- 2 Ekim 2015
- 84
- 36
- 33
-
- Konu Sahibi busbusumde
ben normalde cok yemek yiyen bi insan değilim hatta hiç diyebilirim sürekli bi şeyler içerim çok sıvı beslenirim normal hayatımda o yüzden bu zamana kadar hep idrarlarım cok acık renkliydi ckcmcmfkf hamilelik idrarlarına falan baktıgım icin hic benimki benzemiyodu bile bu ara o istah artısı bende de var asssssslaaa doymuyorum ya SÜREKLİ YEMEKMerhaba kızlar.Biraz önce kaset test yaptım günün ilk idrarıyla yapmadım ama yine de ikinci çizgi belirgin şekilde çıktı sanırım hamileyimYarın sabah kan testine gidicem…gebelik belirtisi olarak normalde adetten 2-3 gün önce hassaslaşan göğüslerim 8-9 gün önceden hassaslaştı ve acımaya başladı,çok şişti…sıcak basması oluyordu ara ara..hava sıcak olmamasına rağmen…mide yanması 3 gündür var..ama en bariz belirtisi göğüslerimdi..ve de uyku resmen uykuya doymuyorum,akşam erkenden uyuyorum,uyanıyorum öğlen yine uykum geliyo uyuyorum…ve aşırı iştah artışı(adet öncesi de artar adete bağladım ama hamileliktenmiş) sizlere yardımcı olabilmek adına yazayım dedm..aynı belirtileri yaşayanlarla konuşup tanışmak adına
Aynen canım seni umutlandırmak istemem ama yanaklarıma ellerime ara ara sıcak basması oldu,göğüslerim çok acıdı benim..kasık ağrısı olmadı şişkinlik oldu ve mide yanması oluyor..uyku hali çook varBenimde regl 18 haziran, yumurtlmayi degerlendirdik bariz cift çizgiydi ovulasyon testi o yuzden zamanlamada basardim artik gerisi Allah nasip ederse :) benimde yumurtlamadan 4 gun sonra baslayan kasiklarimda regl olma hissi asiri akinti ve sag tarafta kramplar oluyor ara ara. Goguslerimin ucu biraz hassas ezilince aciyor gogsum ama asiri bir agri yok ara ara sanci var ve suan 4 gun kaldi kasiklarimdaki agri bacaklarima iniyor asiri degil regl gibi. Bir de yanaklarim cook kizariyor yaniyor, uyku hali ve kasik agrim aksamlaro artiyor, yanaklari ates basmasi ve kizarmasi oldumu sizde de?
Aslında her ay yumurtlama ve regl donemlerinde yasanan belirtiler ama bebek denedigimden beri daha yogun ve bir belirti oldugunda bebekmi diye dusundugumuz icin ona yoruyoruz :) benim icin illa da bu ay olsun diye bir dusunce yok acelem yok yani daha 3. Denedigimiz aydayiz gecen ay kimyasal oldu. O yuzden daha rahat kafam :)Aynen canım seni umutlandırmak istemem ama yanaklarıma ellerime ara ara sıcak basması oldu,göğüslerim çok acıdı benim..kasık ağrısı olmadı şişkinlik oldu ve mide yanması oluyor..uyku hali çook var
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahAynen canım seni umutlandırmak istemem ama yanaklarıma ellerime ara ara sıcak basması oldu,göğüslerim çok acıdı benim..kasık ağrısı olmadı şişkinlik oldu ve mide yanması oluyor..uyku hali çook var
Hayırlı zamanda nasip olsun canım inşaAllah:)Aslında her ay yumurtlama ve regl donemlerinde yasanan belirtiler ama bebek denedigimden beri daha yogun ve bir belirti oldugunda bebekmi diye dusundugumuz icin ona yoruyoruz :) benim icin illa da bu ay olsun diye bir dusunce yok acelem yok yani daha 3. Denedigimiz aydayiz gecen ay kimyasal oldu. O yuzden daha rahat kafam :)
Amin Allah razı olsun:)Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun daBende kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalmıştım. Çok uyku gelmesi erkek bebek derlertabi belli olmaz ama bende bunu soyleyim dedim
Kesinlikle en önemlisi sağlıkHayırlısı olsun sağlıklı olsun da
Kesinlikle ben de aynen bu şekilde öğrendim ek olarak sağ kasığımda ağrı vardı ama uyku iştah göğüs hasasslasmasi hatta buyumesi oldu hayırlı olsun şimdiden tebrik ederim inşallah sağlıklı gebelikler geçiririzMerhaba kızlar.Biraz önce kaset test yaptım günün ilk idrarıyla yapmadım ama yine de ikinci çizgi belirgin şekilde çıktı sanırım hamileyimYarın sabah kan testine gidicem…gebelik belirtisi olarak normalde adetten 2-3 gün önce hassaslaşan göğüslerim 8-9 gün önceden hassaslaştı ve acımaya başladı,çok şişti…sıcak basması oluyordu ara ara..hava sıcak olmamasına rağmen…mide yanması 3 gündür var..ama en bariz belirtisi göğüslerimdi..ve de uyku resmen uykuya doymuyorum,akşam erkenden uyuyorum,uyanıyorum öğlen yine uykum geliyo uyuyorum…ve aşırı iştah artışı(adet öncesi de artar adete bağladım ama hamileliktenmiş) sizlere yardımcı olabilmek adına yazayım dedm..aynı belirtileri yaşayanlarla konuşup tanışmak adına