olanlarında olması
Gebelikte regl diye bir şey olmaz, olamaz. Yerleşme kanaması olur o da regl gibi yoğun değil lekelenme şeklinde olur ve herkeste de olmaz. Olanlarda da sadece 1 kere olur 3 ay boyunca olmaz

Ben de böyle biliyodum ama öyle şeyler diyen var ki yok 9 ay oldum falan bir an düşündüm acaba olabilir mi diye de idrar testi yapmıştım gerçi olsaydım eğer illa ki pozitif çıkardı diye düşünüyorum sonuçta 3 ay geçti

Back