- 22 Mayıs 2023
- 1.504
- 1.675
- 53
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ? Ben çok kötüyüm. Reglim yeni bitti ve yeni bir aya giriş yapıyoruz yine. 3 Aydır gebelik denedik ve olumlu sonuç alamadık. Bu çok kısa bir süre biliyorum. Burda yıllardır bekleyenler var evlat hasret çeken bi sürü insan var hepsinden özür diliyorum. Ben 3 ay evvel kontrole gittim ve hormonlarım oldukça iyi çıktı. Ultrasonda follikül sayısı da gayet iyiydi. Bebek olmasına hiç bir engel yok şimdi git eğer 1 yıl içinde olmazsa o zaman gelirsin dedi doktorum. Biz 3 aydır deniyoruz ve hep ovülasyon testleri ile ilerledik. Yumurtlama da gördüm o günleri değerlendirdik. Ama 3 ay boyunca olmayınca içimi bi korku sardı. Bu ay tekrar korkumdan doktora gittim tekrar hormon testi istedi ancak ultrason falan çekmedi anlamadım çok ilgisizdi. Hormonlarım yine normal çıkmış. Şimdi sizce eşim bu ay kontrole gitsin mi yoksa daha çok mu erken biraz deneyelim mi. Ben anksiyete hastasıyım ne yazık ki. 3 aydır olmadı diye sanki hiç olmayacakmış gibi korkulara katıldık bu korkuyu nasıl yeneceğim lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var