Herkese merhaba, Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Şu an 11 haftayı bitirmek üzereyim. En son kontrolüm 10. haftada gerçekleşti. 10. haftada mide bulantılarım başlamıştı fakat 2 gündür bıçak gibi kesildi. Ayrıca gergin olan kasığım artık gergin değil gibi hissediyorum. Konu ile ilgili tecrübeleri olan varsa paylaşabilir mi lütfen. İnternetten araştırdığımda düşük olabilir yazıyordu .
Herkese merhaba,
Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Şu an 11 haftayı bitirmek üzereyim. En son kontrolüm 10. haftada gerçekleşti. 10. haftada mide bulantılarım başlamıştı fakat 2 gündür bıçak gibi kesildi. Ayrıca gergin olan kasığım artık gergin değil gibi hissediyorum. Konu ile ilgili tecrübeleri olan varsa paylaşabilir mi lütfen. İnternetten araştırdığımda düşük olabilir yazıyordu .
Canım kanaman leken yoksa sanmıyorum düşük olacağını. Zaten bu belirtiler 12. Haftaya kadar sürüp 13. Haftada kesiliyor kötü düşünme iyi düşün iyi olsun
Canım kanaman leken yoksa sanmıyorum düşük olacağını. Zaten bu belirtiler 12. Haftaya kadar sürüp 13. Haftada kesiliyor kötü düşünme iyi düşün iyi olsun♥
Teşekkürler cevap için
Evet kanama ve leke yok çok şükür. Ama çok tedirginim yine de birdenbire kesildiği için pazartesi günü kontrolüm var ama zaman geçmiyor sanki
Teşekkürler cevap için
Evet kanama ve leke yok çok şükür. Ama çok tedirginim yine de birdenbire kesildiği için pazartesi günü kontrolüm var ama zaman geçmiyor sanki