Sizin çizgileriniz yine de baya belirginmiş benceBu şekilde her gün yaptım ben biraz sistemli gittim bu ay olmazsa olmaz dedim ama göreyim yumurtluyor muyum diye cünkü pco tembellik yapıyor yumurtada bazen yumurtlamam olmuyordu
Gebeliği yumurtlamadan 11. Gün sonra silik gördüm
Sipariş verdim geldiği zaman yapacağım inşallahİst
İsterseniz sabah ilk idrarınızla gebelik testi yapın
Ay hadi bakalımBugün sipariş ettim geldiğinde inşallah yapacağım
Mesela benim annem der hep sana hamileyken en basında hissettim ve hep uğraştım diyr kardeşimde hic haberi bile olmamış hiçbir belirti yokmuş öyle öğrenmiş belirtisiz regl günü geçince ne ağrı ne sızı bu yüzden tüm gebelik ve belirtiler çok farklı size de nasip olsun belki suan bile var içinizde minnosunuz sağlıkla girsin hayatınıza insallah
Ben geçen adetim bittikten sonra hemen ilişkiye başladık eşimle takvimi iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum 30 dk her ilişkide yaptım üç dört gün mide yanması da oldu bende baş ağrısı hiç bi sebep yokken benim ilk defa bu ay böyle oldu adet olmadan önce ağrı sancım olur anlardım adet olduğumu tuhafıma giden buBen 4 aydır deniyorum, ve denemeye başladığımızdan beri bu ay dışında 3 aydir sizinki gibi lekelenmelerim oldu ama sonunda adet oldum hep. Hatta endiselenip doktora da gittim ama problem çıkmadı testlerde yani akıntıya normal dedi. Bazı kişilerde bu hamilelik belirtisi aslında ama bende öyle olmadı. Sizi yanlış etkilemek istemem ama kendi tecrübemi paylaşayım dedim
Benim 3 hamileligim oldu. Ucunde de adet gunu gelmeden asiri uyku oluyorduMerhaba arkadaşlar. Bu ay ilk kez çocuk düşünmeye başladık son adet başlangıcım 27 Ekim. Adet günüm 24 Kasım, şu an 2 gün var. Yumurtlama günümü takip ederek hareket ettik. Bende son iki haftadır aşırı bi bacak, kuyruk sokumu ve kalça ağrısı var. Yumurtlama günümden 8-9 gün sonra peçeteye çok az pembe bi sıvı geldi. Uyku isteğim de çok fazla oturduğum yerde saatlerce uyuyorum. Sizce bu belirtiler erken gebelik belirtisi olabilir mi
Yaa inşallah benimki de ona işarettir, işten eve yarım saatliğine gelsem bile o arayı uyuyarak değerlendiriyorumBenim 3 hamileligim oldu. Ucunde de adet gunu gelmeden asiri uyku oluyordu
Sonucunuzu buraya da yazın sizi merak ettim:)Bugün sipariş ettim geldiğinde inşallah yapacağım
Tamam inşallahSonucunuzu buraya da yazın sizi merak ettim:)
Testi bugün yaptım, dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Ama çokkk silik bir çizgi var gibi anlayamadımTamam inşallah
Testi bugün yaptım, dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Ama çokkk silik bir çizgi var gibi anlayamadımSonucunuz ne oldu ?
Bende sizinle aynı durumdayım erken gebelik testi yaptım 3 gün negatif çıktı dünden hastalanmam gerekiyordu hastalanmadım. Belim ağrım ve su gibi akıntım var. İnş hamileyizdir ikimizdeTesti bugün yaptım, dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Ama çokkk silik bir çizgi var gibi anlayamadım
İnşallahBende sizinle aynı durumdayım erken gebelik testi yaptım 3 gün negatif çıktı dünden hastalanmam gerekiyordu hastalanmadım. Belim ağrım ve su gibi akıntım var. İnş hamileyizdir ikimizdekan versem çılat mı diye düşünüyorum
Tamam inşallah
Hem yapmak istiyorum hem istemiyorum sanki her an hastalanıcam gibi. Ve normalde hep bir gün erken hastalanırdım. Var gibi sanki inş hamilesinizdir.İnşallahama pozitifi görmeden kan testi yapmak istemiyorum ben. Yarın normal kaset testle tekrarlasanız kan testinden önce daha iyi olur sanki gününüz de geçmiş hem benim gibi
Çok silik çıkmış ama var yaEki Görüntüle 3166439 Bugü 3 gibi yaptım test ama anlayamadım ki hiç :) buna silik çizgi var diyebilir miyiz acaba
Beklemekte fayda var bence ikimiz de beklemeliyiz, çıksa da düşük bir değer çıkıcak endişe edicez belkiHem yapmak istiyorum hem istemiyorum sanki her an hastalanıcam gibi. Ve normalde hep bir gün erken hastalanırdım. Var gibi sanki inş hamilesinizdir.
Beklemek en doğrusu ama dayanılmaz ve akıntıdan dolayı her an hastalandım gibi hissetmekBeklemekte fayda var bence ikimiz de beklemeliyiz, çıksa da düşük bir değer çıkıcak endişe edicez belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?