- 5 Nisan 2025
- 8
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi hafize__25
-
Canım testlerin ikjsinide buraya at istersen öypr yardımcı olalim sanadakızlar test yaptım pozitif çıktı
Sabah yaptım sonuç negatif sizce bu durumda ne yapmalıyım ve midem bulantımda var
kızlar test yaptım pozitif çıktı
Sabah yaptım sonuç negatif sizce bu durumda ne yapmalıyım ve midem bulantımda var
Canım testlerin ikjsinide buraya at istersen öypr yardımcı olalim sanada
Kimyasal derken tam anlayamadım kusura bakmayın yeni evliyim dört buçuk ay olduKimyasal grbelik olabilir canım cunju testin biri.basbaya ppzitif sonra negatife donuyo normal degil bence kimyasal
Gelismeyen sagliksiz gebelik canim genellikle ilk 5haftada dusuk oluyoKimyasal derken tam anlayamadım kusura bakmayın yeni evliyim dört buçuk ay oldu
O yüzden soruyorum
Hamile değilsiniz yaniKızlar ben bugün gittim kan tahlili verdim sonuç 0.5 çıktı ne oluyor yani
En dın ksn değerin neydi canımKimyasal gebelik geçirmişsin canım. Kimyasal gebelik sperm ile yumurta döllendiği halde rahme tutunamadığını gösteren bi durum. Yani bir bebek oluşuyor bundan dolayı hcg yükseliyor fakat rahimde tutunamıyor ve gebeliği vücut iptal ediyor. Düşük diye değerlendirilmiyor ama çok sinir bozucu bir durum. Çok geçmiş olsun
Nasıl anlamadım cnmEn dın ksn değerin neydi canım
Nasıl anlamadım cnm
0.05 çıktı sonuçen son kan değeri kaçtı?
0.05 çıktı sonuç
İnşaallahen kısa zamanda olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?