kızlar bu gebelik testleri hcg kaç olduğunda silik çıkıyo?
Benim 22 idi silik çıktı 10 ve üzerini tespit ediyo sanırım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu gebelik testleri hcg kaç olduğunda silik çıkıyo?
Arkadaşlar Dün kan değerim 8 çıkmıştı bugün tekrarladım 21 çıktı. Sonuç nasıl size umutlanmalı mıyım
Canım yeniyim sitede yanlış anlamadıysam 22 mi çıktı senin değerin nasıl şimdi1 günde nerdeyse 3 katı hayırlı uğurlu olsun canım :)
Canım yeniyim sitede yanlış anlamadıysam 22 mi çıktı senin değerin nasıl şimdi
İnşallah devam eder canım çok teşekkür ederim
Çok sevindimm maşallah canım hayırlı olsunevet ilk değerim adet gecikmesinin ilk günü 22 idi 2 gün sonra 70 oldu 6 gün sonra 1013 :)
Çok sevindimm maşallah canım hayırlı olsun
İnşallah değerlerim katlanır benimde
Tebrik ederim
Canım kese görüldü mü değerin artınca şimdi kaç haftalıksın :)sağol canım benim amin inşallah :)
Canım kese görüldü mü değerin artınca şimdi kaç haftalıksın :)
Güzel haberlerini bekliyorum :) maşallah maşallahbelli belirsiz gördü doktor geçen pazar bugün tekrar gidicem 5+5 teyim :)
Güzel haberlerini bekliyorum :) maşallah maşallah
Bende anne olmak istyorum Allah izi ile
Çok şükür canım Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinVe keseyi gördüm :)
amin canım çok sağol :)Çok şükür canım Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım sabah tekrar test yaptırdım 45 çıktı iyi ilerliyor mu acaba çok korkuyorum kimyasal olmasındanTeş
amin canım çok sağol :)
Canım sabah tekrar test yaptırdım 45 çıktı iyi ilerliyor mu acaba çok korkuyorum kimyasal olmasından
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah değerlerim artarak devam eder.evet canım korkma bence gebesin diyebiliriz güzel ilerlemiş kimyasal olsa değer orantısız yükselir yada düşer :) 10 gün sonra keseyi görürsün inşallah
Canım merhaba yazmak istedim tekrar adetime 1 gün kaldı bugün değerim 190 olmuş dünde baktırmıştım 90 dı çok mu artıyor acabaevet canım korkma bence gebesin diyebiliriz güzel ilerlemiş kimyasal olsa değer orantısız yükselir yada düşer :) 10 gün sonra keseyi görürsün inşallah