- 22 Şubat 2018
- 56
- 15
- 88
- 27
Tamam canımAdet gününü bekle canım varsa kesin çıkıyo bende adet günümde öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımAdet gününü bekle canım varsa kesin çıkıyo bende adet günümde öğrendim
Bu hamilelik belirtileri herkeste aynı değildir dimi ya? Ben de bir haftadır fena bir bel ağrısı var bacaklarımda da aynı şekilde, ayakta duramıyorum ağrısından bir de kasıklarımda batma oluyor arada ama şiddetli değil öyle yoklayıp gidiyor gibi, bir de aşırı bir sivilcelenme oldu cildimde.Belirtileri okuyorum baş dönmesi mide bulantısı akıntı göğüs sertleşmesi deniliyor ben de hiç birisi yok sadece bu saydıklarım oluyor acaba hamile olabilir miyim ki ya, daha yeni başladık denemeye çok bi beklentim yoktu açıkçası ilk aydan ama istemiyor da değilim. Acaba mi diyorum sonra buraları okuyunca değilim sanırım diye düşünüyorum.
Arkadaşlar adetim 6. Gün gecikti adet gününden 1 gün önce kasık ağrım vardı olucam zannettim gelen giden yok aynı şekilde devam ediyor sadece göğüs hassasiyetim ve 2 gündür iştahsızlık var.. dün israr testi yaptım ilkinde ilkten çift ti sonra kayboldu diğeri negatifti. Hala ara ara ağrım oluyor az az ıslaklık hissediyorum ama akıntı şeklinde oluyor ya şeffaf ya da az az koyu sizce hamile olabilir miyim
canım ya akıntını tarıf edebılırmısın bendede beyaz cok acaıp bı akıntı var bgn regl gunum kasıklarımda ıgne gıbı batma oluyor regl olcakmsm gıbı aynı ınsallah olmamErken belirtiden ziyade adet sancısı da olabilir gebelik başlangıcı da benim çektiğim sancıyla neredeyse aynıydı bu ay tek fark sarı krem gibi yoğun bir akıntım vardı bekle adet günün gelsin olmazsan test yaparsın
canım ya akıntını tarıf edebılırmısın bendede beyaz cok acaıp bı akıntı var bgn regl gunum kasıklarımda ıgne gıbı batma oluyor regl olcakmsm gıbı aynı ınsallah olmam
benimde beyaz sarı boyle değişik yogun katı bı akıntım varda ınsallah hamılelık belırtısıdır ya siz hassas testte hangı markayı kullandınnız ? ve adet bekledıgınız gun saat kacta yaptınız testı? ben adetıme 4 gun kala aksam ustu yapmıstımda hassas testı negatıf cıkmıstısarı renkte el kremi gibi yoğundu canım akıntı gibi değildi ilginçti sonra beyaza döndü
benimde beyaz sarı boyle değişik yogun katı bı akıntım varda ınsallah hamılelık belırtısıdır ya siz hassas testte hangı markayı kullandınnız ? ve adet bekledıgınız gun saat kacta yaptınız testı? ben adetıme 4 gun kala aksam ustu yapmıstımda hassas testı negatıf cıkmıstı
bugun cok heyecanlıyım bıde korkuyorum olacağım diye :'( bende 29 tl ye predictor almışştım yarına kadar olmazsam sabah test yapacagımm hayal kırıklıgından cok korkuyorum :'(ben 1 gün önce yaptım canım negatifti yalan ona inanma miratech erken gebelik testinden yaptım çıkmadı dedim heralde hamile değilim sonra dayanamadım 5 tl ye test alıp yaptım adet günümün akşamında cuma günü saat 8-9 gibi silikte olsa çıktı bi gün gecikmeyle kan testi verdim 22 çıktı adet zamanın ne zaman canım inşallah olmazsın
bugun cok heyecanlıyım bıde korkuyorum olacağım diye :'( bende 29 tl ye predictor almışştım yarına kadar olmazsam sabah test yapacagımm hayal kırıklıgından cok korkuyorum :'(
Kuzular merhaba adet günüm gelmeden kan testi yaptırsam sonuç çıkar dimi her yerde sonucun çıkacagını okudum yardımcı olurmusunuz teşekkürler (zaten günüm geldi gelecek bugün yarın)
Teşekkür ederim canımçıkar canım inşallah hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım
Kızlar merhaba adetime 5 gün var kan test yaptım 7.8 çıktı umutlanmalımıyım
Çok korkuyrm öncesinde kimyasal gebelik yaşadım
İnşalalh canım iyi dileklerin için teşekkür ederim sürekli tekrarlayacagım umarım vardırValla canım arkadaşın 5 gün gecikti test yaptırdı 1 gün sonra adet oldu 2 gün sonra test yaptır 2 katına çıkmışsa biş y yoktur korkma inşallah hamilesindir
Tamam canım yarın inşallah haber ederim çok dua edinbize yazmayı unutma :)
Kızlar hayırlı geceler şimdi bişeyi çok merak ettim mesela doktor diyorki 6 haftalık hamilesiniz o altı hafta son adetimizin ilk gününden itibaren başlıyor değilmi ilişkiden sonraki günden itibaren dğil