Merhaba ya inanır mısın bende aynı bu şekildeyim benimde 6 günüm varkızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir.
Ayın 1’inde yumurtlama günümdü üç gün üstüste değerlendirdik.
Sonra bir anda bir gün sonra karnıma ağrılar, midemde ağrılar, gaz problemleri, karnım şiş, bel ve sırt ağrısı, kafa agrimasi ve ağız kuruması yaşıyorum ve hala da devam ediyor.
Adet sancısı gibi bir ağrı hayatımda ilk defa bu agrilari yaşadım.
Ve affedersiniz kızlar büyük tuvaletimi zor yapıyorum kabızlık gibi bir şey çok gazım var ama.
Bunu yaşayan var mı acaba ?
Gebelik belirtisi olabilir mi ?
Lütfen beni aydınlatın…
Bu arada adetimi beş gün kaldı…
Merhaba ya inanır mısın bende aynı bu şekildeyim benimde 6 günüm var
ya gerçekten mi bu durum beni çok korkutmaya başladı ilk olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum beklemekten başka bir çarem yokMerhaba ya inanır mısın bende aynı bu şekildeyim benimde 6 günüm var
Ben erken gebelik testi almıştım yarın sabah bi yapmayı düşünüyorum kaç aydır bekliyorum bu ay bi enerjik iyi hissediyorum
Ederim canım dimi ay hep benim çevremdekiler hissetmiştim diyor inşallah bizede öyle olurHakkında hayırlısı olsun canım inşallah olumlu olur. Beni haberdar et olur mu ? Senden sonra ben de yapayım :)
Ve içimde öyle bir his var ki sanki hamileymişim gibi hissediyorum duygularım çok karışık…
İnşallah kuzum Allah’ım bize güzel sonuçlar ve haberler versinEderim canım dimi ay hep benim çevremdekiler hissetmiştim diyor inşallah bizede öyle olur
Canım bu sonuçlara bakarsak var ve artış olmuşKızlar benim yorumlar mısınız acaba ben de normal testler yaptım önce silik çıktı bir sonra ki gün farklı testler yaptım daha belirgin çıktımıştı sonra dayanamadım hastaneye gidip kan testi vermiştim, bugün tekrar kan testi verdim testler de bu şekilde adet tarihim de 13-16 arası
Doktor pozitif dedi çok şükürCanım bu sonuçlara bakarsak var ve artış olmuş
Doktor pozitif dedi çok şüküradetim her ayın 13-16 arası geliyor, erken yaptım ondan sordum korkuyorum biraz adet gelecek diye yaa ama önce rabbime sonra türk hekimlerine güveniyorum
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinDoktor pozitif dedi çok şüküradetim her ayın 13-16 arası geliyor, erken yaptım ondan sordum korkuyorum biraz adet gelecek diye yaa ama önce rabbime sonra türk hekimlerine güveniyorum
Evet. Göğüs ağrım çok vardı, sol kasıkta çok yanma hissi vardı, bel ağrısı vardı, sabah mide bulantısı oluyordu hafiften. Göğüs uçları hafif açılmaya başlamıştıHayırlı olsun sağlıkla gelsinbelirtiniz var mıydı
Hayirli olsun tebrik ederim, darisi bizim başimiza inşallahDoktor pozitif dedi çok şüküradetim her ayın 13-16 arası geliyor, erken yaptım ondan sordum korkuyorum biraz adet gelecek diye yaa ama önce rabbime sonra türk hekimlerine güveniyorum
Hayirli olsun tebrik ederim, darisi bizim başimiza inşallah
Ay inanır mısın yazdığın her şey bende de var kasık ağrım arada çol hafif batma gibi diyet yapıyorum yediklerime dikkat ederken hiç gaz problemi yaşamazdım ama dünden beri gaz ve şişkinlik var devamlı ve karnımın yan kısımları ağrıyor başım ağrıyor uykudan gözümü açtığım an başlıyor bir kaç saat durmuyor önceki Gebeliğimde özellikle karnımın yan ksımlarının ağrısı ve baş ağrısını sonucuma 4-5 gün kala yaşamıştım tüp bebekti o ilerlemedi gebeliğim
Umarım bu sefer güzel şeyler olur sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?