- 8 Ağustos 2023
- 5.083
- 4.764
-
- Konu Sahibi aleynabiri
Bende yay ım ama yukselenim balık. Bir tarafım ağlarken bir tarafım amaaaan diyor shshsOoo çok zor bir kombinasyon olmuş gerçektenben yay burcuyum yükselenim de yay, kafama hiç takmıyorum sanırım
Dengesizlik doğuştan bizde maalesef kdkskdkdkdBende yay ım ama yukselenim balık. Bir tarafım ağlarken bir tarafım amaaaan diyor shshs
Evet dalga konusu olmanız normal. Adet tarihi geçmeden gebelik belirtisi olmaz ki. Esas belirtiler 6.7. Haftalarda başlar. Bir de korunmadığınızı herkese söylemeniz
Bende yay ım ama yukselenim balık. Bir tarafım ağlarken bir tarafım amaaaan diyor shshs
Ay fkdkkdcklsd burda konu o ya hani. En çok siz biliyorsunuzdur karışmış olmayayım saygılar.
Hayırlısı ile senin ve tüm isteyenler evlat sahibi olur inşallahKesinlikle. Her seferinde artık kimseyle konuşmıycam deyip etrafa küsüyorum afedersiniz çişim gelse koşa koşa söylüyorum ben de iflah olamam
Kısa günde 40 kere bebek yokmu diye soruyorlar sa ondan demiştirEvet dalga konusu olmanız normal. Adet tarihi geçmeden gebelik belirtisi olmaz ki. Esas belirtiler 6.7. Haftalarda başlar. Bir de korunmadığınızı herkese söylemeniz
Kısa günde 40 kere bebek yokmu diye soruyorlar sa ondan demiştir
Mahrem ama bizim toplumda tanışma faslında bile soruluyor eeee bebek yok mu ile başlayıpNeyse yargılamayacağım
hayatından memnunsa banane. Herkes ilişkilerini farklı yaşıyor.
Sadece korunup korunmamak bana göre biraz mahrem. Bebek yok mu sorusu kadar mahrem
Amin çok teşekkür ederimHayırlısı ile senin ve tüm isteyenler evlat sahibi olur inşallah
Bebek düşünüyorum diyorum çevremde değer verdiğim yakın gördüğüm kişilere. İnsanları arayıp korunmasız ilişkiye girdim bugün demek gibi sapkın huylarım yok merak etmeyinAilenizden bahsediyorum bizden değil
Valla az önce burada azar yedim hamile olursam da söylemem kimseye artık ayıp nasıl yapıldığını falan akıllarına getirebilirler2 buçuk yıldır eksiksiz yaşadım anlattıklarını
bi kere test kitim pozitif çıktı cümle alem duydu nerdeyseabartmıyorum 10 dk sonra adet olmuştum ayyy şok oldum
neyse alışırsın ben alıştım bi zaman sonra kimseyle paylaşmıyorsun durumu çünkü içinden gelmiyor.
ben ilk denediğimiz 1 sene 20 adet kit almıştım sonra altıklarımla beraber nerden baksan 150 200 kit almışımdır.Valla az önce burada azar yedim hamile olursam da söylemem kimseye artık ayıp nasıl yapıldığını falan akıllarına getirebilirler
Her ay diyorum ki artık test falan almıycam olacağı varsa olur zorlamaya gerek yok herkesin de çocuğu olmayabilir sonra yumurtlama günü geçince gün sayıyorum test ne zaman yapılır diye dediğim gibi ben de iflah olmam karakter meselesi, paniklik huydur bende dkkskdksskksben ilk denediğimiz 1 sene 20 adet kit almıştım sonra altıklarımla beraber nerden baksan 150 200 kit almışımdır.
her kitin başında mal gibi ağladım.amaan geleceği varsa gelir gelmezse zorlarız baktık olmuyo böyle yaşarız napcam öleyim mi yani :)
bende öyleydim herkes biraz sakin ol stres yapma dediğinde içimden sen ne anlarsın lan dangalak derdimHer ay diyorum ki artık test falan almıycam olacağı varsa olur zorlamaya gerek yok herkesin de çocuğu olmayabilir sonra yumurtlama günü geçince gün sayıyorum test ne zaman yapılır diye dediğim gibi ben de iflah olmam karakter meselesi, paniklik huydur bende dkkskdksskks
Ahahahaha eyvah bana yeni belirti yüklendi şimdi uyuklamaya başlarımbenim regl gecikmesinden önceki en büyük belirtim sürekli uyuklamamdıişyerinde masamda uyuyordum.
ama ben de sizin gibiydim hamile kalamadığım aylarda, her ay hamileydim aslında asldkmvlnsdlvn
kendi kendime prolaktin hormonumu bile yükseltmişimvücut kendini hamile sanınca yükseliyor demişti doktorum.