Evet öyle oldu gebelik olmadığını o kadar erken olamiycagini biliyorum ama neden olduğunu anlayamadimNasıl yani 3 gün önce mi bitti adetiniz?
Evet biliyorum sadece yumurtalıklar çalıştığı için mi öyle oldu bilmiyorum o kadar erken olmayacağını da biliyorum sadece neden olduğunu anlamadimDaha 4 gün olmuş , bu kadar erken belirti olmaz ki
Yumurtlama günlerindir muhtemelen bu günleri değerlendirinEvet öyle oldu gebelik olmadığını o kadar erken olamiycagini biliyorum ama neden olduğunu anlayamadim
Bazen ilişkiden sonra pozisyondan dolayı ağrılar olur. Yani benim 1-2 gün sonra belim sırtım vs ağrırdı mesela. Aklıma başka da bişi gelmediEvet biliyorum sadece yumurtalıklar çalıştığı için mi öyle oldu bilmiyorum o kadar erken olmayacağını da biliyorum sadece neden olduğunu anlamadim
Peki tesekkurlerYumurtlama günlerindir muhtemelen bu günleri değerlendirin
Himm anladım teşekkür ederimBazen ilişkiden sonra pozisyondan dolayı ağrılar olur. Yani benim 1-2 gün sonra belim sırtım vs ağrırdı mesela. Aklıma başka da bişi gelmedi
Mantıklı geliyor o daha coküşütmüş de olabilirsiniz cereyan falan
Evet öyle oldu gebelik olmadığını o kadar erken olamiycagini biliyorum ama neden olduğunu anlayamadim
İnsALLAH yaaa çok teşekkür ederimİlla herkes 14. Gün yumurtlayacak diye bir durum yok yumurtlama dönemi başlıyor olabilir