- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
Çok teşekkür ederimGeç döllenme veya daha çok yeni ise normal kelaswt testler 50 ve üzerini net gösteriliyor hassasiyete de. Bağlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimGeç döllenme veya daha çok yeni ise normal kelaswt testler 50 ve üzerini net gösteriliyor hassasiyete de. Bağlı
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Benim de rahim ters canım ağrıya etkisi olur mu bilmiyorum ama insan korkuyor yaniİnşallah dış gebelik değildir ya Benim de rahimin ters, bat dündü, bugün de adet olmadım belirtim de yok hiç. Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı kan vermek gibi bir düşüncem yoktu mevsimsel sebeplerden adetimin geciktiğini düşünüyordum ta ki sizin başlığınızı okuyana kadar. Şimdi benim de içime şüphe düştü.
Bende anlayamadım öyle deyince ağrıları farklı yorumladımTek bir beta ölçümüyle doktor nasıl dış gebelikten şüphelendi anlamadım..
Bende ağrıya etkisi oluyor gerçekten, deneyimlerimle sabit. Konunuzu takip ediyor olacağım. Gelişmelerden haberdar olmak isterim. Umarım duymak istediğiniz güzel haberler alırsınız. SevgilerBenim de rahim ters canım ağrıya etkisi olur mu bilmiyorum ama insan korkuyor yani
Teşekkür ederim inşaallah sizde güzel bir haber alırsınızBende ağrıya etkisi oluyor gerçekten, deneyimlerimle sabit. Konunuzu takip ediyor olacağım. Gelişmelerden haberdar olmak isterim. Umarım duymak istediğiniz güzel haberler alırsınız. Sevgiler
Merhaba bugün kan sonucumu aldım 5300 lerde çıktı 7 gün önce de 88 çıkmıştı doktor artış iyi dedi net olmasa da keseyi gördüm dedi. Rahim ters olduğu için karından net görünmüyor alttan da muayene etmedi. Açıkçası bende sizi merak ettim sizde durumlar nasılBende ağrıya etkisi oluyor gerçekten, deneyimlerimle sabit. Konunuzu takip ediyor olacağım. Gelişmelerden haberdar olmak isterim. Umarım duymak istediğiniz güzel haberler alırsınız. Sevgiler
Canım çookk sevindim senin adına inşallah sağlıkla tamamlarsın hamileliğini, hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini bir avazda benim adet belirtileri kendini göstermeye başladı yavaş yavaş zaten pek ümidim yoktu Allah biliyor ya, iyi değerlendiremedik bu ayı o yüzden bol bol dualarını bekliyorum, hamilenin duası kabul olurmuş kocaman öpüyorum seniMerhaba bugün kan sonucumu aldım 5300 lerde çıktı 7 gün önce de 88 çıkmıştı doktor artış iyi dedi net olmasa da keseyi gördüm dedi. Rahim ters olduğu için karından net görünmüyor alttan da muayene etmedi. Açıkçası bende sizi merak ettim sizde durumlar nasıl
Canım eğer haftaya göre keseyi goremediyse dış gebelikten suphelenebiliyorlar. Canını sıkma ben 5 haftalık gebeyken keseyi neredeyse görmemişti ve dış gebelik olabileceğini ama kandaki artışa bakmaları gerektiğini soylemislerdi. Çok şükür ki iki günde 2 katına cikmisti ve daha sonra keseyide rahat görmüşlerdi. Yani üzülme iyi düşün iyi olsun.Merhaba arkadaşlar Ben adetime iki gün kala kanda gebeliğimi öğrendim 88.7 çıktı. Daha sonra hiç doktora gitmedim biraz belim ve karnım ağrıyor bugün doktora gittim yarın tekrar kan vereceğim ama çok endişelendim doktor dış gebelik vs gibi konuştu bugün adetim geçeli 6 gün oluyor dış gebelik belirtileri nasıl oluyor kanama lekelenme benzeri birşey yok sadece belim ve karnımda ağrı oluyor ara ara bazende bıçak batması gibi oluyor. Dış gebelik belirtileri mi normal gebelik mi anlayamadım. Bilgisi olan yardımcı olur mu?
Çok teşekkür ederim canım darısı senin de başına inşaallah Rabbim bu ay sana da nasip etsin inşaallah dualarımdan eksik etmem seni Sende gelişmelerden haberdar eder misin beniCanım çookk sevindim senin adına inşallah sağlıkla tamamlarsın hamileliğini, hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini bir avazda benim adet belirtileri kendini göstermeye başladı yavaş yavaş zaten pek ümidim yoktu Allah biliyor ya, iyi değerlendiremedik bu ayı o yüzden bol bol dualarını bekliyorum, hamilenin duası kabul olurmuş ❣ kocaman öpüyorum seni
Benim iki katından daha fazla artmış canım ondan biraz korktum ama net olmasa da kese var dedi içim rahatladıCanım eğer haftaya göre keseyi goremediyse dış gebelikten suphelenebiliyorlar. Canını sıkma ben 5 haftalık gebeyken keseyi neredeyse görmemişti ve dış gebelik olabileceğini ama kandaki artışa bakmaları gerektiğini soylemislerdi. Çok şükür ki iki günde 2 katına cikmisti ve daha sonra keseyide rahat görmüşlerdi. Yani üzülme iyi düşün iyi olsun.
Canımsın ya, güzel yüreğine kurban olurum Tabiki ederim, sadece hayırlı bir haber alayımÇok teşekkür ederim canım darısı senin de başına inşaallah Rabbim bu ay sana da nasip etsin inşaallah dualarımdan eksik etmem seni ☺ Sende gelişmelerden haberdar eder misin beni
Canımsın ya, güzel yüreğine kurban olurum Tabiki ederim, sadece hayırlı bir haber alayım
Değişikmiş ilk defa duydum. Yani belli bir haftadan sonra zaten karından rahat görünüyor neden öyle yapıyorlar kiValla ne güzel. Almanya dayim 24. haftaya kadar alttan bakıyorlarmis. Seçim hakkin yok.
Bilmiyorum. Ben de cok sinir olmustum. Surekli alttan bakilmasi insani cok rahatsiz ediyor. Burada cogunkukla doktorlarin sozu geçiyor, hastaların değil. Gördüğüm kadariyla boyle.Değişikmiş ilk defa duydum. Yani belli bir haftadan sonra zaten karından rahat görünüyor neden öyle yapıyorlar ki
Hiç karşı çıkmadınız mı pekiBilmiyorum. Ben de cok sinir olmustum. Surekli alttan bakilmasi insani cok rahatsiz ediyor. Burada cogunkukla doktorlarin sozu geçiyor, hastaların değil. Gördüğüm kadariyla boyle.
Nasil işlerine gelirse öyle cevap veriyorlar. Doktor değiştirip randevu alma isi de cok uzun sürüyor, neredeyse aylar diyebilirim. Sorun yasadik ve ben yeni doktoruma muayene olmak icin 2 aydır bekliyorum. Ekimin sonunda yeni doktoruma görünecegim. Bu durumu kullanarak ne istiyorlarsa, o oluyor.Hiç karşı çıkmadınız mı peki
Allah yardımcınız olsun o zamanNasil işlerine gelirse öyle cevap veriyorlar. Doktor değiştirip randevu alma isi de cok uzun sürüyor, neredeyse aylar diyebilirim. Sorun yasadik ve ben yeni doktoruma muayene olmak icin 2 aydır bekliyorum. Ekimin sonunda yeni doktoruma görünecegim. Bu durumu kullanarak ne istiyorlarsa, o oluyor.
canim senin durumun noldu? 2katindan fazla artmis yazmişsin onceki yorumlarinda. saglikli bir gebelik mi yasiyorsun? insallah oyledir. benimde 1hafta once 3.31 olan hcg degerim 1hafta sonra 590 olmuş. ben 2kati hesaplayib en yuksek 80 100 falan tahmin ediyordum. deger korkutdu birazAllah yardımcınız olsun o zaman