• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi ? Gebe olabilir miyim ?

melekbbc

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
303
314
33
26
Kozlar merhaba. Kafama takılan birkaç konu var. 3 Aydın eşimle korunmasız ilişki yaşıyoruz ancak bu ay farklı belirtilerim olmaya başladı. Regl günüme daha beş gün var ancak 8 gün kala sadece peçeteye silerken açık kırmızı pembe renginde günde 1 2 kez gelen 3 gün süren lekelenmem oldu ve bel ve sırt ağrıları çekiyorum. Arkasından hemen göğüs hassasiyetim başladı. Çok hafifte olsa ara sıra kasık ağrılarım oluyor. Sizce gebelik olma ihtimali var mı ?

Gebelik ve adet belirtileri nerdeyse bire bir ,bu yüzden adeti beklemek gerek malesef. 8 gün çok erken olduğu için doktorunuzda beklemenizi önericektir tabi herkesin bedeni farklı ,8 gün önceden öğrenenlerde var ama hu seferde adet geçene kadar kan verip duruyorlar niye düşük acaba kimyasal gebelik mi diye bu seferde bu gibi panikler başlıyor..

kırmızıları görmediğiniz sürece şansınız vardır demektir bu. Adete 1-2 gün kala yada adet geçtikten sonra Test veya kan vermek daha net bir sonuç olur .. inşallah hamilesinizdir🙏🏼

Gebelik ve adet belirtileri nerdeyse bire bir ,bu yüzden adeti beklemek gerek malesef. 8 gün çok erken olduğu için doktorunuzda beklemenizi önericektir tabi herkesin bedeni farklı ,8 gün önceden öğrenenlerde var ama hu seferde adet geçene kadar kan verip duruyorlar niye düşük acaba kimyasal gebelik mi diye bu seferde bu gibi panikler başlıyor..

kırmızıları görmediğiniz sürece şansınız vardır demektir bu. Adete 1-2 gün kala yada adet geçtikten sonra Test veya kan vermek daha net bir sonuç olur .. inşallah hamilesinizdir🙏🏼
Test konusunda aceleci davranmicam sanırım ama bu ay ilk defa lekelenme olunca merak ettim. 8 gün önceden yerleşme kanaması olur mu ondan da emin değilim 😄Birde aşırı sıcak basmalarım oluyo eşim sürekli çok sıcaksın diyo 😄 Şuan 5 gün var galiba test için bekleyeceğim

Test konusunda aceleci davranmicam sanırım ama bu ay ilk defa lekelenme olunca merak ettim. 8 gün önceden yerleşme kanaması olur mu ondan da emin değilim 😄Birde aşırı sıcak basmalarım oluyo eşim sürekli çok sıcaksın diyo 😄 Şuan 5 gün var galiba test için bekleyeceğim
Hmmm çok heycanlıı😃🙏🏼 ay inşallah vardır bende merak ettim şimdi😍 ..şimdi şöyle birşey var yerleşme kanaması hakkında bazısı yumurtlama dan 1 hafta sonra yerleşme kanaması görüyor bazısı da adete 5 gün kala felan baya bir şüpheli durum ,Allah gönlüne göre versin🙏🏼

Hmmm çok heycanlıı😃🙏🏼 ay inşallah vardır bende merak ettim şimdi😍 ..şimdi şöyle birşey var yerleşme kanaması hakkında bazısı yumurtlama dan 1 hafta sonra yerleşme kanaması görüyor bazısı da adete 5 gün kala felan baya bir şüpheli durum ,Allah gönlüne göre versin🙏
İnşallah bakalım artık 5 gün beklicem sonucu bende merak ediyorum 😄

Kızlar benim gibi olup hamile kalan var mı ? Cevap verirseniz sevinirim 🌸

Back
X