• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik bekleme, belirti kovalama, dertleşme postu :(

Oy maşallah çok iyi çıkmış pcos falan yok değil mi ? Diğer değerlerin nasıl canım fsh Lh falan ? Benim de amh 1.89 çıktı doktor yaşına göre gayet iyi dedi. Toplamda 10 follikül görüldü. Fsh:7 , Lh:4.8, prolaktin: 15 , Estradiol :69 çıktı canım. Normalde 5 ay önce baktırdığımda Estradiol 42 çıkmıştı 10 gün kadar hayıt içtim 69 çıkmış şimdi biraz fazla mı yüksek bilmiyorum doktor normal dedi
Yaş kaç canım

Ben bu değerlere zorla baktrdm canım birkaç düşüğüm olunca doktorlar gerek görmedi heralde zaten hamile kalıyor diye bende merak ettim rezervimi baktırayım dedim düşüklerin sebepleri de bulunamadı her türlü test yaptık ama nasip demekki iste bu değerlere de 3 hafta önce baktrdm birde rahim filmi çektirdim onu da ben istedim çok şükür bişey çıkmadı

Ben bu değerlere zorla baktrdm canım birkaç düşüğüm olunca doktorlar gerek görmedi heralde zaten hamile kalıyor diye bende merak ettim rezervimi baktırayım dedim düşüklerin sebepleri de bulunamadı her türlü test yaptık ama nasip demekki iste bu değerlere de 3 hafta önce baktrdm birde rahim filmi çektirdim onu da ben istedim çok şükür bişey çıkmadı
Canım ben hastanede çalışıyorum kendim bakıyorum zaten testlerime o konuda şanslıyım şükür. Ama işte insan yine de bi acaba diyor. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz

Canım ben hastanede çalışıyorum kendim bakıyorum zaten testlerime o konuda şanslıyım şükür. Ama işte insan yine de bi acaba diyor. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz
Canım 4 senemize girdik evlilikte ilk sene düşünmedik ama ilk 3 sene içinde 3 4 ay arayla 5 düşüğüm oldu biri boş gebelikti diğerleri kimyasal gebelik ama son bir senedir gebe kalamıyorum birde doguya tayinimiz çıktı burda doğru düzgün doktor yoktu biraz kilo aldım adetlerim düzensizleşince acaba menepoza mı giriyorum diye korktum işte Eylül de gidip oyüzden amh baktrdm çok şükür ki bişey çıkmadı hsg de çektirdim doktor kilo ver dedi bi 10 15 kilo fazlam var adetler kilodan dolayı olmuştur dedi

Canım 4 senemize girdik evlilikte ilk sene düşünmedik ama ilk 3 sene içinde 3 4 ay arayla 5 düşüğüm oldu biri boş gebelikti diğerleri kimyasal gebelik ama son bir senedir gebe kalamıyorum birde doguya tayinimiz çıktı burda doğru düzgün doktor yoktu biraz kilo aldım adetlerim düzensizleşince acaba menepoza mı giriyorum diye korktum işte Eylül de gidip oyüzden amh baktrdm çok şükür ki bişey çıkmadı hsg de çektirdim doktor kilo ver dedi bi 10 15 kilo fazlam var adetler kilodan dolayı olmuştur dedi
Canım kan pıhtılaşmasına bakıldı mı

Canım bazı kişilerde ultrasonda belli oluyor bazı kişilerde de lh fsh dan daha yüksek çıkıyor kanda öyle anlaşılıyor
Ih fsh dan yüksek çıkabilir aradaki fark çok olunca pko diyorlar yani normalde fsh 5 ıh 8 norma düzey ama ıh 9 üstü olması farkın açılması gösterir bana ıh biraz sınırda dedi o da kilodan muhtemelen dedi birde ıh değişkenmiş amh gibi değil

Ih fsh dan yüksek çıkabilir aradaki fark çok olunca pko diyorlar yani normalde fsh 5 ıh 8 norma düzey ama ıh 9 üstü olması farkın açılması gösterir bana ıh biraz sınırda dedi o da kilodan muhtemelen dedi birde ıh değişkenmiş amh gibi değil
Aynen canım senin zaten öyle bir şey düşünseydi söylerdi doktorun o yüzden normaldir kuzum

Canım çok şükür o zaman hiç bi sorun yok hamdolsun sende. Ovülaston testi ile takip ediyor musun
Evet canım birkaç gebeliği öyle yakalamıştm hatta bu ayda işte 16 eylülde film çektim mi on gün ilişki olmadı sonra yumurtlamayı yakaladım filmden 14 gün sonra hatta ilk kez yumurtlamayı erken gördüm hep geç görürdüm adetim geç olduğu için ya film etkiledi yada filmden sonra inositol başladım o da etkilemiş olabilir çok çok faydasını gören olunca kullanayım dedim

İnositol içinde folikte var yumurta kalitesini artırıyor ilk kullanımda fayda gördüm

İnositol içinde folikte var yumurta kalitesini artırıyor ilk kullanımda fayda gördüm
Hanımlar bugün adetimin ikinci günü henüz olmadım test yaptım sadece ışığa tutunca silik çizgi gözüküyor bu şekilde olupta pozitif çıkan oldu mu

Test fotosu at bakalım canım gebelık olabilir günü gününe olan birimisin
Genellikle ya erken ya günün de oluyorum
Buraya atınca fotoğrafın kalitesi düşüyor ama sizce var mi cizgi

Eklentiler

• 20231009_103746.jpg
    20231009_103746.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 40
Back