• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik bekleme, belirti kovalama, dertleşme postu :(

Umutvari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
1.504
1.675
53
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ? Ben çok kötüyüm. Reglim yeni bitti ve yeni bir aya giriş yapıyoruz yine. 3 Aydır gebelik denedik ve olumlu sonuç alamadık. Bu çok kısa bir süre biliyorum. Burda yıllardır bekleyenler var evlat hasret çeken bi sürü insan var hepsinden özür diliyorum. Ben 3 ay evvel kontrole gittim ve hormonlarım oldukça iyi çıktı. Ultrasonda follikül sayısı da gayet iyiydi. Bebek olmasına hiç bir engel yok şimdi git eğer 1 yıl içinde olmazsa o zaman gelirsin dedi doktorum. Biz 3 aydır deniyoruz ve hep ovülasyon testleri ile ilerledik. Yumurtlama da gördüm o günleri değerlendirdik. Ama 3 ay boyunca olmayınca içimi bi korku sardı. Bu ay tekrar korkumdan doktora gittim tekrar hormon testi istedi ancak ultrason falan çekmedi anlamadım çok ilgisizdi. Hormonlarım yine normal çıkmış. Şimdi sizce eşim bu ay kontrole gitsin mi yoksa daha çok mu erken biraz deneyelim mi. Ben anksiyete hastasıyım ne yazık ki. 3 aydır olmadı diye sanki hiç olmayacakmış gibi korkulara katıldık bu korkuyu nasıl yeneceğim lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var :(

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ? Ben çok kötüyüm. Reglim yeni bitti ve yeni bir aya giriş yapıyoruz yine. 3 Aydır gebelik denedik ve olumlu sonuç alamadık. Bu çok kısa bir süre biliyorum. Burda yıllardır bekleyenler var evlat hasret çeken bi sürü insan var hepsinden özür diliyorum. Ben 3 ay evvel kontrole gittim ve hormonlarım oldukça iyi çıktı. Ultrasonda follikül sayısı da gayet iyiydi. Bebek olmasına hiç bir engel yok şimdi git eğer 1 yıl içinde olmazsa o zaman gelirsin dedi doktorum. Biz 3 aydır deniyoruz ve hep ovülasyon testleri ile ilerledik. Yumurtlama da gördüm o günleri değerlendirdik. Ama 3 ay boyunca olmayınca içimi bi korku sardı. Bu ay tekrar korkumdan doktora gittim tekrar hormon testi istedi ancak ultrason falan çekmedi anlamadım çok ilgisizdi. Hormonlarım yine normal çıkmış. Şimdi sizce eşim bu ay kontrole gitsin mi yoksa daha çok mu erken biraz deneyelim mi. Ben anksiyete hastasıyım ne yazık ki. 3 aydır olmadı diye sanki hiç olmayacakmış gibi korkulara katıldık bu korkuyu nasıl yeneceğim lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var :KK43:
Merheba evet 1yil sure veriyo doktorlar o sure icinde olmazsa doktora gitmek lazim diyorlar ama yaş sorunu varsa çokda beklemeye gerek yok.Ve eşinizde doktora gitmeli belki sorun ondan kaynaklidir.

Merheba evet 1yil sure veriyo doktorlar o sure icinde olmazsa doktora gitmek lazim diyorlar ama yaş sorunu varsa çokda beklemeye gerek yok.Ve eşinizde doktora gitmeli belki sorun ondan kaynaklidir.
Yaşlarımız 30. Sizce eşim bi kaç ay beklesin mi yoksa gitsin mi

Benim yaşım 28 eşimin 26 bizde 4 aydır deniyoruz ve doktorum erken diyor 1 sene beklemek lazım diyo

Pkos demişti doktor eşimde bir sorun görünmedi çok şükür evet ovülasyon testi yaptım şuanda devam ediyorum yapmaya
İnşallah en kısa zamanda en hayırlı ve dağlıkla şekilde güzel haberler alırız sizden :) bu 3 seneniz nasıl geçti bu stresi nasıl yönettiniz acaba

Yaşlarımız 30. Sizce eşim bi kaç ay beklesin mi yoksa gitsin mi
30.tam zamani gitsin çok beklemeyin kontrolleriniz yapilsin sorun varsa tedavi edilir
Kadinlarda 30 yaşdan sonra gebe kalma şansi daha duşuk oluyor ama ciddi sorun yoksa merak etmeyin uzun surmez inşallah.

İnşallah en kısa zamanda en hayırlı ve dağlıkla şekilde güzel haberler alırız sizden :) bu 3 seneniz nasıl geçti bu stresi nasıl yönettiniz acaba
Yönetemedim ki yönetsem zaten olurdu belki stres çok önemli bu süre zarfında kafada bitirince oluyor diyorlar oda biraz zor tabii 😏

Yönetemedim ki yönetsem zaten olurdu belki stres çok önemli bu süre zarfında kafada bitirince oluyor diyorlar oda biraz zor tabii 😏
Herkes stresi bıraktığımız zaman oldu yazmış forumda. Ama insan olmadıkça daha çok strese giriyor sanki. Ben de en azından bu stresi yönetebilenler yardımcı olur diye düşündüm ama biz yönetemeyen kesimiz sanırım :)))

Herkes stresi bıraktığımız zaman oldu yazmış forumda. Ama insan olmadıkça daha çok strese giriyor sanki. Ben de en azından bu stresi yönetebilenler yardımcı olur diye düşündüm ama biz yönetemeyen kesimiz sanırım :)))
Off aynen öyle ben yönetemiyorum malesef ☺️☺️☺️

30.tam zamani gitsin çok beklemeyin kontrolleriniz yapilsin sorun varsa tedavi edilir
Kadinlarda 30 yaşdan sonra gebe kalma şansi daha duşuk oluyor ama ciddi sorun yoksa merak etmeyin uzun surmez inşallah.
Bu ay iki günde bir ilişki deneyeceğiz eğer yine oluşmazsa eşim de ben de tekrar kontrole gideceğiz. Ben de olmazsa rahim filmi isteyeceğim

Bu ay iki günde bir ilişki deneyeceğiz eğer yine oluşmazsa eşim de ben de tekrar kontrole gideceğiz. Ben de olmazsa rahim filmi isteyeceğim
Ben Eylül'de rahim filmi çektirdim 2 haftam var regle beklemedeyim. Çok şükür temiz çıktı eşimde de bir sorum yok ama rahim filmi etkili oluyormuş gebe kalınmasına

Evet deneyin rahim filminden önce eşiniz kontrole gitsin belki tuplerde sorun yok vitamin falan yaziyorlar o sperme iyi etki ediyor öylede şansinizi denersiniz en son rahim filmi zaten bazen sebeb yokken olmuyor zaman aliyor üzülmeyin aynisi benimde baṣima geldi.

Ben Eylül'de rahim filmi çektirdim 2 haftam var regle beklemedeyim. Çok şükür temiz çıktı eşimde de bir sorum yok ama rahim filmi etkili oluyormuş gebe kalınmasına
Ne kadar süredir deniyorsunuz acaba. Umarım olumlu sonuç alırsınız 😍

Evet deneyin rahim filminden önce eşiniz kontrole gitsin belki tuplerde sorun yok vitamin falan yaziyorlar o sperme iyi etki ediyor öylede şansinizi denersiniz en son rahim filmi zaten bazen sebeb yokken olmuyor zaman aliyor üzülmeyin aynisi benimde baṣima geldi.
Sonrasında gebe kaldınız mı acaba

Back