• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Belirtisi mi Dış Gebelik Belirtisi mi?

canim senin durumun noldu? 2katindan fazla artmis yazmişsin onceki yorumlarinda. saglikli bir gebelik mi yasiyorsun? insallah oyledir. benimde 1hafta once 3.31 olan hcg degerim 1hafta sonra 590 olmuş. ben 2kati hesaplayib en yuksek 80 100 falan tahmin ediyordum. deger korkutdu biraz
Selam canım doktor değerin güzel olduğunu sıkıntı olmadığını söyledi kalp atışını da duyduk şükür 🙏 içini ferah tut normalmiş öyle artması ☺️

Selam canım doktor değerin güzel olduğunu sıkıntı olmadığını söyledi kalp atışını da duyduk şükür 🙏 içini ferah tut normalmiş öyle artması ☺
keseyi gecen hafta gorduk..doktor 1hafta sonra gel kalp atisina bakalim ama şimdiden zayif atmaya başlamiş bile dedi. yarin 6haftayi doldurucaz. ama gece cok kotu bir ruya gordum. eve kendim ultrason cihazi almişim, bebegi ve kalp atisini duyuyorum ama bi kac gun sonra duyamiyorum, bebekte yok. o kadar caresizdim ki ruyada, o kadar elimden hic bir sey gelmiyordu ki, hatta uyanamiyordum. onu bile yapamiyordum. uyandim ve cok korktum. simdi aklimdan cikaramiyorum. yarin kotu bir sey duyarim diye korku var icimde

keseyi gecen hafta gorduk..doktor 1hafta sonra gel kalp atisina bakalim ama şimdiden zayif atmaya başlamiş bile dedi. yarin 6haftayi doldurucaz. ama gece cok kotu bir ruya gordum. eve kendim ultrason cihazi almişim, bebegi ve kalp atisini duyuyorum ama bi kac gun sonra duyamiyorum, bebekte yok. o kadar caresizdim ki ruyada, o kadar elimden hic bir sey gelmiyordu ki, hatta uyanamiyordum. onu bile yapamiyordum. uyandim ve cok korktum. simdi aklimdan cikaramiyorum. yarin kotu bir sey duyarim diye korku var icimde
Olumlu düşünün olumlu olsun ☺️ Psikolojiniz bu korkunuzu bilinç altınıza yerleştirmiş olabilir bu rüyayı ondan görmüş olabilirsiniz. Ve hamilelikte kötü rüyalar görülebiliyormuş duyduğum kadarıyla 🙄 bende çok görüyorum hatta çok da korkuyorum ama bir bakıyorum ki korkularım rüyalarıma giriyor artık takmamaya çalışıyorum ☺️ Sizde öyle yapın akışına bırakın Rabbim nasip etmişse onun izniyle sağlıkla kucağınıza alırsınız zaten ☺️❤️

Olumlu düşünün olumlu olsun ☺ Psikolojiniz bu korkunuzu bilinç altınıza yerleştirmiş olabilir bu rüyayı ondan görmüş olabilirsiniz. Ve hamilelikte kötü rüyalar görülebiliyormuş duyduğum kadarıyla 🙄 bende çok görüyorum hatta çok da korkuyorum ama bir bakıyorum ki korkularım rüyalarıma giriyor artık takmamaya çalışıyorum ☺ Sizde öyle yapın akışına bırakın Rabbim nasip etmişse onun izniyle sağlıkla kucağınıza alırsınız zaten ☺❤
InşAllah sagliklidir. "gebe kalmak kolay, surdurmek zor" derler, ama benim icin kalmak bile kolay olmadi. tedavisiz oldu cok şukur, ama kurtajdan 2yil sonra. ne yaptiysam olmadi, artik akişina birakicam dedigim zamanda geldi meleğim. şimdi o kadar olumsuz şeyler duşunuyorum ki, haklisin, bilincaltima yerlesti bu korku. Allah sonuna kadar surdurmeyi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

InşAllah sagliklidir. "gebe kalmak kolay, surdurmek zor" derler, ama benim icin kalmak bile kolay olmadi. tedavisiz oldu cok şukur, ama kurtajdan 2yil sonra. ne yaptiysam olmadi, artik akişina birakicam dedigim zamanda geldi meleğim. şimdi o kadar olumsuz şeyler duşunuyorum ki, haklisin, bilincaltima yerlesti bu korku. Allah sonuna kadar surdurmeyi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Benim 2 yıl kadar olmasa da 6-7 ay sürdü gebe kalmam bir düşük bir de kimyasal geçirdim. Bende artık kafama takmayacağım dediğim zamanda geldi bebeğim çok şükür ki geldi Rabbim herkese nasip etsin bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Olumlu düşün bebişini de strese sokma hiç canım ☺️ Nasibimizde ne varsa onu yaşarız 🙏🙏

Kızlar merhabalar benim bat bugün ve kasıklarımda batma dizlerimde sızı var son bir haftadr kramp bile girdi bacagıma fün geceiki kez çok kısa süreli sanki adet sancısı gbi agrı gecrdm bu sabhtaoldu çene kısmında da sivilce çıktı faln böyle yaşayıp gebe kalan oldu mu ki yardımcı olursanız sevinirim :KK200:

Benimde ilk verdiğimde kan 89 çıktı 2 gün sonra 180 çıktı ertesi gün 270 çıktı bende korkuyorum dış gebelik olur diye

Back