Ben öyle gün gün saymadım telefonda program var bir iki gün oynuyor verdiği tarih ama ben de kuruluk var ordan anlıyorum çünkü yumurtam varsa çatlamışsa 24 saat akıntım oluyo tam 24 saat ordan anlıyorum
Ben öyle gün gün saymadım telefonda program var bir iki gün oynuyor verdiği tarih ama ben de kuruluk var ordan anlıyorum çünkü yumurtam varsa çatlamışsa 24 saat akıntım oluyo tam 24 saat ordan anlıyorum
Bat 2 mart. Yumurtlama 14 şubat. Bu gün kasıklarımda hreketlenme var. İdrarım geliyor bir damla yapıyorum tekrar geliyor. Böbrek kısımlarımda ağrılarım var. Sağ kasığımda ağrı oluyor sanki içinde baloncuk var gibii. Birde bu sabah peçeteye kahverengi sarı gibi bir akıntı gördüm. 1 damlacık. Sizce bunlar gebelik oluştuğuna mı işeret :)
Bat 2 mart. Yumurtlama 14 şubat. Bu gün kasıklarımda hreketlenme var. İdrarım geliyor bir damla yapıyorum tekrar geliyor. Böbrek kısımlarımda ağrılarım var. Sağ kasığımda ağrı oluyor sanki içinde baloncuk var gibii. Birde bu sabah peçeteye kahverengi sarı gibi bir akıntı gördüm. 1 damlacık. Sizce bunlar gebelik oluştuğuna mı işeret :)
Yumurtlama 14 Şubat'ta yerleşme kanamasının bugün olması imkansız belki de yumurtaniz bugün catlamistir bu daha mantıklı gibi eğer benim dediğim gibiyse bat biraz gecikecek eğer gebelik istiyorsanız bence bu günü de değerlendirin benim yumurtam da catlarken hafif lekelenme yapardı
Hayır canım adet olamadım 2 gün geçti ama erken gebelik testi yapmıştım adetten 2 gün önce çıkmadı hiç bişey hala adet olamadım sırt ağrım ve bu gün ateş basmalarım var napıcam bilmiyorum
Belirtiler idrar yolu enfeksiyonunu gösteriyor malesef ki. Bence Bi tahlil yaptırın hem gebelik için hemde enfeksiyon için. Enfeksiyonunuz varsa gebeliği de engeller engellemese bile düşüğe sebep olabiliyor