Teşekkür ederim ben bu süreci yaşarken allak bullak oldum hamilesin değil mi sende?Dikkat et kendine bebeğine
Evet canım hamileyim çok şükürTeşekkür ederim ben bu süreci yaşarken allak bullak oldum hamilesin değil mi sende?
Kaç haftalık cnm?Evet canım hamileyim çok şükürhenüz bir şey hissetmiyorum migde bulantısı falan
Anne adaylarının bildiği üzere hamilelere çiğköfte yemek maalesef ki yasak. Gebelikte tüm çiğ ve az pişmiş et-tavuk-balık tüketimi sakıncalıdır. enfeksiyon tehlikesi yarattığı için gebelik sürecinde tüketilmemelidir.Arkadşalar benim Bir.sorum.olacakti ya hamileyken Çiğ köfte yemek zararlimi sizce
Aynı belirtiler bendede vardı dusensizlikte siz yapım varsa çıkar bende yaptım ve sonucu hemen aldim hayırlısı olsunMerhaba hanımlar size sorum olacak bu gün adet günümde normalde ama düzenli bir adet yaşamıyorum üç dört gün sarı akıntı oldu bu gün tüm gün başım döndü hamile olma ihtimalim varmı akşam saatlerinde test yapsam sonucu etkilermi bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim başka bir belirtim yok göğüslerim aynı Ama adet olucak gibide değilim
Herkes sabah yapılmasını öneriyor ama şimdi yapsamda kesin sonuç olurmu sizceAynı belirtiler bendede vardı dusensizlikte siz yapım varsa çıkar bende yaptım ve sonucu hemen aldim hayırlısı olsun
Sabah bilemem ama ben yaptım yani öğlendi keisn sonuç aldim zaten varsa kesin sonuç alirisnizHerkes sabah yapılmasını öneriyor ama şimdi yapsamda kesin sonuç olurmu sizce
Rica ederim insalah istediğiniz sonucu alırsınızTamamdır çok sağolun
Ben akşam yaptım hemen çıktı hiç basım dönmedi ve sarı akinti olmadı normalde şeffaf beyaz akıntı olur sarı akinti enfeksiyon belirtisi derler bence test yapın varsa çıkar inşallah hamilesinizdirMerhaba hanımlar size sorum olacak bu gün adet günümde normalde ama düzenli bir adet yaşamıyorum üç dört gün sarı akıntı oldu bu gün tüm gün başım döndü hamile olma ihtimalim varmı akşam saatlerinde test yapsam sonucu etkilermi bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim başka bir belirtim yok göğüslerim aynı Ama adet olucak gibide değilim
Daha önce idrar yollarımda enfeksiyon olduğu için rahatsızlanmıştım Belki yine öyle bir şey olabilir burda bi kaç yorum okudum sarı akıntıyla ilgili sormak istedimBen akşam yaptım hemen çıktı hiç basım dönmedi ve sarı akinti olmadı normalde şeffaf beyaz akıntı olur sarı akinti enfeksiyon belirtisi derler bence test yapın varsa çıkar inşallah hamilesinizdir
İnşallah hamilelik belirtisidir ama belirtiler üzerinde durmayın çoğu zaman hiçbir belirti olmuyor adet olacakmış gibi hissedersin ama olmazsın. Baş dönmesi mide bulantısı daha sonraki haftalarda oluyor. Test yapın varsa çıkar inşallah vardırDaha önce idrar yollarımda enfeksiyon olduğu için rahatsızlanmıştım Belki yine öyle bir şey olabilir burda bi kaç yorum okudum sarı akıntıyla ilgili sormak istedim
Ya şey bende de baya gaz var, bide sürekli uyku, bide sık idrara çıkıyorum ayrıca kasık ağrılarım da var ama adetim geciktikten 4 gün sonra kan testi negatif çıktı. Hala adet olmadım 12 gün gecikti :/ bilmiyorum ya böyle olmazdım hic adet günümden 2 gün önce de lekelenme yaşadım 3 gün sürdü, bunlar psikolojik şeyler değil :// bilmiyorum ki hamile gibi hissediyorum ama olsaydım 8 gün önce yaptığım kan testinde çıkardı benceİlk hamileliğim de hiç bir sıkıntı yaşamamıştım. Bunu daha bu sabah idrar testiyle öğrendim daha resmiyete kavuşturamadım. Herhangi bir sağlık problemim yok kendimi iyi hissediyorum, adet sancısı gibi şeyler de yok. Ama ayıptır söylemesi aşırı ötesi gaz var sancısı yok ama gece gündüz hiç durmayan bir gaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?