• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri

Ozge9820

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
5
1
6
27
Regl tarihimin üzerinden 8 gün geçti. Hiç günüm geçmezdi ve değişmezdi. İlk kez gecikti. Sol kasık ağrım var çok az lekelenmem var fakat regl olmuyorum. Bir anda ter basıyor ve başım dönüyor. Mide bulantım var fakat kusma yok. Test yaptım ama negatif çıktı. Sizce hamilelik ihtimalim var mı? Teste ne kadar güvenebilirim bu değişiklikler varken?

Benimde adetimin üzerinden 5 gün geçti, yumurtlama sonrası ilişki oldu. Onun da üzerinden 1 hafta geçti hem kan hem idrar yaptım ikisi de negatif çıktı. Geç döllenmeden kaynaklı olabilir diyorlar ama var mi böyle bir durumla karşılaşan?

Regl tarihimin üzerinden 8 gün geçti. Hiç günüm geçmezdi ve değişmezdi. İlk kez gecikti. Sol kasık ağrım var çok az lekelenmem var fakat regl olmuyorum. Bir anda ter basıyor ve başım dönüyor. Mide bulantım var fakat kusma yok. Test yaptım ama negatif çıktı. Sizce hamilelik ihtimalim var mı? Teste ne kadar güvenebilirim bu değişiklikler varken?
8 gün geçmiş testte çıkması lazımdı . Belirtiler bazen psikolojik olabiliyor kan testi yaptırabilirsiniz her ihtimale karşı ilaç içmeyin .

Kimse benim durumumla karşılaşmadı mı arkadaşlar :/

Sizinle aynı durumdayım geç yumurtlama oldu ve hala adet olmadım gecimemin 4.günü ama bildiğim kadarıyla hamilelik varsa 10.günde kan testinde belli oluyormuş sizin daha 7. Gün biraz daha bekleyin derim. Inşallah hamilesinizdir ❤️

Sizinle aynı durumdayım geç yumurtlama oldu ve hala adet olmadım gecimemin 4.günü ama bildiğim kadarıyla hamilelik varsa 10.günde kan testinde belli oluyormuş sizin daha 7. Gün biraz daha bekleyin derim. Inşallah hamilesinizdir ❤
Bugün kanamam geldi ne yazık ki şimdi beklemedeyim. Çünkü bir an boşluğuma geldi ve çift kişilik baza kaldırdım. Oturduğum an kanama oldu. Devam ederse gebe değilimdir ama devam etmezse doktora gidicem direkt 😔

Bugün kanamam geldi ne yazık ki şimdi beklemedeyim. Çünkü bir an boşluğuma geldi ve çift kişilik baza kaldırdım. Oturduğum an kanama oldu. Devam ederse gebe değilimdir ama devam etmezse doktora gidicem direkt 😔

Ya çok üzüldüm.. Her ihtimale karşı dikkat etmek lazım korunmayı bıraktıktan sonra. Ihmal etmeyin görünün doktora mutlaka 😔

Ya çok üzüldüm.. Her ihtimale karşı dikkat etmek lazım korunmayı bıraktıktan sonra. Ihmal etmeyin görünün doktora mutlaka 😔
Çok teşekkür ederim umarım sizin de bebiş geliyordur ❤ ve şuan tek duam umarım gebelik yoktur ve ben normal adet olmuşumdur:/ bu ay tekrar deneyeceğiz inşallah tutar 🙏

Back