Gebelik Belirtileri

Merhaba hayırlı olsun inşallah ❣ belirtileriniz neydi acaba
Adet belirtileri ile o kadar aynı ki
Sadece yumurtlama itibari ile göğüslerde çok ağrı şişkinlik oldu
Kasık ağrıları batmalar bacağa vurmalar çok yaşadım yaşıyorum da bende yumurtlamada başlayan ağrı hic geçmedi hala devam ediyor

Benim de 2. Aşılamam da yarın kan vericem evde erken test var ama korkuyorum yapmaya. 1.de de aynı ağrılarım olmuştu ve tutmadı da göğüs şişkinliğim yine yok ondan kendime Bi belirti arıyorum

Benim de 2. Aşılamam da yarın kan vericem evde erken test var ama korkuyorum yapmaya. 1.de de aynı ağrılarım olmuştu ve tutmadı da göğüs şişkinliğim yine yok ondan kendime Bi belirti arıyorum
Benim her adet zamanı istisnasız dokunamayacak kadar çok acır o yüzden bende böyle oldu ama herkeste olmayabilir insallah sizin tutmuştur Kasık ağrıları varsa o biraz belirti olabilir ama her hamilelik farklı hiçbir şey hissetmeyen kişiler bile var sıfır belirti

Benim her adet zamanı istisnasız dokunamayacak kadar çok acır o yüzden bende böyle oldu ama herkeste olmayabilir insallah sizin tutmuştur Kasık ağrıları varsa o biraz belirti olabilir ama her hamilelik farklı hiçbir şey hissetmeyen kişiler bile var sıfır belirti

Olabilir, ben uyku halimden şüphelenip test yaptım. Kaset test yap yarın sabah varsa çıkar.

Baş ağrısı
bakalım artık nasipden öte köy yok diyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Baş ağrısı

bakalım artık nasipden öte köy yok diyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Mesela benim annem der hep sana hamileyken en basında hissettim ve hep uğraştım diyr kardeşimde hic haberi bile olmamış hiçbir belirti yokmuş öyle öğrenmiş belirtisiz regl günü geçince ne ağrı ne sızı bu yüzden tüm gebelik ve belirtiler çok farklı size de nasip olsun belki suan bile var içinizde minnosunuz sağlıkla girsin hayatınıza insallah

Evet ben de cok yeni öğrendim bat’a birkaç gün kala cok silik çizgiler çıktı kan verdim doğrulandı Sizin de çıkar kesin varsa insallah vardır
Yumurtanız kacıncı gün çatladı biliyomusunuz ve kaç günde bir adet oluyorsunuz? Tebrik ederim bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Olabilir ama aynı zamanda regl belirtisi de olabilir. Ben böyle birçok başlık açtım.. size tavsiyem yumurtlama gününüzden eminseniz üzerine 14 gün saymadan test yapmamanız

Olabilir ama aynı zamanda regl belirtisi de olabilir. Ben böyle birçok başlık açtım.. size tavsiyem yumurtlama gününüzden eminseniz üzerine 14 gün saymadan test yapmamanız
Yarın 14.gün oluyor

Bende pco var döngülerim uzun ve değişiyor 31-33-34 bazen birkaç gün gecikerek hatta
Ama bu ay çok planlı hareket ettim ovulasyon testi ve doktor kontrolü İle
26 ekim adet tarihimdi
9 kasımda yumurtlama oldu 10’unda çatladı böylelikle benim adetimin 15. Günü yumurtlama olmuş oldu bu ay
Bizde her gün İlişki oldu adetten sonra düzenli olarak o şekilde tuttu
Yumurtanız kacıncı gün çatladı biliyomusunuz ve kaç günde bir adet oluyorsunuz? Tebrik ederim bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yarın 14.gün oluyor
Bu şekilde her gün yaptım ben biraz sistemli gittim bu ay olmazsa olmaz dedim ama göreyim yumurtluyor muyum diye cünkü pco tembellik yapıyor yumurtada bazen yumurtlamam olmuyordu

Gebeliği yumurtlamadan 11. Gün sonra silik gördüm

Eklentiler

• 385E43DF-B2F7-40D0-B5CB-FECC5C8D6AFC.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 119
Ay MaşaAllah darısı bana inşaAllahhhhhh

Bugün sipariş ettim geldiğinde inşallah yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…