Gebelik Belirtilerinizi Saklayın

amin inşallah :) ibrahim meltem çifti var instagramda onun 5 yıl olmadı hep tedavileri düşükle sonuçlandı.
en on ki transferden sonra öğreniyor ki ikizlere hamile şuan doğdular 3 aylık :) hem de 1 kız 1 erkek Allahım nasıl bir mucize dedim bu ya nasıl bir şeyyy o yüzden umut hep bizimle olsun kendini sıkma akışına bırak :)

Doğru her şey olacağına varıyor o yüzden soğukkanlı olabilmek en iyisi

Bebek düşünüyorum diyorum çevremde değer verdiğim yakın gördüğüm kişilere. İnsanları arayıp korunmasız ilişkiye girdim bugün demek gibi sapkın huylarım yok merak etmeyin
Estağfirullah neden sapkın olasınız
Akışa bırakın biraz.
Kimseye bilgi vermeyin. O bilgiyi kendiniz de unutun.
Çocuk için sevişmeyin.
Keyif aldığını için sevişin.
faydasını görürsünüz

Evet ahshshs kendime söz vermiştim, 20 martta çatlatma iğnesi oldum. 2 hafta geçene kadar buralarda takılmayacaktım hala okuduklarımdan kendime göre anlam çıkarmaya çalışıyorum

Allah yardımcınız olsun. Insallah en kısa sürede hayırlısıyla müjde verirsiniz herkese

Hanımlar merhaba, bugün döngünün 24 günü. Adete tahminen 9 gün civarı var. Yumurtlama dönemi 18inde bir kere ilişki oldu. 2 3 gün sonrasından itibaren. Adetin geleceği gün gibi bir ağrı ve bir yere uzanırken veya eğilirken hamilelikteki gibi karında bir gerilme ağrısı var. Bir hamilelik gecirmistim. İlkinde böyle adet ağrısı hissetmedim. Hayatım boyunca da 30 günden önce adet görmem l. Bugundaha 24. Gün imkansız yani.. Adet ağrısı bu kadar erken olur mu veya başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi? Enfeksiyon tarzı bir şeyde de adet agrisi olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…