- 6 Mayıs 2020
- 297
- 182
- 53
- 28
- Konu Sahibi tsrmcikbra
-
Bebeğim belki geç yumurtlama yaşamış olabilirsin , ovulasyon testi denesene o daha güvenilirmiş bende bundan sonra öyle yapıcam sitedeki arkadaştan tavsiye aldımKuzenim o programla hamile kaldi ama
Bu arada çok üzüldüm sıkma canını daha ölmedik çok şükür elbetteki birgün hayal gerçek olurMalesef negatifYumurta agrilari olabilir mi peki ya..Adetime 10 gun var daha
Pik olmuşsun cnm degerlendir günleriBu ovulasyon testim sizce pik mi
Pcosum o yüzden gerçekten yumurtlama mı
2 gün değerlendirme oldu canımPik olmuşsun cnm degerlendir günleri
Görünen o yumurtlama günü2 gün değerlendirme oldu canım
Pcosum ama yumurtlama dimi gerçekten
O zaman gerçekten yumurtlamış oldum yıksa pik olmazdıGörünen o yumurtlama günü
Aynen inşallah gönlünüzce olur herseyO zaman gerçekten yumurtlamış oldum yıksa pik olmazdı
AminAynen inşallah gönlünüzce olur hersey
Umarım bende de yerleşmeye çalışıyordur çünkü her zaman ki olan bel ve kasık ağrısı değil. İnternetten gebelik testi aldım ptesi gelirse bakacağım.Kuzum ağzın bal yesin emiinşallah mutlu sonuçlar alırız da ümidimiz kırılmaz bu sefer 10 aydır deniyoruz bizde
İnşallah canım, bel ve kasık dışında başka belirtilerin var mı bat ne zaman?Umarım bende de yerleşmeye çalışıyordur çünkü her zaman ki olan bel ve kasık ağrısı değil. İnternetten gebelik testi aldım ptesi gelirse bakacağım.
Benimde sağ kasigim bobrekle birlikte ağrıyor durmuyo bi hafif bi agir anlamadimUmarım bende de yerleşmeye çalışıyordur çünkü her zaman ki olan bel ve kasık ağrısı değil. İnternetten gebelik testi aldım ptesi gelirse bakacağım.
İşte benimde belimin sağ tarafında var o ağrı böbreği vurur gibi geliyor ağrısıBenimde sağ kasigim bobrekle birlikte ağrıyor durmuyo bi hafif bi agir anlamadim
Benim de sol bel ve kasığımda aynı ağrı var. Hafif hafif ama sürekli bir ağrı.Benimde sağ kasigim bobrekle birlikte ağrıyor durmuyo bi hafif bi agir anlamadim
Olmadi alayim ben yaa bu neydi boyleBebeğim belki geç yumurtlama yaşamış olabilirsin , ovulasyon testi denesene o daha güvenilirmiş bende bundan sonra öyle yapıcam sitedeki arkadaştan tavsiye aldım
Aynisiii ne zaman geçer bu doktor bile sasrdiİşte benimde belimin sağ tarafında var o ağrı böbreği vurur gibi geliyor ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?