• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri adet öncesi ve sonrası gebelik testi

Kizlar ben bir cilginlik yaptim is cikisi acile gittim kasik agrim oldugunu soyledim adetimin geciktigini ama evde gebelik testi negatif dedim. Agrim gecmiyo dedim ve doktor kan tahlili idrar ve ultrason istedi. Kan verdim beta hcg icin digerlerini de baska bisey mi diye bakmak icin istedi ama onlari yaptircak vaktim yoktu benim merak ettigim gebelikti zaten gebelik degilse adet sancisi bu. Kan da 2 saat sonra sonuc dedi internet sitesinde de cikiyomus hastanenin bende sadece kan yaptirdim ciktim 2 saat sona internetten bakicam

Kizlar ben bir cilginlik yaptim is cikisi acile gittim kasik agrim oldugunu soyledim adetimin geciktigini ama evde gebelik testi negatif dedim. Agrim gecmiyo dedim ve doktor kan tahlili idrar ve ultrason istedi. Kan verdim beta hcg icin digerlerini de baska bisey mi diye bakmak icin istedi ama onlari yaptircak vaktim yoktu benim merak ettigim gebelikti zaten gebelik degilse adet sancisi bu. Kan da 2 saat sonra sonuc dedi internet sitesinde de cikiyomus hastanenin bende sadece kan yaptirdim ciktim 2 saat sona internetten bakicam

ya :/ rabbim hayırlısını versin sıkma canını doktora gitseydin keşke bi ultrasonla baksaydı kist mi var diye
saol canım teşekkür ederim. Doktora 20 gün falan önce gitmiştim doktorum bir sıkıntı yok kistte yok stres yapma dedi. Bu ay da ovulasyonda 24. günümde yumurtladım geç yumurtladım

saol canım teşekkür ederim. Doktora 20 gün falan önce gitmiştim doktorum bir sıkıntı yok kistte yok stres yapma dedi. Bu ay da ovulasyonda 24. günümde yumurtladım geç yumurtladım

benim kistim vardı 3 aydır 4 cm boyunda o arada ben hormon testlerini yaptırdım prolaktin ve troid smear testi de aldı doktorum herşey temiz çıktı kistimde patlamıştı bu ayda hemen hamile kaldım. Benim 5 aydır adetim gecikiyo 2-3 gün net bi kere 10 gün gecikti doktor dediki vucüt kendini hamileliğe hazırlıyo olabilir inşallah seninde öyledir .

benim kistim vardı 3 aydır 4 cm boyunda o arada ben hormon testlerini yaptırdım prolaktin ve troid smear testi de aldı doktorum herşey temiz çıktı kistimde patlamıştı bu ayda hemen hamile kaldım. Benim 5 aydır adetim gecikiyo 2-3 gün net bi kere 10 gün gecikti doktor dediki vucüt kendini hamileliğe hazırlıyo olabilir inşallah seninde öyledir .
benim böyle olmuyordu canım. inşallah senin dediğin gibidir hamile kalırım en kısa sürede Allah'ın izni ile

Arkadaşlar merhaba seval ben 25 yaşındayım .Uzun süredir sizin yorumlarınız bana ışık tuttu diyebilirim. O yüzden belirtilerimi sizinle paylaşmak istedim. Umarım size yardımcı olur.

adet tarihim gelmeden 10 gün önce inanılmaz bir göğüs ağrısı başladı ve damarlandı çok üşüyodum suratım yanıyodu ama ellerim ayaklarım buz gibiydi bi kaç gün sonra sap sarı krem gibi akıntı gelmeye başladı ve ben adetimden 2 gün önce midem bulandı buda beni teste itti erken gebelik testlerinden yaptım pahalı olanlardan negatif çıktı ama hafif iğne batması gibi kasık ağrım vardı adet olcak gibi hissetmiyodum . Tam adet günümde ucuz testten yaptım silikte olsa çizgi çıktı ve bir gün sonra kan verdim değerim 22,7 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar bakalım 2 katına çıkarsa hamilesin dedi bugün baktırdım ve sonuç 70,40 çıktı hamileyim sanırım . Allahım keseyi görmeyide nasip etsin.
Merhabalar hanımlar bende evleneli üç ay oldu ama hiç ilişkiye girememiştik daha yeni dört gün önce ilişkimiz oldu adetime daha 1 hafta var ama belim kasıklarım ağrıyor bu kadar erken belirti gösterebilirmi acaba

Merhabalar hanımlar bende evleneli üç ay oldu ama hiç ilişkiye girememiştik daha yeni dört gün önce ilişkimiz oldu adetime daha 1 hafta var ama belim kasıklarım ağrıyor bu kadar erken belirti gösterebilirmi acaba

Merhaba canım valla benimde adetime 10 gün kala bel kasık ağrım vardı adet gibi ama daha hafif ben adet olcam diye bekliyordum her zamanki gibi ama hamile kalmışım :)

Yani olabilir değilmi erken belirti göstermiş olablir

Erken belirtiden ziyade adet sancısı da olabilir gebelik başlangıcı da benim çektiğim sancıyla neredeyse aynıydı bu ay tek fark sarı krem gibi yoğun bir akıntım vardı bekle adet günün gelsin olmazsan test yaparsın

Ne güzel bir duygudur anne olmak... Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum o günü

Erken belirtiden ziyade adet sancısı da olabilir gebelik başlangıcı da benim çektiğim sancıyla neredeyse aynıydı bu ay tek fark sarı krem gibi yoğun bir akıntım vardı bekle adet günün gelsin olmazsan test yaparsın
Hiç bu kadar erkenden olmazdı adet sancım peki testi ne zaman yaptırayım

Bu hamilelik belirtileri herkeste aynı değildir dimi ya? Ben de bir haftadır fena bir bel ağrısı var bacaklarımda da aynı şekilde, ayakta duramıyorum ağrısından bir de kasıklarımda batma oluyor arada ama şiddetli değil öyle yoklayıp gidiyor gibi, bir de aşırı bir sivilcelenme oldu cildimde.Belirtileri okuyorum baş dönmesi mide bulantısı akıntı göğüs sertleşmesi deniliyor ben de hiç birisi yok sadece bu saydıklarım oluyor acaba hamile olabilir miyim ki ya, daha yeni başladık denemeye çok bi beklentim yoktu açıkçası ilk aydan ama istemiyor da değilim. Acaba mi diyorum sonra buraları okuyunca değilim sanırım diye düşünüyorum.

Arkadaşlar adetim 6. Gün gecikti adet gününden 1 gün önce kasık ağrım vardı olucam zannettim gelen giden yok aynı şekilde devam ediyor sadece göğüs hassasiyetim ve 2 gündür iştahsızlık var.. dün israr testi yaptım ilkinde ilkten çift ti sonra kayboldu diğeri negatifti. Hala ara ara ağrım oluyor az az ıslaklık hissediyorum ama akıntı şeklinde oluyor ya şeffaf ya da az az koyu sizce hamile olabilir miyim

Back