- 2 Aralık 2020
- 54
- 33
- 3
- 35
- Konu Sahibi tsrmcikbra
-
Canım bende aynı ağrılar var hatta kasık ağrım o kadar şiddetli ki adet ağrısı gibi yumurtlama ağrısı benim galiba araştırdığım kadarıyla oyle yani. Bacağıma kadar vuruyo ağrısı ara ara yürürken seklediğim bile oluyor ağrıdan. Ovulasyon testiyle takip ettiğim için yumurtlama döneminde olduğumu biliyorum belki sizinde yumurtlama ağrısıdır eğer öyleyse bugünleri değerlendirin bence benimde bat 16 aralık bu aradaMerhaba hanımlar,
14 kasim da adet oldum.21 kasim da bitti.
22 kasim da iliski oldu..25 nde yine iliski oldu...Bu ay korunmama kararı aldık..
Suan da sag kasigimda agri vararak ara ara sırtıma kramp belime kramp giriyo..Mide bulantim başladı 2 gun oldu..K
Sag kasigimdan bacağımdan agri var suan da..Sizce bu gebelik midir?Yumurtlama gününe özel bi dönemdemiyim,Doktora gittim enfeksiyon var dedi..Hamilleik belirtileri olabilir mi adetime 12 gun var daha..
o kadar canim yanıyor ki qpandistmi diye düşünmüyor değilim..Ve o can acısı ile anca birkez iliski oldu..Canım bende aynı ağrılar var hatta kasık ağrım o kadar şiddetli ki adet ağrısı gibi yumurtlama ağrısı benim galiba araştırdığım kadarıyla oyle yani. Bacağıma kadar vuruyo ağrısı ara ara yürürken seklediğim bile oluyor ağrıdan. Ovulasyon testiyle takip ettiğim için yumurtlama döneminde olduğumu biliyorum belki sizinde yumurtlama ağrısıdır eğer öyleyse bugünleri değerlendirin bence benimde bat 16 aralık bu arada
Aynen acıdan bende ilişki felan düşünemiyorum. Bende dün apandisit mi yoksa fıtık mı diye bissürü şey düşündüm. Dün ağrımaya başladı benim bugün de hafiften bi ağrım var yürürken bile baskı yapıyoro kadar canim yanıyor ki qpandistmi diye düşünmüyor değilim..Ve o can acısı ile anca birkez iliski oldu..
Şüpheniz nedir acaba..Sonucunuz çıkınca buraya yazarsanız sevinirim..Benim biraz korkularım var rahim filmi çektiremem galiba..Benimde aynı 13 Kasım adet olmuştum ve şimdi bir kaç gündür sağ kasigim bel ağrım çok şiddetli ağrılar var şüpheleniyorum birde ben bu ay rahim filmii cektirdim
Bence de öyle agri da ciddi azalma var..Ben de gebelik diye hissettim ama dediğiniz gibi yumurtlama günlerim..Ilk gebeligim de tek seferde tutmustu..2 yil korunduk suan yumurtalar da şaşırdı galibaAdete çok varmış henüz yumurtlama dönemindesiniz onun ağrısıdır bunlar. Hamilelik için çok erken bi dönem. Bulantı zaten 6-7. Haftalarda başlıyor ya pskolojik ya enfeksiyon anlattıklarınız ama değerlendirin mutlaka bu günleri
Rahim filmi bende çok korkuyodum özelde yaptırdım hiseetmedim bile gerçekten belimde cokk ağrı var ve kasiklarimda böbreklerim ağrıyor gibi bacaklara vuruyo ağrısı uzanasim var sürekli bilmiyom bu kadar fazla olmamıştı hiç belkide rahim filminden kaynaklaniyo bunlar bilemiyorum adetime 10 gün varŞüpheniz nedir acaba..Sonucunuz çıkınca buraya yazarsanız sevinirim..Benim biraz korkularım var rahim filmi çektiremem galiba..
Testim yok bide 8 gun onceden idrarda cikar mi kiEvde gebelik yapin isterseniz..
Siz adeti bekleyin ben de öyle yapuorum..Hamile oldugumu düşünüyorum 8 güncük kalmış zati:)Rabbim gönlünüze göre versin..Sonucu muhakkak yazin..insallah bebis geliyordur:)Testim yok bide 8 gun onceden idrarda cikar mi ki
El mahkum beklicez artikAynisi ben de var ama yumurtlama deniliyor bakalim
Siz adeti bekleyin ben de öyle yapuorum..Hamile oldugumu düşünüyorum 8 güncük kalmış zati:)Rabbim gönlünüze göre versin..Sonucu muhakkak yazin..insallah bebis geliyordur:)
Amin....Rabbim dilerse olur..Daha benim 11 günüm var..Senin yine az kalmış..El mahkum beklicez artikinsaallah ya rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin.yumurtlama degildir umarim esim sehir disinda calisiyo daha degerlendimem imkansiz.artik rabbimden hayirlisi
Amin....Rabbim dilerse olur..Daha benim 11 günüm var..Senin yine az kalmış..
Aynen yaa en büyük sabirsizlik bununla basliyomusaynen ya senin daha fazlaymis
Benimde 10 gün var ya dusunmeden duramiyom nasıl olacak bilmiyom ama bu bel agrisi normal deil benim için bi farklılık var umitlenmek istemiyorumAmin....Rabbim dilerse olur..Daha benim 11 günüm var..Senin yine az kalmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?