Göğüs ağrım geçti diyebileceğim şekilde azaldı gebelik olsa azalmazdı değil miEvet cnm var aynı o.sekilde büyüme de var
Yok erken diye henüz test yapmamıştım cuma test pazartesi de kanda test yapacamBilmiyorum ki test tutmadin mi
Benim şuan sadece ucuna dokununca acıyor bilmiyorum yanaştı geçince tüm umudumda geçtiBenim hala sürüyor ağrı
Benim günüm henüz geçmedi 1 hata var dahaAdet tarihinin üstüne neden gectiyse kaset test yap erken gebelik testi
Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı göğüs şişliği, hamile olduğumu öğrendiğimde hiç bir belirtim yoktu. Önceki aylarda olan tüm belirtilerim adet belirtisiymiş. Regle 7 gün kala da hiç bir belirtim yoktu. Çok fazla dinlemeyin kendinizi. Regl geciktiren sonra test söylüyorsunuz
Doğru söylüyorsunuz bir anda öyle ağrım şişlik olunca heves etmiştim ama sanırım yine yanıldım Beyşehir artık umarım yinede boşa heves etmiş olmamBen hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı göğüs şişliği, hamile olduğumu öğrendiğimde hiç bir belirtim yoktu. Önceki aylarda olan tüm belirtilerim adet belirtisiymiş. Regle 7 gün kala da hiç bir belirtim yoktu. Çok fazla dinlemeyin kendinizi. Regl geciktiren sonra test yapın.
Kasmayın kendinizi, hayırlısı ne zamansa o vakit gelsin inşallah. Belirti arıyor insan çok iyi anlıyorum ama benim hiç bir belirtim olmadı. 1,5 yıl boyunca her ay olan belirtiler gebe kaldığım ay olmadı. Hep regl belirtisiymiş dedim. Hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı göğüs ağrısı, kasık ağrısı. Allah gönlünüze göre versin inşallah.Doğru söylüyorsunuz bir anda öyle ağrım şişlik olunca heves etmiştim ama sanırım yine yanıldım Beyşehir artık umarım yinede boşa heves etmiş olmam
Amin inşallah bakayım cuma günü test pazartesi doktor munanem var inşallah güzel haberler alırımKasmayın kendinizi, hayırlısı ne zamansa o vakit gelsin inşallah. Belirti arıyor insan çok iyi anlıyorum ama benim hiç bir belirtim olmadı. 1,5 yıl boyunca her ay olan belirtiler gebe kaldığım ay olmadı. Hep regl belirtisiymiş dedim. Hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı göğüs ağrısı, kasık ağrısı. Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Azaliyo belirtiler surekli olmuyo yoksa hamilelik cekilmez olurdu , agrilar sancilar hic biri surekli olmuyo. Gogus ucundaki sıkınca olan sızı hep oluyo sadeceGöğüs ağrım geçti diyebileceğim şekilde azaldıgebelik olsa azalmazsın değil mi
Evet göğüs ucuna dokununca sızı var ama sanki azaldı gibiAzaliyo belirtiler surekli olmuyo yoksa hamilelik cekilmez olurdu , agrilar sancilar hic biri surekli olmuyo. Gogus ucundaki sıkınca olan sızı hep oluyo sadece
Belli olmuyor canım ama eğer gebelik belirtisi ise azalmazdı. Sen yine adet zamanını bekle net sonuç için. Hormonlar değişebiliyorGöğüs ağrım geçti diyebileceğim şekilde azaldı gebelik olsa azalmaydı değil mi
bildiğiniz gibi bu ay ilk kez Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnenin 10.günündeyim 3gündür göğsümün koltuk altıma olan tarafı yarım ay şeklinde ağrıyor ve sert birde göğüs uçlarım ağrıyor hafiften renk değişikliği oldu tabi benim regl belirtisi olarak da göğüsüm ağrıyor ama normalde göğsümün her yeri genel olarak ağrıyordu ilk defa yarısı ağrıdısizce gebelik belirtisi vs olabilir mi bat 16 mayıs