- Konu Sahibi tsrmcikbra
-
Benim sol böbrek kalca bacağa fena vuruyoYumurtalık döneminde yada sag kasik agrisi 4gun dur çekiyorum.Doktora virüsten dolayi habire habire gitmek istemiyorum.. Apandisit felan olabilirmi?şaştım kaldım..Yine sag kasigima agri bastrdi.Yatinca geciyor anlamadim ya
Canım bende aynı ağrılar var hatta kasık ağrım o kadar şiddetli ki adet ağrısı gibi yumurtlama ağrısı benim galiba araştırdığım kadarıyla oyle yani. Bacağıma kadar vuruyo ağrısı ara ara yürürken seklediğim bile oluyor ağrıdan. Ovulasyon testiyle takip ettiğim için yumurtlama döneminde olduğumu biliyorum belki sizinde yumurtlama ağrısıdır eğer öyleyse bugünleri değerlendirin bence benimde bat 16 aralık bu arada
Hadi inşallah. Bekliyorum sabırsızlıkla..Insallahhh bebistir:)))
İnşAllah bebektir canımKaşık ağrısı ve mide bulantısı var ben de de dünden beri yumurtlama günün değil regle de 8 günüm var. 27 kasımda çatlatma iğnesi oldum ve sonraki 4 günü değerlendirdim. Regl olmadan önce böyle ağrılarım olmazdı benim. Bebek mı yoksa regl mı bilemedim.
Amin. İnşallah.İnşAllah bebektir canım
Benimde 11 günüm var yumurtlama günüm 30-1 di değerlendirdim iki günüde ama aşırı bel ağrım var.. ağır kaldırmadım ani hareket yapmadım niye böyle çözemiyorum yemek yiyemiyorum midemde sürekli hafif bulantı varAmin....Rabbim dilerse olur..Daha benim 11 günüm var..Senin yine az kalmış..
Ay hadi inşallah bugün daha az ağrıyor bilemiyorum.. yumurtlama günüyle çatlama günü farklı diyorlar kafam karıştı acaba yine bi yerde yanlış mı yaptımWalla bu kadar bel agrisina insallah bebektir.Doktor bana korunmayı yeni biraktysan vucut tepki veriyor olabilir dedi..
Ben simdi doktora geldim..Senin kadindogumla alakan yok dahiliye veya genel cerrahine baktir dedi.Gebelik varsa bunlar normal ama dedi.yerlwsmeye çalışırken bu ağrılar cok normal dedi.Ay hadi inşallah bugün daha az ağrıyor bilemiyorum.. yumurtlama günüyle çatlama günü farklı diyorlar kafam karıştı acaba yine bi yerde yanlış mı yaptım
Kuzum ağzın bal yesin emiBen simdi doktora geldim..Senin kadindogumla alakan yok dahiliye veya genel cerrahine baktir dedi.Gebelik varsa bunlar normal ama dedi.yerlwsmeye çalışırken bu ağrılar cok normal dedi.
Insallah yaa 2 saate sonuc çıkacak ama daha adetim gelmedi..Bakalim hayirlisi..insallah rabbim hayırlısını verir hepimizeKuzum ağzın bal yesin emiinşallah mutlu sonuçlar alırız da ümidimiz kırılmaz bu sefer 10 aydır deniyoruz bizde
Mutlaka senden haber bekliyorum hayırlı sonuçlar al inşallah dua edicem bacımmInsallah yaa 2 saate sonuc çıkacak ama daha adetim gelmedi..Bakalim hayirlisi..insallah rabbim hayırlısını verir hepimize
Malesef negatifMutlaka senden haber bekliyorum hayırlı sonuçlar al inşallah dua edicem bacımm
Test mi yaptiniz acabaMalesef negatifYumurta agrilari olabilir mi peki ya..Adetime 10 gun var daha
Yok bende bi program var bugun yumurtlama günü diyoTest mi yaptiniz acaba
Programa pek guvenmeyin benceYok bende bi program var bugun yumurtlama günü diyo
Yok bende bi program var bugun yumurtlama günü diyo
Kuzenim o programla hamile kaldi amaPrograma pek guvenmeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?