• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri nezaman belli olur

Kbrk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
283
51
98
31
Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldırgebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen yardımcı olırmusunuz

Yumurtlama gününden sonra 12 gün say 3 aşağı beş yukarı o zaman test yaptığında çıkar. Ama belirti arama kuzum adetten hiç farkı yok

Adet gwciktiği zaman mı belirti oluyo
Valla adet geçtiğinde de sanki her an adet olacak adetin sökülecek gibi oluyor. Sürekli oldum olacağım diye tuvalete gittim ben. Düşün birde adetten 5 gün önce çok yüksek değerle öğrendiğim halde. Hatta bebeğin kalp atışını duymaya gidene kadar içimde bişey yok dedim. Şu an 7. Haftadayım sabah bulantım ve halsizlik var. Düşn yani çok sonra. Testte çıkmasa ne ben ne başkası hamile demez

Canım ne zaman yumurtladığına bağlı o. Mesela ben ilk bebeğimde adet olmayı beklediğim günlerde yumurtlamışım. Adetim geçeli 10 gün olmuştu kanda 49 çıktı ve aynı gün evde test yapmıştım koca bir negatif. Şimdi oğlum 4 yaşında. Bu yüzden bekleyin adetiniz en az bir hafta geçsin. Çok geriliyor insan. İkinci gebeliğimi tesadüfen öğrendim. 8 haftalık olmuştu bile. Oh ne rahatmış dedim. O da 3 yaşında şimdi. Darısı başına inşallah.

Ben de şunu merak ediyorum benim adetten 1 hafta önce göğüslerimde gerginlik ve şişme oluyor. Bugün kalktığımdan beri bakıyorum sönmüş gerginlik hissi yok. Acaba adet geleceği için midir???

Ben aralığın 10unda yumurtladım beki belirtiler nezaman belli oluyo

Yumurta döllendiyse fallop tüplerindeki yolculuğu yaklaşık 7-10 gün sürer ve rahme iner. Ve beta hcg salgılanmaya başlar. Ben senin yerinde olsam adet günümü bekler ve kan testi yaptırırdım cnm.

Ben de şunu merak ediyorum benim adetten 1 hafta önce göğüslerimde gerginlik ve şişme oluyor. Bugün kalktığımdan beri bakıyorum sönmüş gerginlik hissi yok. Acaba adet geleceği için midir???

Adet ve gebelik belirtileri o kadar aynı ki... Hatta her gebelik farklı anne aynı kişi olsa da.

Yumurta döllendiyse fallop tüplerindeki yolculuğu yaklaşık 7-10 gün sürer ve rahme iner. Ve beta hcg salgılanmaya başlar. Ben senin yerinde olsam adet günümü bekler ve kan testi yaptırırdım cnm.
İnşallah pozitiftir teşekkürler canım

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldırgebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen yardımcı olırmusunuz
Benım 4 gun kala ıdrar testinde hemen cıkmadı ama yarım saat sonra baktığımda belırgındı gecerlilik yok deniyor ama ben daha once de yapmıstm saatler gecmesine ragmen bombostu sonrasım da da adet olmıstım zaten yapın bence zararı olmaz

Back