- 6 Mart 2024
- 9.455
- 8.065
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Reglim düzenli dediniz. 6 aydır yumurtlama görmüyorsanız nasıl düzenli oluyorsunuz yumurtlama görmediğinize emin misiniz ?hello yine ben, yine gebe kalma umudum
pcos hastasıyım önceki konularda bahsetmistim. reglim düzenlidir. 1 yıldır çocuk deniyoruz.
normalde reglden 1 hafta önce göğüs ağrısı ve kramplar başlar. Bu ay ovulasyon testinde kesin pozitif diyeceğim bir sey görmedim ama son 6 aydır hiç görmedim zatenYarın normalde reglimin başlaması gerekiyor. ama hiçbir belirti olmadı. 2 gündür karnımın alt bölgesinde hafif kramplar oluyor. göğüslerim de bugün çok hafif ağrımaya başladı. ama sadece elleyince hissediyorum. gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. doktoruma sordum regl gecikmemin 7.gününde test yapmamı istedi.
sorum şu, reglden bir gün önce negatif görüp sonradan pozitif olan var mı? umut olsun bana diyeson 4 günün ovulasyon testini ve gebelik testimi de atıyorum.
valla ben de anlamadım onu maalesef. 6 aydır ovulasyon testinde hiç pozitif görmedim. ocak ayında doktor kontrolüne gittim doktor yumurtlamışsın ama yumurta çatlamamış ve kiste dönüşmüş dedi. ama gününde regl olursun çünkü yumurtladın dedi. ama o ay da ben hiç pozitif görmemistim. acaba pcos yüzünden mi tam pik göremiyorum diye düsünüyorum. lh değerim normalde yüksek. en son kan tahlilimde 22 çıkmıştı. deliricem artık.Reglim düzenli dediniz. 6 aydır yumurtlama görmüyorsanız nasıl düzenli oluyorsunuz yumurtlama görmediğinize emin misiniz ?
Aslında pcosta ovulasyon lh yüksek olduğu için hep koyu seyreder. Eğer ovulasyon kullanacaksanız innovita markayı tavsiye ederim.valla ben de anlamadım onu maalesef. 6 aydır ovulasyon testinde hiç pozitif görmedim. ocak ayında doktor kontrolüne gittim doktor yumurtlamışsın ama yumurta çatlamamış ve kiste dönüşmüş dedi. ama gününde regl olursun çünkü yumurtladın dedi. ama o ay da ben hiç pozitif görmemistim. acaba pcos yüzünden mi tam pik göremiyorum diye düsünüyorum. lh değerim normalde yüksek. en son kan tahlilimde 22 çıkmıştı. deliricem artık.
laboquick ve artımed kullanıyorum hep ben ya. bir dahaki ay söylediğiniz markayı deneyeyim bir de bakalım.Aslında pcosta ovulasyon lh yüksek olduğu için hep koyu seyreder. Eğer ovulasyon kullanacaksanız innovita markayı tavsiye ederim.
Sorunuza gelince eğer geç yumurtlama olmuşsa geç döllenme olacaktır bu da hamileyseniz öğrenmenizi erteleyecektir.
Ben söylediklerinizi de kullandım innovitayı tavsiye ederim. Bir senedir de deniyormuşsunuz aslında artık doktorların müdahale etmesi gerekiyor. Doktor kontrolünde ilerlemek daha mantıklı bence.laboquick ve artımed kullanıyorum hep ben ya. bir dahaki ay söylediğiniz markayı deneyeyim bir de bakalım.
kendi doktorum maalesef başka sehirde. bulunduğum şehirdeki doktorlara gidiyorum mecburen ve hiçbiri umursamıyor. kendi doktoruma anlattım bunları. çatlamada sorun yaşıyor olabilirsin geldiğinde bakalım dedi. ama bayramda gidicem ve sadece 10 gün kalıcaz. yumurta takibi için yeterli olmaz büyük ihtimalleBen söylediklerinizi de kullandım innovitayı tavsiye ederim. Bir senedir de deniyormuşsunuz aslında artık doktorların müdahale etmesi gerekiyor. Doktor kontrolünde ilerlemek daha mantıklı bence.
Yumurta büyütücü ilaçlar+ çatlatma iğnesi sizin gibi bayanlar için daha iş görür yöntemlerdir.
İşte o bahsettiğim iğneler bunun için zaten yeterli olgunluğa gelince iğneyle çatlatıyorlar o aralıkta da ilişki öneriliyor. İnşallah gerek kalmaz hamilesinizdir.kendi doktorum maalesef başka sehirde. bulunduğum şehirdeki doktorlara gidiyorum mecburen ve hiçbiri umursamıyor. kendi doktoruma anlattım bunları. çatlamada sorun yaşıyor olabilirsin geldiğinde bakalım dedi. ama bayramda gidicem ve sadece 10 gün kalıcaz. yumurta takibi için yeterli olmaz büyük ihtimalle
valla inşallah ya. güzel bir bayram hediyesi olurdu hepimiz içinİşte o bahsettiğim iğneler bunun için zaten yeterli olgunluğa gelince iğneyle çatlatıyorlar o aralıkta da ilişki öneriliyor. İnşallah gerek kalmaz hamilesinizdir.
Tabii ki regl düzenli olup birçok insan geç döllenmeyle hamile kalıyor yumurtlama olayı aydan aya değişebilen bir şey. Adete yakın yumurtlama gören bile var yani son ilişki tarihinizden 14 gün sonra da testlerde belli olur.valla inşallah ya. güzel bir bayram hediyesi olurdu hepimiz içinsizce bir şans var yani sonradan pozitife dönebilmesinde?
ay inşallah ya. çok sağ olun vakit ayırdığınız için.Tabii ki regl düzenli olup birçok insan geç döllenmeyle hamile kalıyor yumurtlama olayı aydan aya değişebilen bir şey. Adete yakın yumurtlama gören bile var yani son ilişki tarihinizden 14 gün sonra da testlerde belli olur.
İyide testleriniz pozitif görünüyor erken gebelik testiniz pozitifhello yine ben, yine gebe kalma umudum
pcos hastasıyım önceki konularda bahsetmistim. reglim düzenlidir. 1 yıldır çocuk deniyoruz.
normalde reglden 1 hafta önce göğüs ağrısı ve kramplar başlar. Bu ay ovulasyon testinde kesin pozitif diyeceğim bir sey görmedim ama son 6 aydır hiç görmedim zatenYarın normalde reglimin başlaması gerekiyor. ama hiçbir belirti olmadı. 2 gündür karnımın alt bölgesinde hafif kramplar oluyor. göğüslerim de bugün çok hafif ağrımaya başladı. ama sadece elleyince hissediyorum. gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. doktoruma sordum regl gecikmemin 7.gününde test yapmamı istedi.
sorum şu, reglden bir gün önce negatif görüp sonradan pozitif olan var mı? umut olsun bana diyeson 4 günün ovulasyon testini ve gebelik testimi de atıyorum.
hayır o ovulasyon testi. gebelik testi değilİyide testleriniz pozitif görünüyor erken gebelik testiniz pozitif
Ay erken gebelik testi sandım dedim sana umut vereyim ama olmadı . Bendede pcos var benim adetim düzensiz Klomen kullandım yumurtalarım büyüdü çatlatma iğnesi oldum 13. Gün bugün bekliyorum sonuç ne olacak bilmiyorum ama sende bi görün doktorahayır o ovulasyon testi. gebelik testi değilkeske gebelik testi olsaydı
sen ne kadar denedikten sonra ilaca başladın? ben korkuyorum doktorum ilac kullandirmicak diyeAy erken gebelik testi sandım dedim sana umut vereyim ama olmadı . Bendede pcos var benim adetim düzensiz Klomen kullandım yumurtalarım büyüdü çatlatma iğnesi oldum 13. Gün bugün bekliyorum sonuç ne olacak bilmiyorum ama sende bi görün doktora
Biz pcosluyuz yumurtalama yaşayamıyoruz adetin düzenli olabilir ama bu yumurtladıgın anlamına gelmez doktorun biraz abartmış açıkçası sadece vakit kaybı sen başka doktora gitsen ne kadar denedikten sonra ilaca başladın? ben korkuyorum doktorum ilac kullandirmicak diyeekim ayında kontrole gittiğimde bana 1.5-2 sene kendin dene bakalım ne olacak dedi simdi de bekle der diye korkuyorum
çok seviyorum onu amaBiz pcosluyuz yumurtalama yaşayamıyoruz adetin düzenli olabilir ama bu yumurtladıgın anlamına gelmez doktorun biraz abartmış açıkçası sadece vakit kaybı sen başka doktora git
Ben bu ayda elendimhello yine ben, yine gebe kalma umudum
ayy bir ben kaldim galibaBen bu ayda elendimama resmen hamile gibiydim neden böyle oldu ki
Kız normalde adet öncesi baş ağrısı olurdu bu ay o bile olmadı ağrımayacak ağrımayacak diye kendime totem yapıyordum kendimi hamileliğe öyle bir odaklamışım kiayy bir ben kaldim galiba