kan sonucun nasıllYarın cikicak canım bugün bir gebelik testi daha yaptım düne nazaran biraz daha belirgin ve pembeydi
Hayırlı olsun Canım23 bin olmuş canım beta ben 5+6 da gittim
Kuzum aldım ama doktorum gitmiş soramadım bende hiç bir şey anlamıyorumkan sonucun nasıll
BETA 45 hayırlı uğurlu olsun bebeğin
Yaaa çok teşekkür ederimmm peki son adetim 4 Mayıs sizce değer normalmiBETA 45 hayırlı uğurlu olsun bebeğin
Onu inan bilmiyorum heralde 2 güne bir test yapcaksın veya haftaya 2 3 katı olduysa sağlıklı gebelik diyolardıYaaa çok teşekkür ederimmm peki son adetim 4 Mayıs sizce değer normalmi
Hayırlı olsun canım benim de ilk 40 çıktı şimdi 6+2 yim 23 bin betam :)
Normal tabiki 4 haftalık felandır dahaYaaa çok teşekkür ederimmm peki son adetim 4 Mayıs sizce değer normalmi
Offf nasıl rahatladım bilemezsin doktoru arıyorum gelmen lazım diyo keseyi göremeyiz ama ilaç baslatiriz diyo peki değerlerim normlamibdiyorum ses yok illa gel bakalım diyo muayneside baya tuzlu açıkçası beklemek istiyorum 2 hafta daha kalp atışını duymak için gitmek istiyorum olmadı pazartesi sağlık ocağında bir daha test veririm umarım artış olurNormal tabiki 4 haftalık felandır daha
İlaç niye başlatıyor ki daha kese görünmez anca 5 haftalık ta görünür yani 10 gün sonra giderseniz kesenizi görürsünüz bana da Cook düşük dediler 13 gün bekledim meğer değerlerim yükselmiş 5+6 da gittim kesemi gördüm gayet iyi dedi doktorum 10 gün sonrada kalp atımı ve bebek görmek için çağırdı daha boştu kesem ama bunada şükürOfff nasıl rahatladım bilemezsin doktoru arıyorum gelmen lazım diyo keseyi göremeyiz ama ilaç baslatiriz diyo peki değerlerim normlamibdiyorum ses yok illa gel bakalım diyo muayneside baya tuzlu açıkçası beklemek istiyorum 2 hafta daha kalp atışını duymak için gitmek istiyorum olmadı pazartesi sağlık ocağında bir daha test veririm umarım artış olur
Canım ben aynı doktora iki defa kürtaj oldum iki düşüğüm oldu malesef her seferinde asprin başlatmıştı ama bu defa aspirine baslamak istemiyorum korkuyorum açıkçası bende en ufak şeye takiliyorum şu an senin adına çok sevindim inşallah bende o günleri görebilirim ikimizde sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucaklarimiza alırız inşallah :)İlaç niye başlatıyor ki daha kese görünmez anca 5 haftalık ta görünür yani 10 gün sonra giderseniz kesenizi görürsünüz bana da Cook düşük dediler 13 gün bekledim meğer değerlerim yükselmiş 5+6 da gittim kesemi gördüm gayet iyi dedi doktorum 10 gün sonrada kalp atımı ve bebek görmek için çağırdı daha boştu kesem ama bunada şükür
Hadi ya düşüğün varsa başla ilaçları o zaman ya her ihtimale karşı rabbim buna sağlık versin kucağına almayı nasip etsinCanım ben aynı doktora iki defa kürtaj oldum iki düşüğüm oldu malesef her seferinde asprin başlatmıştı ama bu defa aspirine baslamak istemiyorum korkuyorum açıkçası bende en ufak şeye takiliyorum şu an senin adına çok sevindim inşallah bende o günleri görebilirim ikimizde sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucaklarimiza alırız inşallah :)
Merhaba sizin ilk çıkan düşük değerden sonra 13 gün geçti keseyi öyle mi gördünüzİlaç niye başlatıyor ki daha kese görünmez anca 5 haftalık ta görünür yani 10 gün sonra giderseniz kesenizi görürsünüz bana da Cook düşük dediler 13 gün bekledim meğer değerlerim yükselmiş 5+6 da gittim kesemi gördüm gayet iyi dedi doktorum 10 gün sonrada kalp atımı ve bebek görmek için çağırdı daha boştu kesem ama bunada şükür
Hayır korkup stres yapma sakın inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir yani lekelenme yerleşme lekesi olabilirMerhaba sizin ilk çıkan düşük değerden sonra 13 gün geçti keseyi öyle mi gördünüz
Bnmde bu ay çok tuhaf oldu hikayem uzun aslında geçen sene kimyasal oldu Ocak ayında dış gebelik geçirdim doktor 6 korunma vermişti temmuz da bitecekti bu ay da hiç bişeye dikkat etmeden ve korunmasız 1 ilişki sonrasında dün gebe olduğumu öğrendim değerim 123.7 çıktı yaklaşık 10 gün süren hafif lekelenmem oldu leke başlayınca ben adet olucam sandım ama bir türlü adetim sökülmedi evde kendim test yaptım ilk 5 dk içinde çok ama çok silik şekilde ikinci çizgi çıktı ama çok silik diye çokta dikkate almadım bazı belirtilerde vardı devlet hastanesine gitmiştim keşke de gitmeseydim lekelenmem oldu diye doğru düzgün dinlemeden etmeden muayene etmeden gebelik var ama belkide düşük olacak dedi gebe olduğumu öğrendiğim andan itibaren zaten sevinemedim bile bide böyle insanın psikolojisini daha da bozuyorlar daha da gitmem o devlete özele gidecektim doktor erken gitmiş yarın tekrar test vericem inşaallah değerim olması gereken gibi yükseliyordur 2 kayıptan sonra tekrar kaybedicem diye çok korkuyorum
Ayrıca değerin çok iyi bana göre benim değerim 40 tı siz iki gün sonra kan verin değer 2 kat ve fazlası artıyorsa inşallah sağlıklı gebeliktirMerhaba sizin ilk çıkan düşük değerden sonra 13 gün geçti keseyi öyle mi gördünüz
Bnmde bu ay çok tuhaf oldu hikayem uzun aslında geçen sene kimyasal oldu Ocak ayında dış gebelik geçirdim doktor 6 korunma vermişti temmuz da bitecekti bu ay da hiç bişeye dikkat etmeden ve korunmasız 1 ilişki sonrasında dün gebe olduğumu öğrendim değerim 123.7 çıktı yaklaşık 10 gün süren hafif lekelenmem oldu leke başlayınca ben adet olucam sandım ama bir türlü adetim sökülmedi evde kendim test yaptım ilk 5 dk içinde çok ama çok silik şekilde ikinci çizgi çıktı ama çok silik diye çokta dikkate almadım bazı belirtilerde vardı devlet hastanesine gitmiştim keşke de gitmeseydim lekelenmem oldu diye doğru düzgün dinlemeden etmeden muayene etmeden gebelik var ama belkide düşük olacak dedi gebe olduğumu öğrendiğim andan itibaren zaten sevinemedim bile bide böyle insanın psikolojisini daha da bozuyorlar daha da gitmem o devlete özele gidecektim doktor erken gitmiş yarın tekrar test vericem inşaallah değerim olması gereken gibi yükseliyordur 2 kayıptan sonra tekrar kaybedicem diye çok korkuyorum
İnşaallah bu sefer sağlıklı olur yarın test yaptıracam tekrar bende yerleşme diye düşünüyorum sadece uzun sürmesi biraz tereddütte bıraktı ama o ara yoğun spor yapıyordum hamile olduğumu bilmeden belkide ondan öyle uzun sürdü yada başka bişey bilmiyorum artıkHayır korkup stres yapma sakın inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir yani lekelenme yerleşme lekesi olabilir
Sizin adet gecikmesinden sonra ki değeriniz mi bu şekildeydiAyrıca değerin çok iyi bana göre benim değerim 40 tı siz iki gün sonra kan verin değer 2 kat ve fazlası artıyorsa inşallah sağlıklı gebeliktir
Adet gecikmesi olduğunda 91 di başkada baktırmadım bekledim kesemi gördüm aile hekimi yaptırmıştı beta orda 23.992 yazıyorduSizin adet gecikmesinden sonra ki değeriniz mi bu şekildeydi
Değeriniz çok güzel yükselmiş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşaallahAdet gecikmesi olduğunda 91 di başkada baktırmadım bekledim kesemi gördüm aile hekimi yaptırmıştı beta orda 23.992 yazıyordu