• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Belirtilerim Birden kesildi

The wait

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
12
8
16
38
Herkese merhaba,
Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Şu an 11 haftayı bitirmek üzereyim. En son kontrolüm 10. haftada gerçekleşti. 10. haftada mide bulantılarım başlamıştı fakat 2 gündür bıçak gibi kesildi. Ayrıca gergin olan kasığım artık gergin değil gibi hissediyorum. Konu ile ilgili tecrübeleri olan varsa paylaşabilir mi lütfen. İnternetten araştırdığımda düşük olabilir yazıyordu .

Herkese merhaba,
Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Şu an 11 haftayı bitirmek üzereyim. En son kontrolüm 10. haftada gerçekleşti. 10. haftada mide bulantılarım başlamıştı fakat 2 gündür bıçak gibi kesildi. Ayrıca gergin olan kasığım artık gergin değil gibi hissediyorum. Konu ile ilgili tecrübeleri olan varsa paylaşabilir mi lütfen. İnternetten araştırdığımda düşük olabilir yazıyordu .
Canım kanaman leken yoksa sanmıyorum düşük olacağını. Zaten bu belirtiler 12. Haftaya kadar sürüp 13. Haftada kesiliyor kötü düşünme iyi düşün iyi olsun♥️

Canım kanaman leken yoksa sanmıyorum düşük olacağını. Zaten bu belirtiler 12. Haftaya kadar sürüp 13. Haftada kesiliyor kötü düşünme iyi düşün iyi olsun♥
Teşekkürler cevap için
Evet kanama ve leke yok çok şükür. Ama çok tedirginim yine de birdenbire kesildiği için :( pazartesi günü kontrolüm var ama zaman geçmiyor sanki

Teşekkürler cevap için
Evet kanama ve leke yok çok şükür. Ama çok tedirginim yine de birdenbire kesildiği için :KK43: pazartesi günü kontrolüm var ama zaman geçmiyor sanki
Doktorunuzu arayıp sorsaydınız bi içiniz rahat ederdi

Back