- 25 Ocak 2022
- 45
- 21
- 3
- 28
Merhabalar ilk kez konu açıyorum çok kafam karışık deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum. 3 aydır korunmasız ilişki ile gebelik düşünüyorum reglsi düzenli olan bir insanım pepapp ne zaman olucaksin dese o gün olurum en geç gece olmuş olurum bu zamana kadar 1 kez 1 gün gecikmem olmuştu oda o dönem aldığım ilacın yan etkisiydi. Peappteki yumurtlama gününe göre deneyince olmadı hep gününde regl oldum Ocak ayında ovulasyon testi denedim ve yumurtlamq gördüğüm günleri değerlendirdim. Reglim 3 gün geçti normalde 4 gün adet olurum yarın son adet günüm olmasi gerekirken hala adet olmadım adetime 3 gün kala test negatif adetimin 1 gün gecikmesi negatif çıkınca umudu kestim ve test yapmadım dün iş yerinde çıkan yemek sadece bana bozuk koktu arkadaşlarım kokmadigini söyledi normalde adet öncesi koyu kıvamlı beyaz akıntım olurdu bu akıntı yok su gibi renksiz bı akıntı var adet belirtisi asla yok vücudumda şişlik hissediyorum kabızlık var ama kaşık ve bel ağrım yok. Sizce gebelik var mıdır bugün itibariyle ilişki üzerinden 15 ve 17 gün geçti.