• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ladyex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
8
0
86
Antalya
Kızlar selam, gebelik şüphem var ama test yapmaya da korkuyorum ayaklarım gitmiyor. Olmak istiyorum. Benim reglim genelde düzensizdir 15 gün oldu regl olmadım ve regl belirtim hiç yok.
Normalde benim çok akıntım olurdu ama birden kesildi hiç olmazdı böyle, bel ağrım oluyor arada göğüslerimde bi belirti yok koltuk altımda beze gibi bişey çıktı dokununca acıyor. Hamile olma ihtimalim var mı? Böyle belirtiler yaşayan arkadaşlar var mı?

Kızlar selam, gebelik şüphem var ama test yapmaya da korkuyorum ayaklarım gitmiyor. Olmak istiyorum. Benim reglim genelde düzensizdir 15 gün oldu regl olmadım ve regl belirtim hiç yok.
Normalde benim çok akıntım olurdu ama birden kesildi hiç olmazdı böyle, bel ağrım oluyor arada göğüslerimde bi belirti yok koltuk altımda beze gibi bişey çıktı dokununca acıyor. Hamile olma ihtimalim var mı? Böyle belirtiler yaşayan arkadaşlar var mı?
Reglinden 15 gün geçmiş ve olmamışsın daha yani 15 gün geçikmenmi var eğer öyleyse direk test yap ben bile heycanlandım ne kadar düzensiz olsada insan bi meraklanır yap bide haber et canım

Canim kendini dinlemek yerine test yapmalısin,gebelik bazı sinyaller veriyor elbette ama kesin sonucu testle alıyoruz,umarım gebesindir🐣

Koltuk altında acıyan beze bana gebelikten çok lenf bezinde bir şişme gibi geldi. Kısa sürede geçmezse kesinlikle kontrol ettirin.

Reglinden 15 gün geçmiş ve olmamışsın daha yani 15 gün geçikmenmi var eğer öyleyse direk test yap ben bile heycanlandım ne kadar düzensiz olsada insan bi meraklanır yap bide haber et canım
Normalde de düzensiz olduğu için çok ümitlenmedim açıkcası ama uzun zamandır bu kadar olmamıştı güzel haberlerimi vericem inşallah 🙏🏻

Back