• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri adet öncesi ve sonrası gebelik testi

aslında erken olduğunu düşünüyodum ama adet olunca üzülüyordum :KK70: daha 10 aylık evliyim bide şunu söylim yumurtlama akıntım her ay olurdu bu ay olmadı o sizi yanıltmasın geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk ama hamile kalmışım
geri çekilme yöntemi mi ? bende o şekilde korunuyorum. siz nasıl korunuyorsunuz tam olarak. benim eşim çekilip boşalıyor dışarı. sonra içinde kalan spermleri çıkarıyor eliyle bastırıp. sonra tekrar ilişki oluyor peşinden. tabi siliyor peçeteyle.

Arkadaşlar merhaba seval ben 25 yaşındayım .Uzun süredir sizin yorumlarınız bana ışık tuttu diyebilirim. O yüzden belirtilerimi sizinle paylaşmak istedim. Umarım size yardımcı olur.

adet tarihim gelmeden 10 gün önce inanılmaz bir göğüs ağrısı başladı ve damarlandı çok üşüyodum suratım yanıyodu ama ellerim ayaklarım buz gibiydi bi kaç gün sonra sap sarı krem gibi akıntı gelmeye başladı ve ben adetimden 2 gün önce midem bulandı buda beni teste itti erken gebelik testlerinden yaptım pahalı olanlardan negatif çıktı ama hafif iğne batması gibi kasık ağrım vardı adet olcak gibi hissetmiyodum . Tam adet günümde ucuz testten yaptım silikte olsa çizgi çıktı ve bir gün sonra kan verdim değerim 22,7 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar bakalım 2 katına çıkarsa hamilesin dedi bugün baktırdım ve sonuç 70,40 çıktı hamileyim sanırım . Allahım keseyi görmeyide nasip etsin.
Ayy aynı benim durumunun bende erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime de 8 gün kaldı adet olacak gibiyim ben dedim herhalde olmadı bu ayda senin yazını görünce umutlandım bak

Ayy aynı benim durumunun bende erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime de 8 gün kaldı adet olacak gibiyim ben dedim herhalde olmadı bu ayda senin yazını görünce umutlandım bak

valla o erken gebelik testlerine itibar etmeyin adet gününde normal gebelik testi yap çıkar canım yalan dolan para tuzağı bence 1 gün sonra kan verdim düşün 22 ymiş değerim öyle 5-10 falanda değil kıytırık 5 tl lik testte çıktı

geri çekilme yöntemi mi ? bende o şekilde korunuyorum. siz nasıl korunuyorsunuz tam olarak. benim eşim çekilip boşalıyor dışarı. sonra içinde kalan spermleri çıkarıyor eliyle bastırıp. sonra tekrar ilişki oluyor peşinden. tabi siliyor peçeteyle.

canım suyu bile yeterli oluyormuş sonuçta bir boşalmada kaç milyon sperm var kaçmış demekki geçen ay şüphedeydik olmadı bu ay hiç şüphem yoktu oldu

canım suyu bile yeterli oluyormuş sonuçta bir boşalmada kaç milyon sperm var kaçmış demekki geçen ay şüphedeydik olmadı bu ay hiç şüphem yoktu oldu
ay hadi inşallah banada vurur o piyango. şuan yumurtlama haftamdayım. eşim erken diyor çocuk için ama ben sabırsızlanıyorum ne biliym

ay hadi inşallah banada vurur o piyango. şuan yumurtlama haftamdayım. eşim erken diyor çocuk için ama ben sabırsızlanıyorum ne biliym

ne kadarlık evlisin ? bende istemiyodum erken diyodum ama adet olunca üzülüyodum :D kışa geliyo doğum nasip olursa hesaplarıma göre bu hiç istemediğim bişeydi mesela :D

ne kadarlık evlisin ? bende istemiyodum erken diyodum ama adet olunca üzülüyodum :KK70: kışa geliyo doğum nasip olursa hesaplarıma göre bu hiç istemediğim bişeydi mesela :KK70:
ay olsunda isterse kara kışta olsun çöl sıcağında olsun kabulum vallaaa:dua:

valla o erken gebelik testlerine itibar etmeyin adet gününde normal gebelik testi yap çıkar canım yalan dolan para tuzağı bence 1 gün sonra kan verdim düşün 22 ymiş değerim öyle 5-10 falanda değil kıytırık 5 tl lik testte çıktı
Hıım tamam canım adet günümde normal test yapayım bakalım insallah vardır

tabiki orası öyle hayırlı zamanda olsun sağlıklı olsun hep bunu diledim süpriz yaptı zaten plana gerek kalmadı :)
bu ay özellikle istiyorum çünkü ben şubat doğumluyum. 22 sinde doğum günüm :)) bana hediye gibi olur vallahi...

selam Kızlar,

bana da yardımcı olur musunuz. Ben 2 aydır ovulasyon testi takibi yapıyorum. normalde regllerim 30-32 gün arası olur. geçen ay da 18.19. günlerimde ovulasyon testinde pozitifi yakalamıştım. Fakat bu ay 23 ve 24. günümde pozitifi oldu. Yani geç yumurtladım sanırım. bugün regl 37.günüm dünden beri lavabodan çıkamıyorum sanki adet olcakmışımda sökülemiyormuş gibi sancı oluyor arada ve ıslaklık hissedip her lavaboya gittiğimde hiç birşey yok. ama sürekli böyleyim. sanırım birazcıkta akıntım var. bu sabah gebelik testi yaptım evde idrardan ama negatif çıktı. Geç döllenme olabilir mi ? Eğer öylese gebelik testi erken mi yaptım ne zaman belli olur ?

selam Kızlar,

bana da yardımcı olur musunuz. Ben 2 aydır ovulasyon testi takibi yapıyorum. normalde regllerim 30-32 gün arası olur. geçen ay da 18.19. günlerimde ovulasyon testinde pozitifi yakalamıştım. Fakat bu ay 23 ve 24. günümde pozitifi oldu. Yani geç yumurtladım sanırım. bugün regl 37.günüm dünden beri lavabodan çıkamıyorum sanki adet olcakmışımda sökülemiyormuş gibi sancı oluyor arada ve ıslaklık hissedip her lavaboya gittiğimde hiç birşey yok. ama sürekli böyleyim. sanırım birazcıkta akıntım var. bu sabah gebelik testi yaptım evde idrardan ama negatif çıktı. Geç döllenme olabilir mi ? Eğer öylese gebelik testi erken mi yaptım ne zaman belli olur ?

yumurtanın döllenmesi yerleşmesi falan zaman alıyo 10-14 gün sonra baktırmanda fayda var canım

peki kanda çıkar mı acaba 1-2 gün daha beklesem bugün 37. günüm çünkü hala tık yok

çıkar bence idrarda çıkmasada yumurtlamının üzerinden 13 14 gün geçmiş adetinde 5 gün gecikmiş varsa geç döllendiyse bile çıkar muhtemelen benimde geç döllenme

inşallah canım senin ne belirtilerin var ?

benim akıntım oldu koyu kıvamlı kasık batması iğne gibi ufak ufak bide midem bulandı pozitif dedi doktor pazar günü gidicem kese için 5. gün adet gecikmemdeyim adet günü idrar testinde çıktı

benim akıntım oldu koyu kıvamlı kasık batması iğne gibi ufak ufak bide midem bulandı pozitif dedi doktor pazar günü gidicem kese için 5. gün adet gecikmemdeyim adet günü idrar testinde çıktı
canım Allah sağ slaim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back