Gebeliğe Hazırlık Gebelik Belirtileri Mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar fazla belirti ilk başlarda için çok erken değil mi? İnşallah regl günü geldiğinde tekrar yaparsanız pozitif sonuç alırsınız 2 gün kalmış çabucak geçer ♥️

Bu kadar fazla belirti ilk başlarda için çok erken değil mi? İnşallah regl günü geldiğinde tekrar yaparsanız pozitif sonuç alırsınız 2 gün kalmış çabucak geçer ♥️
Ben de anlayamadım ya çok büyük tesadüf, ya da bir sürpriz olacak 🙏🏼 Geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için endişeliyim

Merhabalar. Bu ay eşimle yumurtlama gününü değerlendirdik. Reglime şuan 2 gün var. Alt karnımda normalde hiç olmayan yoğun şişlik, sertlik ve gerginlik var, vücudumu doğrultunca dahi geriliyor, ara ara kramplar giriyor, midem ekşiyor. Bağırsaklarımda oldukça fazla gaz birikiyor. Sebepsiz baş ağrılarım oldu geçen hafta. Göğüslerimde dolgunluk var. Beyaz renkli akıntım var. Halsiz hissediyorum. Fakat evde 2 kez test yaptım negatif çıktı. Bunları yaşayan oldu mu? Gebelik belirtisi olabilir mi?
Ben de aynı durumdayım şu an.. benimde 3 gün kaldı bu belirtiler var. Psikolojik mi bilemiyorum artık cesaret edip de test yapmadım daha :KK43: gelişme var mı

Ben de aynı durumdayım şu an.. benimde 3 gün kaldı bu belirtiler var. Psikolojik mi bilemiyorum artık cesaret edip de test yapmadım daha :KK43: gelişme var mı
Bel ağrısı, sivilcelenme ve bacak ağrısı eklendi. Fakat her belirti her gün olmuyor kasık batması ve karına giren minik sancılar her gün devam ediyor. Diğer belirtiler her gün bir yenisi ekleniyor ve bitiyor 🤦🏻‍♀️ Ekstra halsizlik arttı bir de. Yarın reglimin ilk günü olması gerekiyor, pazar test yapmayı düşünüyorum böyle devam ederse 🙏🏼 Gönlünüzce olsun umarım sizin de ☺️

Bel ağrısı, sivilcelenme ve bacak ağrısı eklendi. Fakat her belirti her gün olmuyor kasık batması ve karına giren minik sancılar her gün devam ediyor. Diğer belirtiler her gün bir yenisi ekleniyor ve bitiyor 🤦🏻‍♀️ Ekstra halsizlik arttı bir de. Yarın reglimin ilk günü olması gerekiyor, pazar test yapmayı düşünüyorum böyle devam ederse 🙏🏼 Gönlünüzce olsun umarım sizin de ☺️
İnşallah 🙏🏻☺️ güzel haber gelirse yazın lütfen

Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah 🤍banada dua eder misiniz adetıme 5 gün var bana nasıp olur inşallah
Allah sizi gönlünüzdekinden geri koymasın inşallah bir an önce hayırlısıyla güzel haberi alabilmenizi, bebeğinize sağlıkla kavuşabilmenizi gönülden diliyorum 🤍

Kaç haftalık umarım sağlıklı gebelik geçirirsiniz
İnşallah🙏🏼 son reglimin başlangıcı üzerinden 28 gün geçti. Reglim 5 gün gecikti. İki test yaptırdım 15 nisan 62, 17 nisan 125 geldi sonuçlar fakat diğer test gününü bekliyoruz heyecanla artış az dediler hayırlısı

İnşallah🙏🏼 son reglimin başlangıcı üzerinden 28 gün geçti. Reglim 5 gün gecikti. İki test yaptırdım 15 nisan 62, 17 nisan 125 geldi sonuçlar fakat diğer test gününü bekliyoruz heyecanla artış az dediler hayırlısı
İki günde ikiye katladı veya ikiye yakın olması gerekiyor artışın ve seninki maşallah iki katından bile fazla kimsenin söylediğine bakma hayırlısıyla kucağına al inşallah Allah bana ve benim gibi bekleyenlere de şu mübarek günlerde nasip eylesin inşallah lütfen dua et 🙏😊

X