Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
lütfen gebelik geçirenler yardımcı olabilir mi erken gebelik belirtileri neler sizler nasıl farkettiniz

Bulantı , istifra , aşırı su içme isteği ,
Bunlar dışında bi belirti olmadı normal adet olacakmış gibi hissettim

Merhaba Adet olacak gibi ağrı oluyor mu yanı gebelikte
Oluyor ayırt etmek zor oluyor hatta ben kasık agrim için ilaç içecektim içmeden dedim test yapayım hamile olduğumu öğrendim. Bulantı falan daha sonra ki dönem olabiliyor kisiden kişiye değişiyor. Ama bende birde iştah açılması olmüstu tatlı yeme isteği falan öncesinden

Oluyor ayırt etmek zor oluyor hatta ben kasık agrim için ilaç içecektim içmeden dedim test yapayım hamile olduğumu öğrendim. Bulantı falan daha sonra ki dönem olabiliyor kisiden kişiye değişiyor. Ama bende birde iştah açılması olmüstu tatlı yeme isteği falan öncesinden
Ben klomen kullandım ve sonrası da kasık ağrım daha şiddetli olmaya başladı bu günlerde ara ara giriyor ağrı. Geceleri yemek cnm istiyor göğüslerim şişti her sabah bel ağrısıyla uyanıyorum

lütfen gebelik geçirenler yardımcı olabilir mi erken gebelik belirtileri neler sizler nasıl farkettiniz
Tipik kasık ağrısı yaşamıştım ama gebelik düşündüğümden beri her ay oldu o yüzden onu belirti olarak kabul etmedim . Benim midem aşırı hassas ülser var o yüzden sanırım ilk belirtimi midemde hissettim aşırı yangı gece olur olmaz saatlerde uyandırdı yavaş yavaş şiddeti arttı uyandığımda yatamamaya ve gece akşamları da uyutmamaya başladı çok erkendi ama adete 5 gün kala test yaptım ve ekte . Akıntımda öyle bariz bi artış falan olmadı şuan 5 haftalık hamileyim

Eklentiler

• IMG_20190207_130401.jpg
    IMG_20190207_130401.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 110
Adetime 2 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ama çıkmadı şimdi korkuyrm çıkmazsa diye
Korkunun olacaklara faydası yok . Hayatını bebek üzerine bu kdr kurmayın .
Yoksa bi daha ay olu ne var ..
Rabbım hakkında hayırlısını nasip etsin

Tipik kasık ağrısı yaşamıştım ama gebelik düşündüğümden beri her ay oldu o yüzden onu belirti olarak kabul etmedim . Benim midem aşırı hassas ülser var o yüzden sanırım ilk belirtimi midemde hissettim aşırı yangı gece olur olmaz saatlerde uyandırdı yavaş yavaş şiddeti arttı uyandığımda yatamamaya ve gece akşamları da uyutmamaya başladı çok erkendi ama adete 5 gün kala test yaptım ve ekte . Akıntımda öyle bariz bi artış falan olmadı şuan 5 haftalık hamileyim
Merhaba ovulasyon testimi gebelik testimi yaptığınız

Back