Ben tup bebekle hamile kalmistim benim ilk belirtim gogsumun ucuna dokundugumda tatli bi sızı vardi, transferin 9. Gunu farketmistim demekki gebeligin basinda oluyo bu sızı daha once hissetmedigim biseydi bu.. onun dışında gogus agrisi falan ilerleyen zamanda olmuştu..bildiğiniz gibi bu ay ilk kez Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnenin 10.günündeyim 3gündür göğsümün koltuk altıma olan tarafı yarım ay şeklinde ağrıyor ve sert birde göğüs uçlarım ağrıyor hafiften renk değişikliği oldu tabi benim regl belirtisi olarak da göğüsüm ağrıyor ama normalde göğsümün her yeri genel olarak ağrıyordu ilk defa yarısı ağrıdısizce gebelik belirtisi vs olabilir mi bat 16 mayıs
Ay inşallah benimde gebelikten kaynaklıdır teflerin değildir ya peki sizin göğsünüzde bi sertlik falan oldu mu birde ucunda renk değişimi var hafiftenBen tup bebekle hamile kalmistim benim ilk belirtim gogsumun ucuna dokundugumda tatli bi sızı vardi, transferin 9. Gunu farketmistim demekki gebeligin basinda oluyo bu sızı daha once hissetmedigim biseydi bu.. onun dışında gogus agrisi falan ilerleyen zamanda olmuştu..
Evet bende de yeni hamilelik var göğüs uclarima dokunamiyorum bile. Bazen ağrıdan aglayasim geliyorbildiğiniz gibi bu ay ilk kez Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnenin 10.günündeyim 3gündür göğsümün koltuk altıma olan tarafı yarım ay şeklinde ağrıyor ve sert birde göğüs uçlarım ağrıyor hafiften renk değişikliği oldu tabi benim regl belirtisi olarak da göğüsüm ağrıyor ama normalde göğsümün her yeri genel olarak ağrıyordu ilk defa yarısı ağrıdısizce gebelik belirtisi vs olabilir mi bat 16 mayıs
Renk degisimi falan hatirlamiyom ki hic bakmadiydim o zamanlar. Dedigim gibi sadece ucundaki siziyi farkettim bide agustos ayinda olmamiza ragmen ayaklarim üşüyordu.. ust tarafim sicakliyodu ayaklar üşüyorduAy inşallah benimde gebelikten kaynaklıdır teflerin değildir ya peki sizin göğsünüzde bi sertlik falan oldu mu birde ucunda renk değişimi var hafiften
Off inşallah Allah sesini duysunRenk degisimi falan hatirlamiyom ki hic bakmadiydim o zamanlar. Dedigim gibi sadece ucundaki siziyi farkettim bide agustos ayinda olmamiza ragmen ayaklarim üşüyordu.. ust tarafim sicakliyodu ayaklar üşüyordu
InsaAllah hamilesinizdir insaAllah
Renk değişimi var mı birde afedersiniz ama uçları sürekli dik duruyor birde göğüs etrafında falan ağrı var mı sizinEvet bende de yeni hamilelik var göğüs uclarima dokunamiyorum bile. Bazen ağrıdan aglayasim geliyor
Evet cnm var aynı o.sekilde büyüme de varRenk değişimi var mı birde afedersiniz ama uçları sürekli dik duruyor birde göğüs etrafında falan ağrı var mı sizin
Ay inşallah bende hamileyimdirEvet cnm var aynı o.sekilde büyüme de var
Ben hamileliğimi adet gecikmesi ve göğüs ağrısından anlamıştım ama adet gecikince olmuştubildiğiniz gibi bu ay ilk kez Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnenin 10.günündeyim 3gündür göğsümün koltuk altıma olan tarafı yarım ay şeklinde ağrıyor ve sert birde göğüs uçlarım ağrıyor hafiften renk değişikliği oldu tabi benim regl belirtisi olarak da göğüsüm ağrıyor ama normalde göğsümün her yeri genel olarak ağrıyordu ilk defa yarısı ağrıdısizce gebelik belirtisi vs olabilir mi bat 16 mayıs
Benim adete daha çok var ama bu ay iğne falan kullandım ya acaba gebelik oluştuysa belirtileri erken mi yaşadım diye düşündümBen hamileliğimi adet gecikmesi ve göğüs ağrısından anlamıştım ama adet gecikince olmuştu
Olabilir canım. Vücudundaki gelişmeleri iyi takip et benim de daha önce vücudumda hiç olmayan şeyler olmuştu gebeliğin başlarında. Kimi hiç bir şey hissetmiyor kimi çok erkenden bir sürü belirti hissediyor, belli olmaz bu işler :)Benim adete daha çok var ama bu ay iğne falan kullandım ya acaba gebelik oluştuysa belirtileri erken mi yaşadım diye düşündüm
Ya inşallah gebelik belirtisidir regl belirtisi olmasındaOlabilir canım. Vücudundaki gelişmeleri iyi takip et benim de daha önce vücudumda hiç olmayan şeyler olmuştu gebeliğin başlarında. Kimi hiç bir şey hissetmiyor kimi çok erkenden bir sürü belirti hissediyor, belli olmaz bu işler :)
Bazen aynı belirtiler olabiliyor ama şüphelendiğine göre her zamanki ağrın gibi değildir diye düşünüyorum yine de bekleyelim bakalımYa inşallah gebelik belirtisidir regl belirtisi olmasında
Cuma kaset test yapayım diyorum pazartesi de doktora gideceğimBazen aynı belirtiler olabiliyor ama şüphelendiğine göre her zamanki ağrın gibi değildir diye düşünüyorum yine de bekleyelim bakalım
Evet erken gebelik testleri doğru sonuç veriyorCuma kaset test yapayım diyorum pazartesi de doktora gideceğim
Hadi bakalım inşallah sonuç istediğin gibi olur :)Cuma kaset test yapayım diyorum pazartesi de doktora gideceğim
Hadi bakalım cuma günü iğnenin 14.günü oluyor test yapıp bakacamEvet erken gebelik testleri doğru sonuç veriyor
Göğüs ağrım geçti diyebileceğim şekilde azaldıRenk degisimi falan hatirlamiyom ki hic bakmadiydim o zamanlar. Dedigim gibi sadece ucundaki siziyi farkettim bide agustos ayinda olmamiza ragmen ayaklarim üşüyordu.. ust tarafim sicakliyodu ayaklar üşüyordu
InsaAllah hamilesinizdir insaAllah
Göğüs ağrım geçti diyebileceğim şekilde azaldı gebelik olsa azalmaydı değil miHadi bakalım inşallah sonuç istediğin gibi olur :)