Gebelik belirtisi olabilir mi ?

seymos03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
10
2
1
24
kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir.

Ayın 1’inde yumurtlama günümdü üç gün üstüste değerlendirdik.
Sonra bir anda bir gün sonra karnıma ağrılar, midemde ağrılar, gaz problemleri, karnım şiş, bel ve sırt ağrısı, kafa agrimasi ve ağız kuruması yaşıyorum ve hala da devam ediyor.
Adet sancısı gibi bir ağrı hayatımda ilk defa bu agrilari yaşadım.
Ve affedersiniz kızlar büyük tuvaletimi zor yapıyorum kabızlık gibi bir şey çok gazım var ama.
Bunu yaşayan var mı acaba ?
Gebelik belirtisi olabilir mi ?
Lütfen beni aydınlatın…
Bu arada adetimi beş gün kaldı…

Merhaba ya inanır mısın bende aynı bu şekildeyim benimde 6 günüm var

Ben erken gebelik testi almıştım yarın sabah bi yapmayı düşünüyorum kaç aydır bekliyorum bu ay bi enerjik iyi hissediyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah olumlu olur. Beni haberdar et olur mu ? Senden sonra ben de yapayım :)
Ve içimde öyle bir his var ki sanki hamileymişim gibi hissediyorum duygularım çok karışık…

Ederim canım dimi ay hep benim çevremdekiler hissetmiştim diyor inşallah bizede öyle olur

Kızlar benim yorumlar mısınız acaba ben de normal testler yaptım önce silik çıktı bir sonra ki gün farklı testler yaptım daha belirgin çıktımıştı sonra dayanamadım hastaneye gidip kan testi vermiştim, bugün tekrar kan testi verdim testler de bu şekilde adet tarihim de 13-16 arası

Eklentiler

• IMG_4822.jpeg
    100,9 KB · Görüntüleme: 28
Canım bu sonuçlara bakarsak var ve artış olmuş

Ay inanır mısın yazdığın her şey bende de var kasık ağrım arada çol hafif batma gibi diyet yapıyorum yediklerime dikkat ederken hiç gaz problemi yaşamazdım ama dünden beri gaz ve şişkinlik var devamlı ve karnımın yan kısımları ağrıyor başım ağrıyor uykudan gözümü açtığım an başlıyor bir kaç saat durmuyor önceki Gebeliğimde özellikle karnımın yan ksımlarının ağrısı ve baş ağrısını sonucuma 4-5 gün kala yaşamıştım tüp bebekti o ilerlemedi gebeliğim
Umarım bu sefer güzel şeyler olur sağlıcakla

Yanliz olmadigimi gorunce icim rahatliyor acikcasi benim bu agrilar bu gun 1 hafta oldu devam edeli ve suan yemek yedim kiymali yemek yapmistim ve yiyemedim cunku midem bunaldi birden suan onun sancisini cekiyorum cok tuhaf belirtiler var vucudumda.
Hakkimizda hayirlisi olsun beklemekden baska bisey yapamiyoruz…
Umarim guzel sonuclar alirsin sende. :)

Bende mide bulantısı yok ama mide yanması ağrısı gibi değişik bişey oluyor arada
Benim de 2 gündür bu belirtilee
Adete 7-8 gün kala test yapmıştım ama bişey çıkmadı çatlamamın 6.günü falandı erken yaptığımı da biliyorum olsada çıkması için çok erkendi belkide rahme bile yerleşmez o sürede 4 gün kaldı adetime haftaya çarşamba regli günüm direkt kan vericem bu sefer umarım hepimizin gönlünden geçen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…