- 23 Mart 2011
- 1.400
- 605
- 123
Canım prolaktinim 102 ydi . Şimdi normal sımırlarda 5.27 falan . İlaçtan sonra düzeldi . İlk gebeliğimdede 4 ay deneme sonrası kalmıştım .Cuma günü sonuçlara baktı herhangi bir sorun yok sadece büyük ihtimal yumurtan çatlamıyor dedi . Miyositol positive verdi kullanıyorum reglinin 2. Yada 3.günü gidicem bakıcakmış ne için onu anlamadım bilgi vermedi çünkü. Umarım ilaç işe yarar . 9 haftalıkken tam 3. Ayı doldurmamıştık .Ama bebeğin 7. Haftada kaldığını söyledi bana 1 hafta ölü kalmış karnımda kürtaj oldum anlamadım bende hayırlısıyla inşallah allahım nasip etsin isteyen herkese.
allaha sukur canim dusmus ya prolaktin rabbim en kisa surede hayirlisiyla verir bir bebek. Aslinda 4 ay uzun bir sure degil o kadar insanlar var hic bir sorun yokken 1 yil bile bekliyor. Anladim canim demekki 7 hafta civarinda kalbi durmus. Cok uzucu bir durum ben bile hala korkuyorum. hic yasamadim oyle birsey ama yinede insan tedirgin oluyor. Etrafimizda herkezede soylemedik daha. 12 haftayi tam doldurmami bekliyoruz hayirlisiyla haftaya ultrasonum var o da guzel cikarsa hayirlisiyla rahatlicam.