Gebelik belirtiniz ne zaman başladı ve belirtiler neydi ?? Hamişlerr buyrunuz❣️

İnşallah canım Allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin benimde baş ağrısı bastırdı resmen beynim zonkluyor adet olmaya belirti hiç bir şey yok

Dikkat ediyorum ama mahvetti ağrı beni psikolojim bozuldu resmen düşük yapacağım gözüyle bakıyorum artık ona da üzülüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Kendini öyle hazırlama stres bebeği çok etkiler bizim topikte ağrıdan kıvrandığım oluyodu diyen var ki benim de o şekilde 3 günüm geçmişti hapşurduğumda ağrıdan duramıyodum doktor bana 2 taraflı aşağı doğru baskın ağrı olursa ara tek yönlü ağrıları önemseme demişti üzülme herkes haşıyor bunları

Ben dayanamadım bu gün yaptım bi test malesef negatif çıktı sanırım ben başka belirtileri hamileymişim gibi düşündüm

Ben dayanamadım bu gün yaptım bi test malesef negatif çıktı sanırım ben başka belirtileri hamileymişim gibi düşündüm
Hayırlısı olsun siz bu ay benim yaptığım gibi soğan kürü yapın Bi de bu yazdığım cümleleri tekrarlayın yatmadan önce aklınıza geldikçe sabah kalktığınızda da tekrar edebilirsiniz çünkü ilk uyandığımızda theta frekansında oluyoruz. Doğru zamanda en güzel şekilde gelsin inş hiç üzülmeyin kendinizi akışa bırakın.

İnşallah canım Allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin benimde baş ağrısı bastırdı resmen beynim zonkluyor adet olmaya belirti hiç bir şey yok
Dikkatinizi başka şeylerle oyalayın bu süreçte zaten olacaksa olacak şuan hiçbir şeyi değiştiremezsiniz kontrol etmeye çalıştığınız için süreci baş ağrısı olmuş olabilir diye düşünüyorum

Benimde çift çizgi cıktı dün kan vermiştim bugün sonucu aldim 1341.71 cıktı acaba kaç haftalık oluyir arkadaşlar teşekkür ederimşimdiden

Merhaba canım

Arkadaşlar göğüs hassasiyeti olmak zorunda mı? Yani benim göğüslerim adet belirtisi olarakta hiç bir zaman sızlamaz acımaz

Yooo şart değil illa herkesde olmaz o
Benimde hiç adet zamanlarımda göğüs ağrım olmaz şişkinlik, hassasiyet falanda olmuyo
Ablamın 2 hamileliğinde de göğsü hiç ağrımadı

Soğan kürü yapmak nedir acaba nasıl yapılır

Vala akşam baş ağrısı ndan uyuyamadim yeni uyandım halla öyle

Hamileyim çok teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20200604_195825.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 124
Canım bende soğan kürü içtim on iki gün boyunca yumurtlamda korunmadık beş gün geçtiğinde gogusum hasalesti ilk defa böyle oluyor kasık ağrısı batma oldu iki kere belim ağrıyor çok tuaf seyler hissediyorum acaba ne beş gün bat normalde benim sancidan ölmem lazım fazla idrare çıkma falan bende beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…