- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
İnşallah canım Allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin benimde baş ağrısı bastırdı resmen beynim zonkluyor adet olmaya belirti hiç bir şey yokMide bulantıları ile halay çekiyoruz hergün doktorun verdiği ilaç pek Bi işe yaramadı kendimce yöntemler bulmaya çalışıyorum her levelda biraz daha zorluyor mu ne? 3 ay bitince geçer dediler inş öyle olur.
Kendini öyle hazırlama stres bebeği çok etkiler bizim topikte ağrıdan kıvrandığım oluyodu diyen var ki benim de o şekilde 3 günüm geçmişti hapşurduğumda ağrıdan duramıyodum doktor bana 2 taraflı aşağı doğru baskın ağrı olursa ara tek yönlü ağrıları önemseme demişti üzülme herkes haşıyor bunlarıDikkat ediyorum ama mahvetti ağrı beni psikolojim bozuldu resmen düşük yapacağım gözüyle bakıyorum artık ona da üzülüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Ben dayanamadım bu gün yaptım bi test malesef negatif çıktı sanırım ben başka belirtileri hamileymişim gibi düşündümİnş gönlünüze göre olur benim 1 yılın sonunda oldu. ALLAH en doğru zamanı bilir. Soğan kürü yaptım ama öncesinde femara ve klomen ilaçlarını kullandım doktora söyledim soğan kürünü gülümsedi olabilir tabiki ama o kullandığınız ilaçların etkisi 3 ay sürer dedi pek itibar etmedi sanki soğan kürüneBir de ben sürekli şu cümleleri kurdum
Anne olmayı hak ediyorum
Anne olmanın nasıl bir his olduğunu biliyorum
Sağlılıklı bir bebek sahibi olmanın Yaradan tanımını biliyorum.
Theta Healing sözleri belki duymuşsundur her yolu denedim. Bilinçaltımda korku olduğunu biliyordum çünkü etrafımda çocuklu arkadaşım çok zorluklarını görünce insan ister istemez Bi acaba oluyor. Bu sözlerinin de işe yaradığına inanıyorum
Hayırlısı olsun siz bu ay benim yaptığım gibi soğan kürü yapın Bi de bu yazdığım cümleleri tekrarlayın yatmadan önce aklınıza geldikçe sabah kalktığınızda da tekrar edebilirsiniz çünkü ilk uyandığımızda theta frekansında oluyoruz. Doğru zamanda en güzel şekilde gelsin inş hiç üzülmeyin kendinizi akışa bırakın.Ben dayanamadım bu gün yaptım bi test malesef negatif çıktı sanırım ben başka belirtileri hamileymişim gibi düşündüm
Dikkatinizi başka şeylerle oyalayın bu süreçte zaten olacaksa olacak şuan hiçbir şeyi değiştiremezsiniz kontrol etmeye çalıştığınız için süreci baş ağrısı olmuş olabilir diye düşünüyorumİnşallah canım Allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin benimde baş ağrısı bastırdı resmen beynim zonkluyor adet olmaya belirti hiç bir şey yok
Ben kasık ağrılarını geçen ay yaşadım adetten en az 2 gün öncesinden ve sadece sağ kasığımda ve 2-3 gün erken adet oldum ve hayatımda ilk defa kahverengi adet oldum 2 gün yoğun sonra az az. Dedim doktora gideyim çocuktan geçtim sağlıklımıyım acaba diye şüphe ettim ama eşim virüsten dolayı göndermedi. Şimdi de kan testi yaptırmaya da gitmiyorum. İnşallah sizinkide hamileliktir, adet günü gelmeden ne yaşarsak yaşayalım hamileyim diyemiyoruz. Dün gece sabahı zor ettim tam gününde test yapayım diye beklemekten stres yaptım ama çok şükür ikinci çizgi çıktı ama yarın sabah tekrar yapıcam.
Merhaba canımBenim adetim geçti hep geçer diye takmadım. Bu süreçte bi kere tansiyonum düştü elim ayağım boşaldı sanki. Bi kere de çok çok ağır bi mide ağrım oldu ağrıdan katlandım resmen. O zaman şüphelenip test yaptım. Diğer belirtilerimin hepsi adet belirtisiydi.
Sarı akıntı benim de vardı ama kaşıntılı akıntıydı muhtemelen enfeksiyon vardır.
Ben kasık ağrılarını geçen ay yaşadım adetten en az 2 gün öncesinden ve sadece sağ kasığımda ve 2-3 gün erken adet oldum ve hayatımda ilk defa kahverengi adet oldum 2 gün yoğun sonra az az. Dedim doktora gideyim çocuktan geçtim sağlıklımıyım acaba diye şüphe ettim ama eşim virüsten dolayı göndermedi. Şimdi de kan testi yaptırmaya da gitmiyorum. İnşallah sizinkide hamileliktir, adet günü gelmeden ne yaşarsak yaşayalım hamileyim diyemiyoruz. Dün gece sabahı zor ettim tam gününde test yapayım diye beklemekten stres yaptım ama çok şükür ikinci çizgi çıktı ama yarın sabah tekrar yapıcam.
Bende kahverengi adet gördüm ilk defa peki ögrendiğinde kaç haftalıktı ve kahverengi regli den sonra farklı birşey yasadın mı nasıl hissettinMerhaba canım
Arkadaşlar göğüs hassasiyeti olmak zorunda mı? Yani benim göğüslerim adet belirtisi olarakta hiç bir zaman sızlamaz acımaz
Soğan kürü yapmak nedir acaba nasıl yapılırHayırlısı olsun siz bu ay benim yaptığım gibi soğan kürü yapın Bi de bu yazdığım cümleleri tekrarlayın yatmadan önce aklınıza geldikçe sabah kalktığınızda da tekrar edebilirsiniz çünkü ilk uyandığımızda theta frekansında oluyoruz. Doğru zamanda en güzel şekilde gelsin inş hiç üzülmeyin kendinizi akışa bırakın.
Vala akşam baş ağrısı ndan uyuyamadim yeni uyandım halla öyleDikkatinizi başka şeylerle oyalayın bu süreçte zaten olacaksa olacak şuan hiçbir şeyi değiştiremezsiniz kontrol etmeye çalıştığınız için süreci baş ağrısı olmuş olabilir diye düşünüyorum
Ben adetimin 7.günü başladım internette yazıyor araştırırsanız çok basit 15 gün yapılacakSoğan kürü yapmak nedir acaba nasıl yapılır
HamileyimDikkatinizi başka şeylerle oyalayın bu süreçte zaten olacaksa olacak şuan hiçbir şeyi değiştiremezsiniz kontrol etmeye çalıştığınız için süreci baş ağrısı olmuş olabilir diye düşünüyorum
Canım bende soğan kürü içtim on iki gün boyunca yumurtlamda korunmadık beş gün geçtiğinde gogusum hasalesti ilk defa böyle oluyor kasık ağrısı batma oldu iki kere belim ağrıyor çok tuaf seyler hissediyorum acaba ne beş gün bat normalde benim sancidan ölmem lazım fazla idrare çıkma falan bende beklemedeyimAdet olacakmış gibi 3 gündür kasık ağrısı sürekli değil ara ara giriyor. Göğüs büyümesi ve göğüs ucu acısı normalde acı olmazdı. Adet olacağımda sadece yanlarda ağrı olurdu o da hemen geçerdi. Başka da Bi şey yok mide bulantısı gibi.Gece tuvalete çok çıkıyorum normalde de giderim ama bu kadar gitmem. İnş soğan kürü işe yaramıştır.Sizin durumunuz nedir var mı bir belirti?
Doktora gittik bugün daha etkili bir mide ilacı istedim bakalım işe yarayacak mı?İnşallah canım peki senin nasıl oldu şuan nasılsın
Hadi inşallah ilk sen dene bakalım sonra tavsiyelerde bulunursunDoktora gittik bugün daha etkili bir mide ilacı istedim bakalım işe yarayacak mı?
En iyisi kaşarlı tost ilaç falan işe yaramıyor zaten kusacaksan da ne yersen ye fayda etmiyor az önce ağlaya ağlaya tost yedim sinirlerim bozulduHadi inşallah ilk sen dene bakalım sonra tavsiyelerde bulunursun
Dikkat et kendine bebeğineEn iyisi kaşarlı tost ilaç falan işe yaramıyor zaten kusacaksan da ne yersen ye fayda etmiyor az önce ağlaya ağlaya tost yedim sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?